Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
 
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Februari 2012

Pioneer SE-MJ751 en Pioneer SE-MJ721 over ear hoofdtelefoon feb 2012

De nieuwe over-ear hoofdtelefoonmodellen laten de bastonen knallen. Pioneer SE-MJ751. Almere, Melsele, februari 2012.
Pioneer introduceert twee nieuwe over-ear hoofdtelefoons die de zware bastonen van de hipste clubs naadloos laten weergalmen, en door hun felle looks iedereens aandacht trekken. De bichrome en opvallend ontworpen SE-MJ721 en SE-MJ751 ‘Bass Head’-hoofdtelefoons hebben het gemunt op de clubbende beatjunkies die ook ver buiten de clubscene er willen uitspringen.
Lees verder
 

Pioneer SE-MJ511-W hoofdtelefoon feb 2012

DE NIEUWE HOOFDTELEFOONS VAN PIONEER: RONDDRAAIEN, PLOOIEN ... GENIETEN. Pioneer SE-MJ511-W  Almere, Melsele,  februari 2012
Pioneer introduceert drie nieuwe over-ear hoofdtelefoons speciaal voor dj’s die op zoek zijn naar een strakke, handige en compacte hoofdtelefoon. Deze drie nieuwe modellen blinken uit door hun handige plooibare en draaibare ontwerp en lenen zich perfect voor muziek, films, video's of spelletjes ... thuis of onderweg.
Lees verder
 

Monster ClarityHD Model One high definition multimedia monitorluidsprekers feb 2012

Monster herdefinieert luidsprekerprestaties voor het digitale tijdperk met de Clarity HD Model One high definition multimedia monitorluidsprekers. Monster, marktleider in ontwerp en productie van high-performance hoofdtelefoons en AV accessoires, herdefinieert luidsprekerprestaties voor het digitale tijdperk met de ClarityHD Model One high definition multimedia monitorluidsprekers.
Lees verder
 

M1 monoblokken van Anthem Statement en de D2v Home Theatre Processor Preamplifier in het AZ stadion

Beste Muziekliefhebbers, Afgelopen weekend als Europese primeurs op de Studio Alkmaar Audio Show 2012 in het AZ Stadion. De nieuwe M1 monoblokken van Anthem Statement en de D2v Home Theatre Processor Preamplifier. Wat een klasse, de M1 stuurde met alle gemak de VR 35 aan van Von Schweikert Audio met een een vermogen van meer dan 1500 watt. Heel veel reacties ontvangen van het luisterende publiek, collegae en vakpers. Menigeen noemde deze combinatie van Anthem Statement, Von Schweikert Audio en EERA  "Best Sound of the Show" en terecht.
Lees verder
 

TAD lanceert de TAD-E1 en TAD-C600 feb 2012

TECHNICAL AUDIO DEVICES KONDIGT TWEE NIEUWE PRODUCTEN AAN: Technical Audio Devices Laboratories, Inc. (TAD) introduceert twee nieuwe producten en sluit daarmee het hoofdstuk van de reeks Evolution- en Reference-systemen af. De TAD-E1-luidspreker en TAD-C600-voorversterker vormen de laatste componenten binnen de twee audiocollecties en bieden TAD de mogelijkheid om de hobbyisten mee te nemen op een volledige reis van bron tot geluid. De TAD-E1 en TAD-C600, die volledig intern door de Director of Engineering Andrew Jones en een internationaal team van audio-ingenieurs, artiesten en vakexperts werden ontwikkeld en ontworpen, zijn de volgende stappen in het engagement van het merk om producten op het vlak van geluidstechnologie van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen.
Lees verder
 

Kemp Elektroniks verwerft distributie WA-Quantum Chips feb 2012

Kemp Elektroniks verwerft distributie WA-Quantum Chips. Deze revolutionaire accessoire zal binnenkort uitvoerig worden besproken door John van Polen. Kemp geeft de volgende informatie:  WA-Quantum is een high tech bedrijf uit Berlijn dat onlangs zogeheten bio-energetische chips op de markt heeft gebracht. Deze chips zijn  stukjes kunststof die op apparaten en kabels kunnen worden geplakt. Volgens de fabrikant beïnvloedt de chip de signaaloverdracht op subatomair niveau volgens de beginselen van de quantumfysica.
Lees verder
 

Sense of Music nu ook gespecialiseerd in streaming audio

Vanaf heden heeft Sense of Music zich naast analoge weergave ook gespecialiseerd in ‘streaming audio’. Streaming audio heeft veel voordelen, o.a. de mogelijkheid om eenvoudig en snel je muziekverzameling te bekijken en te beluisteren, geen cd’s die kunnen beschadigen, ruimte innemen of die gewisseld moeten worden en minimaal dezelfde geluidskwaliteit. Bij ons kunt u terecht voor informatie en een diversiteit in streaming systemen, antelope zodiac goldook kunnen wij professioneel uw cd’s en vinyl digitaliseren. Calyx CoffeeOok het taggen (compleet maken van de bestanden met afbeeldingen, de juiste genres, artiestennamen, etc.) hoort hierbij. Dit doen we in nauw samenwerkingsverband met Magic Home, een specialist op dit gebied. Voor informatie over streaming audio en/of onze ripservice kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. www.senseofmusic.nl

 

Monster iSport in-ear headphones feb 2012

Monster iSport in-ear headphonesMonster iSport in-ear headphones: vochtbestendig en wasbaar, gepatenteerd in-ear clip ontwerp voor stevigheid, comfort en superieure audio prestaties. Monster, marktleider in ontwerp en productie van high-performance hoofdtelefoons, introduceert de eerste in-ear hoofdtelefoon in Monster’s nieuwe iSport lijn. Monster’s iSport hoofdtelefoon, leverbaar in blauw en zwart, is ontworpen voor atleten, joggers en iedereen die muziek wil combineren met een actieve leefstijl. De unieke vochtbestendige, wasbare Monster iSport in-ear hoofdtelefoon is vanaf nu verkrijgbaar.
Lees verder
 

Novus Audio produkt nieuws feb 2012

Novus Audio produkt nieuws. Avalon Idea  De langverwachte nieuwe luidspreker uit huize Avalon staat bij ons luisterklaar opgesteld. Het is een vloerstaande Avalon met de klassieke looks en de klankkwaliteiten die elke Avalon zo kenmerkend maken, maar met een interessante prijsstelling: € 9,000 per set.
Lees verder
 

Gydotron Audio muzikale traktatie op 10 maart 2012 van 13h00 tot 21h00.

Muzikale traktatie Gydotron Audio op 10 maart van 13h00 tot 21h00.  Vanaf 20h00 presenteren wij Pink Floyd's Wish You Were Here  Immersion Box. Op  zaterdag 10 maart bent u van harte welkom op ons luisterweekend. Deze keer willen we Ayre en Master extra in de verf. Van Ayre gebruiken we de CX-7e MP  cd-speler en de QB-9 USB-dac als bron gebruiken. De versterking is tevens van Ayre nml de AX-7e. Verder presenteren we u de Master Persuader. Master is een speaker die telkens blijft verbazen door zijn hoog "live" gehalte.
Lees verder
 

Alfred Visser in Buitenpost heeft 24 Februari 2012 een luisteravond

Op vrijdagavond 24 Februari (vanaf 19.00 uur) vindt bij Audio Specialist Alfred Visser in Buitenpost (Friesland) een luisteravond plaats. Wij hebben deze keer Dhr. Rob Meyst, de bouwer van de MC-speakers, uitgenodigd om een lezing, demonstratie en uitleg te geven over luidsprekers. U bent van harte welkom op deze interessante en boeiende avond. Audio specialist Alfred Visser.   Kerkstraat 68 9285 TB Buitenpost T +31(0)511-541560 F +31(0)511-541474 www.alfredvisser.nl
 

Hay-End Audio buizenshowdagen op 31 maart en 1 april 2012

Artephonos Ensemble HEA Kom uitgebreid  kennismaken met onze grote collectie buizenversterkers op onze showdagen op 31 maart en 1 april van 11.00 tot 17.00 uur. U kunt via de dynamische en natuurlijk klinkende luidsprekers van ODEON en HORNmanufaktur genieten van de uitgebreide collectie buizenversterkers van ARTEPHONOS, DARED, CAYIN en LYRIC en de Cayin HEA-Signature buizen CD spelers.
Lees verder
 

ACF Audio Triangle dealer geworden feb 2012

ACF Audio heeft per 1 februari 2012 de luidsprekers van Triangle in haar pakket opgenomen.

 

 

 

 

 

 

Specs triangle Color floorstanding

sensitivity 90 dB/2,83 V/ 1m
bandwidth 45 Hz – 24 KHz (+/- 3 dB)
power handling 100 W
repetitive peak power 200 W
number of channels 3
nominal impedance 6 Ω
minimum impedance 3,9 Ω
frequency roll-off - bass 400 Hz
frequency roll-off - treble 3,0 kHz
Dimensions 965 x 188 x 275mm
weight 15,50 kg

Triangle

Arco Fritzsch ACF Audio
Aston Martinlaan 31
3261 NB, Oud-Beijerland
E-mail:
Tel.: +31 6 26 122 819

De importeur van Triangle is:

Dimex Audio Import & Distributie B.V.
Karperdaal 86
2553 PK Den Haag
www.dimex.nl

 

XTZ Devine 100.49 high-End luidspreker getest in de HVT no2 2012

Met de Divine wil XTZ de lat nóg hoger leggen, hierdoor is gekozen voor Thiel & Partner C173-T6-90. Dit is een van 's werelds beste midrange drivers die gebruikt wordt in veel high-end speakers. Deze driver lag ten grondslag aan het ontwerp van deze nieuwe XTZ-telg. Verder is er gekozen voor een keramische tweeter uit de absolute topklasse van German VISATON. Voor de weergave van bas wordt gebruik gemaakt van 10" SEAS drivers met een aluminium conus. Deze driver heeft zijn kwaliteiten in de referentie klasse ruimschoots bewezen.

 

Lees verder
 

AVM Evolution A5.2 veelzijdige geÔntegreerde versterker met 350 Watt feb 2012

Pure muzikale kwaliteit, ontwerp als synthese van elegantie, maar ook functionaliteit en intuïtieve bediening zijn AVM’s benchmarks voor de ontwikkeling van haar hi-fi componenten. De perfecte afwerking van de aluminium behuizing onderstreept de klankmatige kwaliteiten van de toegepaste elektronische schakelingen. De A5.2 is een zeer veelzijdige, maar ook krachtige geïntegreerde versterker en deelt belangrijke eigenschappen met de zustermodellen A3.2 en PA3.2: maar liefst 5 lijningangen, een ingang op het front en drie ‘slots’ voor de optionele plug-in modules voor het aansluiten van welke bron dan ook.
Lees verder
 

De Groef modificatieweken De gehele maand februari 2012

De groef Audio Modificatie maand feb 2012

De Groef modificatieweken. De gehele maand februari staat bij de Groef audio in het teken van modificeren. Klanten kunnen deze maand tegen gereduceerd tarief hun cd-speler of d/a-converter van een basismodifcatie laten voorzien. De Groef wil op deze manier aantonen dat met een kleine investering grote klankverbeteringen mogelijk zijn.

Lees verder
 

Arcam FMJ serie D33 SuperDAC nu leverbaar bij East West Audio feb 2012

Arcam FMJ serie D33 SuperDACDe nieuwe superdac van Arcam is nu leverbaar! Introductie Arcam FMJ serie D33 SuperDAC Bij aanschaf Arcam Superdac 25% korting op een Audioquest USB kabel naar keuze. januari 31, 2012  In Februari 1989 introduceerde het Britse Arcam met The Black Box, ’s werelds eerste externe Digitaal naar Analoog Convertor (DAC). The Black Box veroorzaakte een revolutie in de weergave van CD’s die tot dat moment gedomineerd werd door stand alone CD spelers.
Lees verder
 

Audio Block bij Music 2 Audio Import feb 2012

Het jaar 2011 is achter ons! In het nieuwe jaar hebben wij Music2 Audio Import enkele bijzondere noviteiten voor u in petto:  een referentie op buizen-gebied welke wij op internationale  wijze zullen gaan verdelen, en een verbreding en verbetering van ons pakket  in diverse segmenten met een grote speler op de Duitse markt: Audio Block. Het pakket van deze fabrikant bevat een draaitafel, versterkers, streamers, een op lancering staande DAC, luidsprekers en  een HDCD-speler. Dit alles  in  een  prijs klasse welke ongekend is voor deze kwaliteit, waarmee Audio Block gelijk duidelijkmaakt waar zij voor staan: Audiophile fur Jederman!
Lees verder
 

Cisco kondigt Linksys HomePlug AV 4-Port Network Adapter Powerline-oplossingen aan feb 2012

Cisco kondigt Linksys HomePlug AV 4-Port Network Adapter Powerline-oplossingen aan. Gebruik het bestaande stroomnet om apparaten aan te sluiten op het internet of om de dekking van het draadloze netwerk in huis te vergroten. Amsterdam, Jan 2012 - Cisco kondigt twee nieuwe Linksys HomePlug AV Powerline-oplossingen aan die consumenten helpen bij twee veelvoorkomende uitdagingen met betrekking tot het thuisnetwerk. Steeds meer Smart-TV's, Blu-ray-spelers en game consoles, recievers en Hifi apparaten zijn uitgerust met geavanceerde apps en on-demand diensten, maar moeten hiervoor wel aangesloten zijn op het internet. De nieuwe Linksys Powerline AV 4-Port Network Adapter Kit kan worden gebruikt om een stopcontact te veranderen in een internetverbinding om zo vier multimedia-apparaten aan te sluiten.
Lees verder
 

Polk Audio LSiM serie luidsprekers feb 2012

Polk Audio LSiM serie - QualityhifiPOLK AUDIO LSiM SERIE: SERIEUS SOUND FOR SERIOUS LISTENERS
De nieuwste lijn luidsprekers van Polk Audio | The Speaker Specialists bestaat uit vloerstaande en  boekenplankmodellen, center en surround channel modellen. Elk daarvan is ontworpen met de beste materialen en Polk’s meest geavanceerde akoestiek-techniek.
Lees verder
 

East west Audio Nieuwsberichten..jan feb 2012.

East West AudioshopKijk hier voor de laaste nieuwtjes op HiFi gebied te verkrijgen bij East West Audio
Lees verder
 

Definitive Technology Dissapearing DI series Inwall luidsprekers feb 2012

Nieuw! De Definitive Technology Dissapearing DI series Inwall luidsprekers.

Eenvoudig in te bouwen, zeer goede specs en dito sound. Zo goed als onzichtbaar te verwerken. ideaal voor nieuwbouwprojecten, zowel in surround als in stereo of multiroom.

 

Lees verder