Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
 
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
December 2013

Arthephonos Ensemble Neo triode buizenversterker bij Hay End Audio dec 2013

Continu streven naar verdere verbetering van produkten is wenselijk en belangrijk, dus ook bij de Artephonos versterkers met triode eindbuizen, waar HEA er al veel van gebouwd en verkocht heeft. Nu is er klankmatig geen winst meer te behalen, dus werd gezocht naar verbeteringen op een geheel ander vlak en wel richting elektriciteitsverbruik en warmteontwikkeling, en liefst gecombineerd met een prijsverlaging.
Lees verder
 

Nieuwe producten van Schiit-Audio bij Sonority-Audio Import dec 2013

Schiit Loki is vanaf heden verkrijgbaar, voeg nu heel simpel DSD toe aan elke DAC voor slechts 169 euro.*   Loki is een compleet DSD DAC en schakelsysteem. Sluit de uitgang van uw huidige DAC op de Loki, sluit Loki via USB op uw computer, en u heeft DSD toegevoegd aan uw systeem.
Lees verder
 

Pluto Audio 12A Black introductie tijdens 2e Open Deur Weekend AUDIO21 - op 20 en 21 dec 2013

Pluto BlackIntroductie Pluto Audio 12A ''Black'' tijdens 2e Open Deur Weekend AUDIO21 Op vrijdag 20- en zaterdag 21 december staan opnieuw de deuren bij AUDIO21 wijd voor u open! Tijdens dit 2e Open Deur Weekend worden opnieuw in 3 luisterruimten alle gevoerde merken aan u gedemonstreerd. Als de Absolute High Light dit weekend presenteert  eigenaar Mark van Braam u het nieuwste product in het analoge pakket van AUDIO21.

 

Lees verder
 

Wilson Benesch Introductie Square Five door It Harkstee dec 2013

Wilson Benesch Square Series 2: de Square FiveMet trots mogen wij verkondigen dat ‘It Harkstee‘ – een van onze belangrijkste Wilson Benesch dealers – de Nederlandse introductie zal verzorgen van het nieuwe topmodel uit de Wilson Benesch Square Series 2: de Square Five! Tijdens een door It Harkstee altijd zeer verzorgde show, zal deze 2,5-weg vloerstaande luidspreker op vrijdag 20 december van 13u tot 21u en op 21 december van 11u tot 17u voor het eerst publiekelijk worden vertoond en gedemonstreerd.

 

Lees verder
 

Accuphase E-600 primeur de Groef audio dec 2013

Accuphase E-600 de Groef audioAccuphase E-600 primeur de Groef audio. Accuphase heeft een nieuw paradepaardje: de E-600 geïntegreerde versterker. Dit is een 2x30W klasse A versterker en de Groef audio is uitverkoren dit model als eerste winkel in Nederland te kunnen aanbieden.
Lees verder
 

Paradigm tribute bij Hobo HiFi dec 2013

Wereldprimeur bij HOBO hifi!

 * Beryllium tweeter
* 7" Midrange
* 3x 7" Woofer
* Hoogwaardig cross-over
* Superieure afwerking

* Gelimiteerde oplage

 

De Tribute is een compleet nieuw ontwikkelde luidspreker ter gelegenheid van het 30 jarig bestaan van Paradigm. Ervaar nu in een van onze winkels hoe geweldig deze luidspreker klinkt. Wij nodigen u uit om onder het genot van een kopje koffie te komen luisteren.  Kom voor meer informatie naar een van onze winkels, of kijk op www.hobo.nl

Let op: De exclusieve Paradigm Tribute is slechts in gelimiteerde oplage leverbaar.

 De exclusieve Paradigm Tribute heeft een verkoopprijs van € 3299,- per stuk. *

 

* Voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier

 

Jamo vernieuwt speakers Studio serie dec 2013

Jamo vernieuwt speakers Studio Serie. Putten,december 2013 – Het Deense audiomerk Jamo, onderdeel van de Klipsch Group, heeft een vernieuwde versie van de zeer bekende en populaire speakers Studio Series op de markt gebracht. De speakers zijn speciaal ontworpen voor de veeleisende luisteraar en leveren moeiteloos een perfecte geluidsweergave die zorgt voor een intense muziekbeleving.
Lees verder
 

De nieuwe Edition 5 van Ultrasone dec 2013

Ultrasone staat bekend om het uitbrengen van exclusieve hoofdtelefoons met een prachtige afwerking, vaak in een gelimiteerde oplage. De Edition 5 is hierop geen uitzondering en is beperkt tot een productie van 555 stuks wereldwijd. Ultrasone heeft er bij de Edition 5 voor gekozen om louter te werken met exclusieve materialen zoals aluminium, leder en hout. Echter de belangrijkste verbetering zit in de binnenkant van de oorschelp. Ultrasone heeft namelijk haar gepatenteerde S-Logic systeem verder verbeterd voor een nog betere geluids-ervaring.
Lees verder
 

Pink Faun I2S-bridge dé nieuwe referentie in High-End streaming voor muziek en film dec 2013

Pink Faun introduceert met de Pink Faun I2S-bridge dé nieuwe referentie in High-End streaming voor muziek en film. Elke digitaal-analoog-converter (DAC) werkt intern met het I2S protocol voor datatransport. Grote gerenommeerde audiomerken gebruiken steeds vaker I2S als ingang op hun top digitaal-analoog converter. Met de I2S-bridge heeft Pink Faun nu de mogelijkheid om deze High-End verbinding tussen een computer-based streamer en DAC te realiseren. Elke vorm van codering/decodering die van toepassing is op andere formaten, zoals bij USB, S/PDIF of Firewire, behoort hiermee definitief tot het verleden.

 

Lees verder
 

Audio-Life show Audio Note & Avantgarde 14 december 2014

14 december Audio-Life show: Audio Note & Avantgarde. Op zaterdag 14 december geven we bij Audio-Life een show met de combinatie van Audio Note electronica en Avantgarde speakers. Een groots geluid met de impact van een live performance, maar met de souplesse die alleen buizen kunnen brengen...

 

Lees verder
 

De nieuwe discOveryOne Keith Monks kwaliteit bij Aspera Audio dec 2013

The precision record cleaner, for everyone. De nieuwe discOveryOne, Keith Monks kwaliteit aan een budgetvriendelijke prijs. De uitvinder van de originele 'Record Cleaning Machine', brengt dé platenwasser, waarvan de kwaliteit zo gewaardeerd wordt door onder andere de BBC, het Amerikaanse Library of Congress en de British National Library Sound Archive in een nieuw, leuk, eenvoudiger en betaalbaar pakket.

Lees verder
 

Audio Specialist Alfred Visser in Buitenpost luisteravond op 13 december 2013

Uitnodiging. Op vrijdagavond 13 December (vanaf 19.00 uur) vindt bij Audio Specialist Alfred Visser in Buitenpost weer een luisteravond plaats. Wij zullen deze avond gaan spelen met de Focal Electra 1008 BE monitor en de Electra 1028 BE vloerstaande luidsprekers. Afwisselend laten wij ze spelen in de kleine luisterruimte op een van Medevoort versterker en in de grote luisterruimte op een Unison Research Performance buizenversterker. Tevens zal Franco Meraldi van Smart Audio aanwezig zijn om iets vertellen over Focal.

U bent natuurlijk van harte welkom
Audio specialist Alfred Visser
Kerkstraat 68
9285 TB Buitenpost
T +31(0)511-541560
www.alfredvisser.nl

 

Winkel bezoek HiFi Maastricht door Jos Schols dec 2013

Winkelbezoek Hifi Maastricht. Maastricht is een mooie stad met een rijk winkelaanbod, gezellige cafeetjes en ook op culinair gebied heeft het veel te bieden. Maar op Hifi gebied....zocht je vergeefs naar een  winkel waar je goed advies krijgt, waar je verschillende merken op je gemak kunt vergelijken; waar je welkom bent.

Lees verder
 

Kemp Elektroniks opent online store nov 2013

Kemp Elektroniks opent online store. Om haar binnen- en buitenlandse klanten beter en sneller te kunnen bedienen, heeft Kemp Elektroniks met ingang van heden een webshop ingericht. Ook de producten van HiFi-Tuning, Creaktiv Systems, Gabriel-Tech, WA-Quantum en Perfect Sound zijn daar verkrijgbaar. Kom eens een kijkje nemen op http://shop.kempelektroniks.nl.

 

Hifi Maastricht organiseertnog 2 evenementen in dec 2013

Hifi Maastricht organiseertnog 2 evenementen tijdens de decembermaand. Op 3 zaterdagmiddagen in december organiseert Hifi Maastricht kennismakingsdagen met de nieuwste Hifi apparatuur. De dagen zijn voor iedereen toegankelijk (na aanmelding via mail: ) en voor een prettige ontvangst met een hapje en drankje wordt gezorgd. De dagen starten om 12.00 uur en eindigen om 16.00 uur.
Tot ziens op een (of alle) december zaterdagen!
Lees verder
 

Arthephonos KT-88 HEA heeft op basis van de Cayin A-88TMKII de allermooiste KT-88 gebouwd dec 2013

ARTEPHONOS KT-88. HEA heeft op basis van de Cayin A-88TMKII en de ontwerpprincipes van de Artephonos Ensemble de allermooiste KT-88 gebouwd die  op dit moment op de markt is.

 

 

Lees verder
 

A10Audio, Music2 en Feickert Nederland presenteren Dr Feikert Analogue op 28 dec 2013

Dr feickertAls analoge afsluiter van het jaar 2013 presenteren A10Audio, Music2 en Feickert Nederland U:  Dr. Feickert Analogue.  Op zaterdag 28 december is iedereen welkom in de showroom van A10Audio/Room4Music te Amsterdam om dit evenement mee te kunnen maken. Uw gastheer tijdens deze muzikale dag: Chris Feickert!

Lees verder
 

Hifistudio79 heeft geheel vernieuwde website dec 2013

Na onlangs naar een nieuwe locatie te zijn verhuisd heeft Hifistudio79 ook het digitale domein aangepakt. Sinds kort kunt u namelijk ook terecht op onze vernieuwde website. Onze vorige website werd goed gevonden maar wat verouderd en daarom zijn wij dan ook trots om onze nieuwe website te mogen presenteren. Onze nieuwe website maakt gebruik van Responsive webdesign. Responsive webdesign is een efficiënte en doeltreffende aanpak om websites toegankelijk te maken voor zowel tablets, smartphones, laptops als de klassieke pc. Al staat er op onze website slechts een verzameling van onze pakket aan merken en producten, toch kunt u hier een goede indruk krijgen van de merken die Hifistudio79 vertegenwoordigd. Hifistudio79 is ondermeer dealer van merken als Beyerdynamic, Cambrige, Canton, Denon, Teac, Onkyo en meer…In onze showroom zijn een 3-tal luisterruimtes te vinden, waaronder een surround/bios ruimte en kunt gratis parkeren voor de deur.  Contactgegevens: Hifistudio79 Roggeakker 194 2723 VR Zoetermeer e-mail:    tel: 079 7370177