Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Harbeth op X-FI 2013 show

Harbeth 30.1.jpg.648x460 q85Harbeth op X-FI 2013 show. Harbeth bestaat sinds 1977 en is beroemd door zijn nog steeds veelvuldig door de BBC gebruikte monitoren. Met hun zeer natuurlijke, warme klank zijn de Harbeth speakers echter ook voor vele consumenten een eindpunt na een soms lange zoektocht. Als nieuwe importeur van het merk Harbeth, presenteren wij op de X-Fi de meest geprezen monitor van het afgelopen jaar: de Harbeth M30.1. Paul Seydor van The Absolute Sound noemde de M30.1 “het beste compacte tweeweg speaker-systeem dat ik ooit heb gehoord, ongeacht type, prijs of complexiteit”.

Wij hoeven u uiteraard niet te vertellen dat uw showbezoek zonder een luistersessie met deze monitoren niet compleet is! Naast de M30.1 zullen wij uiteraard ook alle andere modellen in levende lijve tonen. En om de muzikaliteit van de Harbeth speakers te onderstrepen, zullen wij tijdens de show voornamelijk vinyl draaien op een Linn Sondek LP12.

Waar we de Harbeth's mee gaan aansturen, laten we bewust nog even in het midden, maar neem sowieso je mooiste platen mee en kom lekker genieten in onze luisterruimte!

Harbeth zal in kamer 46 door Beter Beeld & Geluid op de X-FI 2013 show gepresenteerd worden. Zij nodigen iedereen uit om vooral zelf ook muziek op LP mee te nemen!

Beter Beeld & Geluid
Looierij 11
4762 AM Zevenbergen
www.harbeth.nl