Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
 
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en Belgiė. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
April 2013

Philips introduceert Fidelio-oortelefoons S2-1 voor authentieke geluidsbeleving onderweg april 2013

Philips introduceert Fidelio-oortelefoons voor authentieke geluidsbeleving onderweg. Eindhoven – Philips presenteert de Fidelio-oortelefoons S2 en S1. Deze nieuwste modellen bieden een authentieke geluidservaring en zijn individueel afgestemd, dat zorgt voor verfijnde en evenwichtige geluidskwaliteit. Deze ultralichte oortelefoons zitten dankzij de ergonomische vormgeving bijzonder comfortabel en bieden een natuurlijk, evenwichtig geluid, voor een optimale muziekbeleving.
Lees verder
 

Distributie Van Medevoort Audioart heeft per 15 april 2013 AudioPart aangesteld als distributeur

Distributie Van Medevoort. Audioart heeft per 15 april 2013 AudioPart aangesteld als distributeur voor de totale Van Medevoort audio productenlijn in Nederland en België (Vlaanderen). De benoeming van AudioPart als distributeur heeft als doelstelling dat het dealernetwerk efficiënter begeleid kan worden en verder zal worden uitgebreid.Chris Punt, voor veel insiders geen onbekende met zijn vele jaren ervaring en activiteiten in de audio, vertegenwoordigt alle commerciële zaken en is dus aanspreekpunt en contactpersoon.
Lees verder
 

Bang & Olufsen kondigt een nieuwe samenwerking aan met Spotify april 2013

Denemarken, Struer, april 2013 - Bang & Olufsen kondigt een nieuwe samenwerking aan met Spotify, de wereldleider op het gebied van muziekstreaming. De BeoSound 5, het digitale muzieksysteem van Bang & Olufsen, is nu verkrijgbaar met complete Spotify-integratie. Bang & Olufsen biedt de huidige BeoSound 5-bezitters een gratis online software-update zodat ook zij kunnen profiteren van Spotify.
Lees verder
 

Art n Sound Show 2013 Music2 Ritsart 19 20 en 21 april 2013

Naar aanleiding van de eerdere samenwerking tijdens het X-fi Audio event hebben Gallery RitsArt en Music2 audio import besloten dit via een jaarlijks terugkerende formule te continueren waarbij de hedendaagse Moderne Kunst wordt aangevuld met fraai vormgegeven High End Audio apparatuur.  Dit onder de allesomvattende noemer: Art 'n Sound
Lees verder
 

Nationale AV Dagen 6 en 7 april 2013 Veldhoven

De Nationale AV dagen vinden plaats op 6 en 7 april 2013 in het NH Conference Center Koningshof te Veldhoven (Nederland). Het is een nationaal evenement voor de gemiddelde consument rond audio, video, multimedia en custom install. Over een oppervlakte van meer dan 10.000m2 kan men zich verdiepen in alle mogelijke Hi-Fi, Home Cinema, High End, Video, Multimedia en zoveel meer. Gratis inkom na registratie.
Lees verder
 

Highender Audio heeft nieuwe website april 2013

Highender…..ervaar het verschil. Highender Audio heeft een nieuwe website WWW.HIGHENDER.NL  Er is veel zorg en aandacht besteed om de occassion/demo pagina meer uitstraling te geven, wat die producten ook verdienen. Verder is hij overzichtelijker ingedeeld en gemoderniseerd. Wij zijn trots op het resultaat!
Lees verder