Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
 
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Columns & Reportages

Column Introductie streaming audio deel 1-2-3-4-5 en 6 door Jord Groen Triple M Audio

Saturday, 30 March 2013
Jord Groen Triple M Audio ShopIntroductie streaming audio. DEEL 1.  Omdat we erg veel vragen krijgen over het streamen van audio ga ik de komende zeven weken elke week een artikel op Qualityhifi en Facebook plaatsen over dit onderwerp. Over het streamen van muziek is tegenwoordig veel te doen. Dat het de nieuwe standaard is om muziek af te spelen, is voor iedereen wel duidelijk. Websites waarvan hoge resolutie muziek te downloaden is schieten als paddenstoelen uit de grond, alsmede het aanbod netwerkspelers en allerhande apparatuur waarmee het hele huis van muziek kan worden voorzien.
Lees verder
 

Daan van de wege Music in Motion Laat je interviewen over je HiFi set

Friday, 08 January 2010
Door Daan van de Wege. "Music in motion"  De ultieme muziekbeleving!
Mijn eerste aanraking met muziek was het meezingen in het jongenskoor van de Mattheus Passion toen ik 11 jaar oud was.Tussen mijn 11 en mijn 16 de luisterde ik regelmatig naar muziek en ben ik in een band gitaar gaan spelen.Ik kwam daardoor in aanraking met vele verschillende soorten muziek.Mijn passie was geboren!
Lees verder
 

John Van Polen. De akoestiek van de luisterruimte Een ondergeschoven kindje.

Thursday, 12 November 2009
De akoestiek van de luisterkamer is een zeer bepalende factor voor de prestatie van een geluidsinstallatie. Om dit duidelijk te maken, is een vergelijking met een muziekinstrument als een klassieke gitaar instructief. Vergelijk de geluidsapparatuur met de snaren van de gitaar en de luisterkamer met de klankkast en het is direct duidelijk dat snaren van goud niet zullen helpen als de klankkast niet meewerkt. Een optimale akoestiek kan helpen het maximale aan klank uit een voordelig systeem te halen, terwijl een beroerde akoestiek de meest verfijnde installaties om zeep kan brengen. Het onderwerp akoestiek is in Nederland lange tijd schromelijk verwaarloosd; de laatste jaren zien we een voorzichtige kentering. Laten we even kort enkele problemen en oplossingen belichten.
Lees verder
 

Artikel review Monitor Audio Platinum PL300 van passief naar actief met DEQX

Tuesday, 03 February 2009
Onlangs heeft AudioSense voor een klant zijn kostbare Monitor Audio Platinum PL300 luidsprekers verbouwd van passief naar actief.   Dit was een dermate succesvol project, dat het me logisch lijkt om het Australische product DEQX meer aandacht te geven.Dit revolutionaire audioproduct mag je de lezer toch niet onthouden?De van huis uit al prachtige speaker is hiermee een absoluut top-product geworden.Het geluidsbeeld is werkelijk ongekend goed geworden!Met name het hoog is vanwege de prachtige bandtweeter wonderschoon mild.Zonder overdrijven behoort deze set van de klant nu tot de mooiste systemen die ik (Rudo Meijer) beluisterd heb.
Lees verder
 

Column door Hay Compromisloos Ontwerpen van Audio Apparatuuur

Thursday, 01 January 2009

"column serie-2 ontwerpen"

Lees verder
 

Column Door Hay Buizen.

Thursday, 01 January 2009

"column Serie-1 buizen"