Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
 
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Augustus 2012

Magico S1 luidsprekers, mooi en grensverleggend aug 2012

De nieuwe Magico S1 luidsprekers, mooi en grensverleggend. Na de introductie van de inmiddels al zeer succesvolle Magico S5 en Q7 modellen begin 2012, is het geroezemoes niet van de lucht. Want met welk nieuw model zou deze in het Amerikaanse Berkeley gesitueerde top high-end fabrikant ons als volgende gaan verrassen?
Lees verder
 

Streaming4Home in Kamerik is Audioquest dealer aug 2012

Streaming4Home in Kamerik is Per 15 augustus Audioquest dealer geworden. Audioquest bekabeling sluit helemaal aan waar Streaming4Home zich mee bezig houdt, namelijk High-End Computer Based Streaming. Zo heeft Audioquest een uitgebreide lijn topkwaliteit USB, HDMI en Ethernet kabels. Precies wat er nodig is om onze Computer Based Music Server (CB-MS)aan te sluiten aan een hoogwaardige DAC, waarvan wij er ook diverse van in ons assortiment hebben.
Lees verder
 

Audioart is per 1 augustus 2012 gestopt met Clofis NL als distributeur in Nederland en België

Audioart is per 1 augustus 2012 gestopt met Clofis NL als distributeur in Nederland en België (Vlaanderen) voor de Van Medevoort audio consumenten producten en diensten.

Wijzigingen in het dealernet kunnen hierdoor eveneens gaan plaatsvinden.Voor B2B en professionele producten blijft de distributie ongewijzigd bij Audioart en/of AudioPart.De productlijn is in vier groepen verdeeld. Audio producten en kabels voor consumenten, deze worden eveneens standaard geëxporteerd en krijgen een algemene plaats op de website met brochures, handleidingen en reviews in verschillende talen.
Speciale producten en apparatuur voor de professionals complementeren de lijn.

In de vier prijslijsten vind u de producten per groep verdeeld.

De website is geheel vernieuwd en compatible gemaakt voor alle gangbare browsers.

De inhoud is dynamisch, omdat wij continue met product vernieuwingen en verbeteringen actief zijn, maar eveneens door aanpassingen en upgrades vanwege de internationale groei die wij doormaken.

Nieuw zijn dan ook maar liefst vijf producten: De vM MA260 geïntegreerde versterker met ingebouwde d/a converter, het vM CT460 cd loopwerk uitgevoerd als toplader, twee d/a converters vM DA466 en vM DA468 en de stereo klasse “A” eindversterker vM PA462.Daarnaast is Audioart al enige jaren product designer en ontwikkelaar voor diverse internationale audio fabrikanten.

De meeste informatie staat reeds op onze website:
www.audioart.nl
www.vanmedevoort.com
Wij zijn eveneens te volgen op:
Twitter: @vanMedevoort
en binnenkort op Facebook

Contact voor producten, dealers, service en modificaties:
Audioart, Maarssen, 0346 59 02 90,

 

eersteLexicom Multimedia Chord Sarum dealer van Nederland aug 2012

Brons, Zilver, Sarum! Lexicom Multimedia eerste Chord Sarum dealer van Nederland. Lexicom Multimedia in Leidschendam, de grootste Chord-dealer van Nederland, mag zich als eerste dealer buiten Groot-Brittannië exclusief dealer noemen van de Sarum kabellijn van The Chord Company. Lexicom gaat daarmee voor goud..

Lees verder
 

De nieuwe Magico S1 luidsprekers aug 2012

De nieuwe Magico S1 luidsprekers, mooi en grensverleggend.
Na de introductie van de inmiddels al zeer succesvolle Magico S5 en Q7 modellen begin
2012, is het geroezemoes niet van de lucht. Want met welk nieuw model zou deze in het
Amerikaanse Berkeley gesitueerde top high-end fabrikant ons als volgende gaan verrassen?
De Q-serie is met de komst van de Q7 inmiddels verregaand gecompleteerd en een model uit
de nieuwe S-serie ligt dan ook meer voor de hand. Inmiddels is het antwoord in de vorm van
de gloednieuwe S1 al gegeven en blijkt het om een dermate verrassend en vooral vernieuwend
product te gaan, wat zelfs de meest fanatieke Magico fan zal kunnen verrassen. Want wat is
hij mooi en wat is hij bijzonder deze S1!
Lees verder
 

Focal en Naim driedaagse bij iEar op 20 21 en 22 september in Tilburg

The Spirit of Sound  Focal & Naim driedaagse bij iEar' in Tilburg  20, 21 en 22 september. Sinds jaar en dag is Focal een vertrouwd merk in het assortiment van iEar'. Als Full-Range dealer zijn alle producten van Focal bij iEar' te verkrijgen en te beluisteren. Van de kleine Sib&Co en Bird systemen tot en met de High-End Utopia lijn. Maar natuurlijk ook de bekende Chorus en Electra series. En sinds kort de Media producten XS Book en Spirit One. Met ingang van 2012 zijn we bij iEar' ook Naim audio gaan voeren. Toevalligerwijs zijn Focal en Naim op fabrikantniveau vorig jaar met elkaar gefuseerd, maar uiteraard gaven de solide versterkers en uitmuntende netwerk audio stream players de doorslag om de producten van Naim op te nemen in het assortiment van iEar'.

Lees verder
 

Pioneer Blue-ray 3D speler BDP-450 aug 2012

pioneer BDP-450Pioneer kondigt de release van de BDP-450 aan: een nieuwe 3D-blu-rayspeler van topkwaliteit, boordevol geavanceerde technologieën en tal van functies die AV-liefhebbers naar waarde kunnen schatten, zoals twee HDMI-uitgangen om de aansluiting met een AV-ontvanger of meerdere beeldschermen te vergemakkelijken, Qdeo-videoverwerking voor uitzonderlijke beeldprestaties, DLNA, en de mogelijkheid om Super Audio-cd's, DVD-A-schijven en allerlei geluids- en videobestanden af te spelen.
 
Lees verder
 

Sonus Faber Venere binnenkort verwacht van Sonus Faber bij Durob audio aug 2012

Sonus faber VENERE ….  Hier zijn de eerste foto`s van de lang verwachte nieuwe Sonus faber luidsprekers uit de VENERE serie. Adembenemend mooi, geweldig klinkend (zelf nog niet gehoord, maar dat is de boodschap van 2 bekenden, die wij echt wel als referentie durven te nemen) en met een prijsstelling die zonder twijfel een mijlpaal in de HiFi-industrie betekent ...  In September worden de eerste exemplaren in de BeNeLux verwacht.
Lees verder
 

Focal Chorus 800 W Special Edition serie weer leverbaar aug 2012

Focal Chorus 800 W Special Edition serie weer leverbaarFocal Chorus 800 W Special Edition serie weer leverbaar. In 2009 verscheen ter gelegenheid van het 30-jarige bestaan van Focal de 826W 30th Anniversary. Dit gelimiteerde model was onder meer herkenbaar aan het 30th year anniversary logo boven op de luidspreker. Vanwege het grote succes van dit model is er in 2010 een opvolger geproduceerd, ook in gelimiteerde oplage, luisterend naar de naam Focal Chorus 826 W Limited Edition.
Lees verder
 

AVID PELLAR voorversterker aug 2012

Sinds 1995 is AVID HiFI een begrip in de markt voor compromisloze ontwerpen van platenspelers en phono voorversterkers op het aller hoogste niveau. Met de komst van de nieuwe PELLAR voorversterker is AVID erin geslaagd een model te ontwerpen voor een zeer scherpe prijsstelling maar tegelijkertijd ongekend hoog niveau in deze prijsklasse. De Pellar is ontwikkeld met eenzelfde filosofie als de befaamde Pulsus en deelt tevens een groot aantal zelfde componenten. De Pellar heeft een ingebouwde voeding maar tegelijkertijd een ultralaag ruisniveau.
Lees verder
 

Dynavector introduceert de P75 Phono Mk 3 voorversterker aug 2012

Dynavector introduceert de Mk 3 versie van de populaire P75 Phono voorversterker. Met de Mark 3 versie van de P75 heeft Dynavector heeft een flinke stap voorwaarts gemaakt als het gaat om prestaties. Deze phono voorversterker stond altijd al bekend vanwege zijn opmerkelijk goede prijs/kwaliteitsverhouding. Bijzonder is dat de prijs gelijk gebleven is, maar de prestaties verder zijn verbeterd.
Lees verder
 

Limadi per heden officieel dealer van Epos Acoustics NAD en Solid Tech aug 2012

"Met trots melden wij dat Limadi per heden officieel dealer is van een aantal nieuwe merken. De multi-awarded Engelse luidsprekerfabrikant Epos Acoustics, het gerenommeerde Canadeese electronicamerk NAD en Hi-Fi racks van het Zweedse Solid Tech.
Lees verder
 

Sonos software update versie 381

Het gebruik van je Sonos Controller for Android is vanaf nu nog intuïtiever. Dankzij de nieuwe softwareversie 3.8.1, geschikt voor alle Android-tablets, zijn er nieuwe manieren om je muziek te beheren en af te spelen. Blader bijvoorbeeld door jouw muziek met de landscape-optie en album art-modus. De nieuwe softwareversie is vanaf nu verkrijgbaar in de Amazon Appstore en op Google Play.

Uiteraard is er ook een nieuwe softwareversie voor de Sonos Controller voor iPhone en iPad. Deze is vanaf nu verkrijgbaar in de iTunes App Store. De update biedt hoge-resolutie beeld, ontworpen voor Retina-schermen. Hierdoor ziet deze Sonos-app er strakker en mooier uit dan ooit. Erg handig: ook het muziekvolume van je Sonos bedien je nu eenvoudig met de volumeknoppen op je iOS-apparaat.

Sonos Software 3.8.1 - Android imageLees hier ook de blog over de software-update:
http://blog.sonos.com/news/enhance-your-sonos-controller-apps-with-our-latest-software-2/

 

Gloednieuwe Magico S5 en Q7 luidsprekers maken hun opwachting in Nederland aug 2012

Gloednieuwe Magico S5 en Q7 luidsprekers maken hun opwachting in Nederland
De Amerikaanse luidsprekerfabrikant Magico is de laatste jaren met haar innovatieve en
technologisch zeer vooruitstrevende producten, aan een wereldwijde zegetocht bezig. Was het
enige jaren geleden al de prestigieuze M-serie die als eerste van dit merk veel lof wist te
vergaren. Met de introductie van de Q-serie in de vorm van de Q5, werd de (internationale)
luidsprekerbouw pas echt wakker geschud. Geheel in eigen huis ontworpen en grotendeels
daar ook vervaardigde luidsprekereenheden, zeer geavanceerde filtertechniek met topklasse
componenten en een CNC gefreesde behuizing bestaande uit massief aluminium panelen met
een onderhuids space frame, zetten hier de toon.

De maatstaf zettende Q5 bleek uiteindelijk slechts de voorbode te zijn en werd een jaar later
vergezeld van de wat minder extreem geprijsde en vooral compacter vormgegeven
vloerstaander Q3 en monitor Q1. De eerstvolgende algemene vraag die nu natuurlijk
opdoemt, is wat het vervolg van deze ingeslagen weg zal zijn. Op die vraag heeft Magico
onlangs in één keer een uiterst compleet antwoord weten te geven en wel in de vorm van het
forse, maar toch ook sierlijk vormgeven en vooral uiterst compromisloze 4-weg Q7 model.
Een absolute droomweergever zonder weerga en een model waar het ontwerpteam bestaande
uit Magico eigenaar Alon Wolf en zijn technische rechterhand Yair Tamman, echt alles voor
uit de kast hebben getrokken om een absoluut statement neer te zetten. Wat te denken van een
gewicht van maar liefst 340 kilo, een frequentiebereik van 20 Hz tot 50 kHz en bijna
manshoge afmetingen (152 cm hoog, 38 cm breed en 81 cm diep). Minstens zo tot de
verbeelding sprekend is het prachtig hoge rendement van 94 dB en een aanbevolen vermogen
van 50 tot 1200 Watt! Kortom, deze Q7 is een echte ‘über’ luidspreker en in staat tot een
absoluut spraakmakend en ‘mindblowing’ realiteitsniveau.

Maar daarmee is het heugelijke nieuws nog niet op want na de compromisloze en vooral ook
buitengewoon kostbare Q-serie,
heeft deze in het Amerikaanse Berkeley gesitueerde fabrikant
besloten om een gloednieuwe en wat minder extreem geprijsde modellenreeks op de markt te
brengen. Wel met gebruikmaking van zoveel mogelijk dezelfde technieken, materiaalgebruik
en dezelfde hoge bouwkwaliteit. Maar anderzijds toch ook weer heel anders van vormgeving
en opbouw en daardoor geheel op zichzelf staand. Het eerste model uit deze nieuwe reeks is
de onlangs uitgebrachte Magico S5. Een luidsprekersysteem dat al bij de allereerste aanblik
de harten sneller zal doen kloppen, want wederom zijn Alon Wolf en zijn team er in geslaagd
om iets daadwerkelijk bijzonders op de markt te zetten. Mede wegens kostentechnische
aspecten want de Q-serie kastconstructie is verfoeiend kostbaar, is de S5 voorzien van een
fraaie gebogen, geextrudeerde aluminium behuizing van 1,25 cm dik met uitgebreide
onderhuidse ‘bracing’.

Niet alleen is hierdoor een totaal ander uiterlijk ontstaan, maar mede
door de ruime keuze uit zijdeglans en hoogglans lakken is het voor de allereerste keer
mogelijk om een Magico weergever ook visueel perfect op uw interieur af te stemmen!
Ondanks dat de S-serie onder de Q-serie is geplaatst, is er beslist geen sprake van een
uitgekleed ontwerp. Integendeel zelfs want een gewicht van 86 kilo kan nog steeds als zeer
bovengemiddeld worden aangemerkt. Voeg daarbij het frequentiebereik van 22 tot 50 kHz en
kastafmetingen van 122 cm hoog, 35 cm breed en 38 cm diep en ook bij deze nieuweling is er
sprake van een fors ontwerp. Maar door de ronde behuizing en vooral de vele prachtig
gekozen laktinten, laat de S5 zich in werkelijkheid toch naadloos in vele interieurs integreren.
Wij als Symphony Audio Import en onze Nederlandse dealers zijn natuurlijk bijzonder trots
op deze baanbrekende nieuwe ontwerpen en willen u dan ook graag kennis met deze prachtige
producten laten maken. De S5 kunt u inmiddels beluisteren bij Concerto Audio in Amsterdam
en Rhapsody Sound + Vision in Hilversum, terwijl de Q7 binnenkort bij enkel de
laatstgenoemde dealer is te bewonderen. Voor de desbetreffende dealeradressen en alle
achterliggende productinformatie kunt u op onze onderstaande website terecht.

Symphony Audio Import
www.symphonyaudioimport.com

 

Akiko Audio introduceert de Gem A.J Gold aug 2012

Akiko Audio introduceert de Gem ‘’A.J.’’ Gold.Met advies van niemand minder dan de Heer A.J. van den Hul, die bovendien zo vriendelijk was om zijn bekende voorletters aan dit nieuwe Akiko Audio product te verbinden, hebben ze het bestaande GEM1 (luidsprekerkabelfilter) onder handen genomen. Ook het nieuwe model werkt op basis van de natuurkundige eigenschappen van edelstenen en goud.
Lees verder