Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Zanden 3100 Een nieuwe ziel voor high end Symphony Audio Import aug 2013

Zanden 3100 Een nieuwe ziel voor high end by Symphony Audio Import. Iedereen met een hart voor Hifi kijkt altijd uit naar de lancering van een nieuw product van Zanden. Al sinds de oprichting van het bedrijf in 1980 blijft stichter en bezieler Kazutoshi Yamada ons verbazen. Vandaag blaast hij ons van onze stoel met de model 3100.

De Zanden 3100 is een subliem staaltje van techniek en eenvoud. Zoals steeds bij Zanden werkt deze nieuwe voorversterker met buizen. Zanden toont zo al tientallen jaren de weg hoe je oudere technieken kunt laten samensmelten met de nieuwste technologie tot een unieke symbiose. Behouden wat goed is doet Zanden niet uit nostalgie en het is zeker geen marketingstrategie. Integendeel.

Het merk doet dit met één doel voor ogen: opgenomen muziek een live sensatie geven. Bij Zanden kent men de kunst en heeft men het hoofd om producten te creëren die mensen kunnen verbluffen. Met de Zanden 3100 zetten ze alweer een grote stap voorwaarts. De Zanden 3100 is ontegensprekelijk een meerwaarde in een high end Hifi installatie.
 
Zanden onderscheidt zich ook esthetisch. De 3100 is een oogstrelend apparaat dat opvalt door zijn prachtige eenvoud in design. De Japanse superioriteit schuilt niet alleen vanbinnen. De perfectie en fijn oog voor detail uit zich ook langs de buitenkant.
Het allerbeste nieuws over de Zanden 3100 moet nog komen. De prijs. Voor het oudere broertje van de 3100, de Zanden 3000, tel je ruim 20.000 euro neer. Zijn opvolger klinkt niet alleen beter maar is bovendien een stuk goedkoper.

Zanden M3100

Met een aanbevolen winkelprijs van 13.750 euro *   is zoveel kwaliteit bij Zanden nog nooit zo betaalbaar geweest. Hoor en voel het zelf.

Technische specificaties.
=Single-ended design
=NO-NFB circuit
=True balanced XLR input & output met transformator
=Volledig functionele afstandsbediening
=Stroomvoorziening met een gelijkricht buis

Aanbevolen winkelprijs: 13.750 euro *

Symphony Audio Import
E:
W: www.symphonyaudio.com

* Voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier