Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Nationale AV Dagen 6 en 7 april 2013 Veldhoven

De Nationale AV dagen vinden plaats op 6 en 7 april 2013 in het NH Conference Center Koningshof te Veldhoven (Nederland). Het is een nationaal evenement voor de gemiddelde consument rond audio, video, multimedia en custom install. Over een oppervlakte van meer dan 10.000m2 kan men zich verdiepen in alle mogelijke Hi-Fi, Home Cinema, High End, Video, Multimedia en zoveel meer. Gratis inkom na registratie.
 
 
 
Download hier de gratis beurscatalogus
 
* Door de registratie heeft u recht op GRATIS inkom. Zonder registratie bedraagt de inkom €10. U kan zich registreren tot de dag voor de Nationale AV Dagen. Aan de inkom krijgt iedere bezoeker een Goody Bag, met onder andere het Nationale AV Dagen beursboek.
 
Bespaar je de €10 inkom en registreer je online.
 
 
NH Conference Centre Koningshof Veldhoven Locht 117 5504 RM Veldhoven Nederland
NH Conference Centre Koningshof Veldhoven Locht 117 5504 RM Veldhoven Nederland
 
Beleef de audiovisuele lente op de Nationale AV-dagen van Audiovideo2day
 
De nieuwste toppers in audio, video en multimedia écht beleven? Dat doen liefhebbers van kwalitatief hoogstaand beeld en geluid op de Nationale AV-dagen. Op 6 en 7 april 2013 organiseert Audiovideo2day de meest dynamische audiovisuele beurs van Nederland. Samen met onze mediapartners dompelen we u onder in een audiovisuele oase. Place to be is het Koningshof in Veldhoven. U krijgt er gratis toegang en parking.
 
Focus op beleving
Audiovideo2day gaat verder dan het klassieke beursconcept. Zaakvoerder Dirk Voordeckers legt uit: "Ons ultieme doel is verrassen. De zintuigen van onze bezoekers prikkelen door hen de allernieuwste producten en concepten zelf te laten ervaren. Hoe we dat doen? Door beeld, geluid, multimedia en IT in balans te brengen en onze bezoekers werkelijk te laten proeven van de audiovisuele wereld."
 
En thuis?
Hoe integreer ik audio en video zo optimaal mogelijk in mijn woning? Dat is dé vraag waarmee onze bezoekers worstelen. Daarom krijgt u op de Nationale AV-dagen advies op maat van specialisten en fabrikanten. Zo leert u bijvoorbeeld hoe u muziek- en filmbestanden het beste centraliseert via een Nas. U ontdekt welke oplossingen er naast domotica bestaan voor uw films, games en muziek en hoe u draadloos kunt streamen in uw hele woning. Het spreekt voor zich dat ook de allerlaatste nieuwe technologieën in audio en video uitgebreid aan bod komen.
 
Audiovisuele oase
Beleving staat centraal op de Nationale AV-dagen. Zaakvoerder Marco Lisi verklaart het succes van het gesmaakte Audiovideo2day-recept: "Het Koningshof is een groot congrescentrum met meer dan zeventig zalen. Op 10.000 m² creëren we een audiovisuele oase met demonstraties, presentaties en interactieve workshops, verzorgd door grote en bekende merken. Liken is kopen in onze retailafdeling in de expohallen, waar zowel de betere ketens als de sterke independents u met raad en daad bijstaan. Wat ons bijzonder maakt? Op de Nationale AV-dagen draait het allemaal om beleven. In plaats van een line-up van de nieuwste camera's laten we merken bijvoorbeeld een set opzetten zodat de bezoekers zelf foto's kunnen nemen en hun favoriete camera winnen. De focus ligt altijd op ervaren, niet op observeren. Zo willen we onze bezoekers een verfrissende visie op de hedendaagse audiovisuele markt bieden."