Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
 
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Augustus 2013

Vinylclub Nieuwe online muziekwinkel springt in gat dat verdwenen muziekwinkels achterlaten

Vinylclub.nlNieuwe online muziekwinkel springt in gat dat verdwenen muziekwinkels achterlaten. Vandaag 23 augustus 2013 is www.vinylclub.nl van start gegaan. Deze website levert LP's aan de consument tegen een prijs die gelijk ligt aan de inkoopprijs van platenwinkels en muzieksites.  Vinylclub doet dit uit ongenoegen met het kleine aanbod goede LP's dat nog te vinden is in de weinige winkels die nog over zijn en de hoge prijzen die daar betaald moeten worden. 

Lees verder
 

Meicord Opal datakabels nu ook in Nederland leverbaar bij Akiko Audio Maastricht aug 2013

Meicord Opal datakabels nu ook in Nederland leverbaar bij Akiko Audio Maastricht. Vaak horen wij van klanten, dat ze diensten als Spotify uitsluitend als achtergrondmuziek gebruiken, vanwege de matige geluidskwaliteit. Van een draadloze verbinding kun je geen wonderen verwachten; bovendien kunnen er ‘drop outs’ ontstaan; net als u luistert naar uw favoriete muziek, stopt de weergave onverwachts…dat is zeer frustrerend ! Met een goede LAN/UTP kabel zal dit zelden gebeuren.
Lees verder
 

Vanaf 21 augustus 2013 te beluisteren bij HiFi Studio Zwaard in Rotterdam PMC Fact 12

PMC-Fact 12Vanaf 21 augustus 2013 te beluisteren bij HiFi Studio Zwaard in Rotterdam PMC Fact 12. Na de High End show in Munchen afgelopen Mei volgde enkele lange weken van wachten tot het eerste exemplaar van de nieuwe PMC luidspreker Fact.12 in Nederland zou arriveren. De nieuwe top end luidspreker van het Engelse merk PMC gooide reeds hoge ogen op de Duitse show en werd zelfs uitgeroepen tot luidspreker van de Show.

 

 

 

Lees verder
 

Zanden 3100 Een nieuwe ziel voor high end Symphony Audio Import aug 2013

Zanden 3100 Een nieuwe ziel voor high end by Symphony Audio Import. Iedereen met een hart voor Hifi kijkt altijd uit naar de lancering van een nieuw product van Zanden. Al sinds de oprichting van het bedrijf in 1980 blijft stichter en bezieler Kazutoshi Yamada ons verbazen. Vandaag blaast hij ons van onze stoel met de model 3100.
Lees verder
 

Antelope Audio en Amphion voor de meest transparante detailrijke neutrale weergave op de X-Fi 2013

Antelope Audio heeft meer dan 20 jaar ervaring in professionele audio apparatuur.Deze ervaring is vervolgens ingezet in een huiselijke omgeving. Precisie en detail zal te horen zijn in de huiskamer, vergelijkbaar met de beste professionele studio's. Antelope Audio ontwikkelt en produceert audio master clocks, A/D & D/A converters, voorversterkers en hoofdtelefoonversterkers. Antelope was de eerste die een 384kHz USB DAC op de markt bracht en de eerste die voor de consument een AD/DA voorversterker ontwikkelde met een 10 Mhz atomische klok.
Lees verder
 

Klinkt Beter introduceert werelds eerste audiofiele 432 HZ streamer SOtM SMS-1000 X-Fi sept 2013

Klinkt Beter presenteert samen met distributeurs Audioscape, AV4U en HVP Audio werelds eerste 432 Hz streaming set, met SOtM muziekservers, Vitus Audio electronica en Marten luidsprekers. SOtM is bij velen bekend voor hun high-end USB kaarten. Maar het merk Soul of the Music heeft ook een fraaie muziekserver in de aanbieding: de SOtM sMS-1000 met een capaciteit van maar liefst 2 TB en bijhorende DSD DAC, de sDP-1000. Tablet of smartphone bediend. Speelt alle formaten van CD kwaliteit tot de zwaarste HD bestanden, ook DSD.

Dankzij het open linux platform is Klinkt Beter erin geslaagd de streamer uit te breiden dat deze “on the fly' alle hedendaagse Westerse muziek in de betere 432 Hz stemming kan afspelen.

Lees verder
 

Harbeth op X-FI 2013 show

Harbeth 30.1.jpg.648x460 q85Harbeth op X-FI 2013 show. Harbeth bestaat sinds 1977 en is beroemd door zijn nog steeds veelvuldig door de BBC gebruikte monitoren. Met hun zeer natuurlijke, warme klank zijn de Harbeth speakers echter ook voor vele consumenten een eindpunt na een soms lange zoektocht. Als nieuwe importeur van het merk Harbeth, presenteren wij op de X-Fi de meest geprezen monitor van het afgelopen jaar: de Harbeth M30.1. Paul Seydor van The Absolute Sound noemde de M30.1 “het beste compacte tweeweg speaker-systeem dat ik ooit heb gehoord, ongeacht type, prijs of complexiteit”.
Lees verder
 

Wilson Benesch op X-FI 2013

Wilson Benesch op X-FI 2013. Het in Sheffield gevestigde merk Wilson Benesch blinkt uit door 'cutting edge' technologie op een zinvolle, effectieve en originele manier toe te passen. Wars van trends en met duidelijke ideeën over het gebruik van uitsluitend in huis vervaardigde onderdelen, maken zij luidsprekers en draaitafels die tot de absolute wereldtop behoren.
Lees verder
 

Triple M audio shop komt dit jaar met een volledig actief stereo systeem op de X-Fi aug 2013

Triple M audio shop komt dit jaar met een volledig actief stereo systeem op de X-Fi (totaal 12 eindversterkers) van het in eigen huis ontwikkelde en gebouwde merk Pink Faun.  Dit referentie systeem behoort tot de absolute wereldtop, en zal op de X-fi high-end audioshow van 2013 voor het eerst aan het publiek voorgesteld worden..

Lees verder
 

Audio Block V-120 Geintegreerde Stereo Versterker aug 2013

Audio Block V-120 Geïntegreerde Stereo Versterker.  Met de introductie van de V-120, wordt het gat gevuld tussen de 2 x 50 watt V-100 en de krachtige voor- en eindversterker combi, de P-100/A-100. Zoals in alle Audio Block versterkers wordt ook nu weer een ruim gedimensioneerde ringkern transformator voor de voeding toegepast. De beide eindtrappen leveren maar liefst 120 Watt (4Ohm) per kanaal met een hoge dempingfactor. Dit is een garantie voor een meer dan stevige grip op de luidsprekers. Een pakkende muzikale weergave is het resultaat.
Lees verder
 

Stassen HiFi in Venlo en Tegelen nu ook dealer voor Ayon Audio buizen apparatuur aug 2013

Stassen HiFi in Venlo en tegelen nu ook dealer voor Ayon Audio buizen apparatuur. Stassen Hifi en Holland Link Import hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe samenwerking inzake AYON Audio buizenversterkers en hybride CD- en netwerkspelers / DAC's enz.Deze beslissing is mede een gevolg van de goede respons die Stassen kreeg tijdens de buitengewone heropening van het totaal vernieuwde "Hifi Palazzo" in Tegelen, bij Venlo. Dat was eind mei en heel veel belangstellenden zijn daar komen kijken.
Lees verder
 

Er is weer nieuws over de komende X-fi Show aug 2013

Productnieuws: RivaSono introduceert de RivaSono app tijdens de X-fi. De RivaSono app geeft uitleg over het belang van akoestiek voor HiFi weergave, de mogelijke verbeteringen hierbij en de RivaSono akoestische oplossingen. Tevens kan met de app zelf een eerste analyse worden gedaan van de eigen kamer. Afhankelijk van het resultaat geeft de app een passend advies. De RivaSono app zal gratis beschikbaar zijn via de Appstore, voor iPad en iPhone.

Lees verder
 

Furutech introduceert FI-48 power-connectoren aug 2013

Furutech introduceert FI-48 power-connectoren. Furutech introduceert de FI-48 series; 3 High-End power-connectoren die de kwaliteit van de inmiddels beroemde FI-50 series – met carbon behuizing – sterk benaderen.
Lees verder
 

Opening HiFi Maastricht een echte hifi speciaalzaak in Zuid Limburg aug 2013

Eindelijk is er weer een echte HiFi speciaalzaak in Zuid Limburg,   aldus een enthousiaste reactie van een audio liefhebber in Limburg.  Beste Muziek-­‐en Hifi liefhebber, Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2013 opent Hifi Maastricht haar deuren* met een interessante  show waarin de nieuwe, sterk verbeterde, geïntegreerde versterkerlijn van NAIM centraal zal staan. De NAIT 5 Si, de NAIT XS 2en de SUPERNAIT 2 zijn alle 3 te beluisteren op de fantastische NAIM Ovator S-­‐400 of de Sonus Faber Venere 3.0!

 

Lees verder
 

Ruark Audio MR1 BlueTooth muzieksysteem en R1 in Pastel Blue aug 2013

Het ontwerpteam van Ruark Audio gelooft dat goede muziekweergave niet alleen voorbehouden moet zijn aan grote, woonkamer vullende hifisystemen. Muziek is voor iedereen en het liefst overal, maar dan wel in een kwaliteit die de meest veeleisende oren doet spitsen. Dat Ruark Audio die kunst volledig onder de knie heeft is met de fraai gelijnde R1, R2i en R4i meer dan bewezen. Ruark Audio’s jongste telg, de Ruark Audio MR1 , gaat nog een stap verder en speelt muziek van alle denkbare bronnen zonder dock of verbindingskabel en is leverbaar in mat zwart, mat wit of walnoot met een verkoop adviesprijs van €399. *

Lees verder
 

HDPHNS nu officieel dealer van Denon Hoofdtelefoons aug 2013

Denon hoofdtelefoons en Denon oordopjes koop je natuurlijk bij HDPHNS.com. We hebben alle modellen op voorraad, vandaag besteld is morgen in huis.Wil je iets speciaals op je hoofd, zonder daarbij aan kwaliteit in te leveren, dan moet je een Denon hoofdtelefoon hebben! De kwaliteit van Denon is legendarisch. Wat verwacht je anders van een merk dat al meer dan 100 jaar bestaat? De modellen van Denon zien er modern uit, voelen hoogwaardig en klinken super. Alle Denon hoofdtelefoons zijn voorzien van zachte leren oorkussens. De oordoppen worden geleverd met een serie siliconen tips zodat iedereen de perfecte pasvorm kan vinden. De Denon hoofdtelefoons zijn recent allemaal vernieuwd. Over het algemeen zijn de prijzen lager geworden en is het design een stuk moderner. Dat is dus een welkome update! De geluidskwaliteit is nog steeds super. De nieuwe modellen zijn nog wat neutraler geworden, terwijl je met de Urban Raver-modellen weer wat extra bass in huis haalt.  HDPHNS
Lees verder