Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Bang & Olufsen kondigt een nieuwe samenwerking aan met Spotify april 2013

Denemarken, Struer, april 2013 - Bang & Olufsen kondigt een nieuwe samenwerking aan met Spotify, de wereldleider op het gebied van muziekstreaming. De BeoSound 5, het digitale muzieksysteem van Bang & Olufsen, is nu verkrijgbaar met complete Spotify-integratie. Bang & Olufsen biedt de huidige BeoSound 5-bezitters een gratis online software-update zodat ook zij kunnen profiteren van Spotify.
Met deze integratie wordt opnieuw een feature aan de BeoSound 5 toegevoegd; het digitale muziekbereik van de eigenaar zelf en de ruim 14.000 internet-radiozenders, wordt nu nog verder uitgebreid met de gigantische muziekcatalogus van Spotify. Alle nieuwe apparaten beschikken over de geïntegreerde functie. Consumenten die al een BeoSound 5 in hun bezit hebben kunnen de gratis software-update voor Spotify downloaden.
 
Bang & Olufsen en Spotify
Theis Moerk, Category Manager bij Bang & Olufsen. “Steeds meer consumenten kiezen ervoor om hun muziek te streamen. In talrijke markten is het streamen van muziek zelfs al populairder dan een cd. Dankzij de volledige integratie van Spotify in de BeoSound 5 hebben Bang & Olufsen-klanten nu toegang tot ruim 20 miljoen songs in de best denkbare streaming-kwaliteit. Met de samenwerking zetten we een grote stap om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar digitaal entertainment. We kijken er dan ook naar uit om de samenwerking met Spotify in de toekomst verder uit te breiden."
 
We zijn bijzonder blij dat we nu met Bang & Olufsen kunnen streamen,” aldus Riad Hawa, Global hardware partnerships manager bij Spotify. "Bang & Olufsen legt de lat heel hoog, zowel op het gebied van geluidsprestaties alsook op dat van designkwaliteit. De combinatie van de BeoSound 5 met Spotify biedt een muziekbeleving met miljoenen songs in een superieure hifi-kwaliteit.”
 
BeoSound 5
De intuïtieve interface van de BeoSound 5 beheert alle muziek, ongeacht waar deze is opgeslagen. Het apparaat kan moeiteloos verbinding maken met een scala aan bronnen, zoals NAS, Airplay, DLNA, A2DP Bluetooth en voortaan ook met Spotify. Daarnaast maken het LCD-scherm en navigatiewiel van de BeoSound 5 het vinden van muziek bijzonder eenvoudig. De BeoSound 5 ondersteunt naast MP3 ook het afspelen van WMA en Lossless FLAC-bestanden en beschikt over een geheugencapaciteit voor de opslag van 175.000 nummers of 10.000 cd's. De MOTS-feature analyseert het nummer wat wordt geluisterd op geluid, dynamiek en ritmiek en creëert vervolgens automatisch een afspeellijst van de opgeslagen muziek.
 
De BeoSound 5 is wereldwijd verkrijgbaar bij de Bang & Olufsen-dealer
voor de prijs vanaf € 3295,- incl de BeoMaster 5. Voor het gebruik van de Spotify-feature op de BeoSound 5 is een Spotify Premium-abonnement vereist. De BeoSound 5 met Spotify is vanaf 3 april verkrijgbaar in geselecteerde markten.

Ga voor meer informatie over Bang & Olufsen naar www.bang-olufsen.com