Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
 
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
December 2014

De nieuwe 432 ESSENCE

De nieuwe 432 ESSENCE:
De nieuwe 432 ESSENCE is een all-in-one toestel met ingebouwde ripper, high-end analoge uitgang + coaxiale SPDIF van hoge kwaliteit. Nieuwste software met Qobuz en Spotify uiteraard ook met de betere A=432 Hz. Dit toestel kan werkelijk alles, en je hebt geen externe DAC meer nodig. De analoge interface is niet de eerste beste: wisselbare opamps, DAC met oven controlled clock zoals de Antelope DAC's, en de technologie heeft recent nog EISA awards gewonnen. Ed Quintens van
hififan.be wordt de eerste dealer van de 432 ESSENCE en het toestel heeft een introductieprijs van slechts € 2200,- * tot eind januari 2015. Morgen reeds beluisterbaar op de opendeur.
Lees verder
 

DEQX HDP-5 en Pre-Mate

DEQX HDP-5 en Pre-Mate. De nieuwste versie heeft een prachtig touchscreen om input en volume te bedienen. Mettertijd komt er ook een smartphone app voor de bediening. Functionaliteit en kwaliteit is dezelfde als de voorganger, die ook in het assortiment blijft. Met de DEQX [‘deks’] HDP5 wordt het faselineaire actieve wisselfilter gebouwd met de speciale software. DEQX is ook het meetapparaat (te besturen met een Windows computer/laptop). Daarnaast is DEQX een voorversterker, een DAC en heeft zeer uitgebreide ‘roomcorrection’.
Lees verder
 

Hifi Show Number One Op zaterdag 13 en zondag 14 december 2014

Grote merken aanwezig op Hifi Show Number One
Op zaterdag 13 en zondag 14 december zullen tal van audiomerken aanwezig zijn op de Number One Hifi Show Leiden in het Holiday Inn Hotel. Number One pakt voor de tweede maal uit met 1000m2 en 12 zalen waar importeurs met 40 merken acte de presence zullen geven. Toegang en parkeren is gratis en bezoekers maken bovendien kans op mooie hifiprijzen.

Lees verder
 

CEC lanceert multifunctionele usb dac CD5

CEC lanceert multifunctionele usb dac CD5. Een muziekspeler die via de usb-ingang alle mogelijke muziekbestanden aankan, waar je ook cd’s in kunt afspelen, dat is de nieuwe CEC CD5. Hét antwoord van CEC op de behoefte aan een hoogwaardig streaming device waarin ook de cd nog relevant blijft. De CD5 kost € 2.995,00 * maar t/m 31 januari geldt een introductie korting van 10%.

Lees verder