Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Distributie Van Medevoort Audioart heeft per 15 april 2013 AudioPart aangesteld als distributeur

Distributie Van Medevoort. Audioart heeft per 15 april 2013 AudioPart aangesteld als distributeur voor de totale Van Medevoort audio productenlijn in Nederland en België (Vlaanderen). De benoeming van AudioPart als distributeur heeft als doelstelling dat het dealernetwerk efficiënter begeleid kan worden en verder zal worden uitgebreid.Chris Punt, voor veel insiders geen onbekende met zijn vele jaren ervaring en activiteiten in de audio, vertegenwoordigt alle commerciële zaken en is dus aanspreekpunt en contactpersoon.
Audioart gaat zich nog meer toeleggen op product design en ontwikkeling voor het Van Medevoort merk en verkoop op de internationale markt, waar de laatste tijd de belangstelling groeit voor de vM producten, mede door de inzet van diverse enthousiaste distributeurs in en buiten Europa. Ook product design en research voor een aantal collega audio fabrikanten in binnen en buitenland neemt toe.
 
Audioart produceert al sinds 1985 hoogwaardige audioapparatuur, waarin de beste technieken worden gebruikt ten dienste van de meest optimale muziekreproductie. In het Van Medevoort programma zitten onder andere: cd spelers, d/a converters, versterkers, luidsprekers en kabels. Dit pakket maakt Van Medevoort bijzonder geschikt om de muziekliefhebber een totaaloplossing te bieden. Het elektronica programma begint met de aantrekkelijk geprijsde 200 serie. Daarboven komen de zeer succesvolle 300 en 400 series, deze hebben een identiek uiterlijk zodat hiermee verschillende combinaties samen te stellen zijn. Topserie is de Q referentie lijn.
 
De programma opbouw hiervan bestaat naast de RDQ en REQ luidsprekersystemen en Q-cable uit een cd loopwerk, een d/a converter, een voorversterker en mono of stereo eindversterkers en heeft vanzelfsprekend een krachtig eigen design. De filosofie van een Van Medevoort set is een uitgekiend muzikaal totaalconcept, waarin alle individuele componenten van top niveau zijn, zodat hiermee een perfecte muziek installatie kan worden samengesteld, in elke prijsklasse.
 
AudioPart is geen onbekende in de markt, al jaren actief als gerenommeerd distributeur van professionele audio, met een excellent relatie-, dealernetwerk en gespecialiseerde B2B bedrijven. Naast de Van Medevoort productlijn komt binnenkort nieuws over de uitbreiding van het leveringspakket met enkele andere gerenommeerde merken.
 
 
 
Contact voor consumenten en professionele producten, accessoires en info:
AudioPart, Maarssen, 0346 590860, www.audiopart.nl  .
Chris Punt, 06-45186483,   .
 
Met muzikale groet,
@
Ad van Medevoort
www.audioart.nl