Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Pioneer SE-MJ751 en Pioneer SE-MJ721 over ear hoofdtelefoon feb 2012

De nieuwe over-ear hoofdtelefoonmodellen laten de bastonen knallen. Pioneer SE-MJ751. Almere, Melsele, februari 2012.
Pioneer introduceert twee nieuwe over-ear hoofdtelefoons die de zware bastonen van de hipste clubs naadloos laten weergalmen, en door hun felle looks iedereens aandacht trekken. De bichrome en opvallend ontworpen SE-MJ721 en SE-MJ751 ‘Bass Head’-hoofdtelefoons hebben het gemunt op de clubbende beatjunkies die ook ver buiten de clubscene er willen uitspringen.

Pioneer SE-MJ721


 
Met hun matte hoofdband en tweekleurige buitenkant richt de SE-MJ721 over-ear hoofdtelefoon zich tot de hippe jongeren. Deze hoofdtelefoon werd speciaal ontworpen om de clubbeats optimaal te laten weergalmen en biedt een evenwichtige en krachtige luisterervaring, ongeacht de muziekstijl … en het volume natuurlijk. Hij is beschikbaar in vier kleurvariaties: zwart, wit, rood/zwart en bruin/wit, allemaal met rode details aan de binnenkant.


 
De SE-MJ751 over-ear hoofdtelefoon biedt een goed gebalanceerde, krachtige sound in combinatie met een aantrekkelijke look. Deze hoofdtelefoon is uitgerust met een mooie glanzende hoofdband met soft-fit kussen, in metaal afgewerkte zijkanten en zachte oorkussens uit dik urethaan. Het trendsettende ontwerp omvat twee grote driver units die voor diepe krachtige bastonen en een kristalzuivere helderheid zorgen. Dankzij de bediening voor het basniveau op het rechteroor kan de drager het basbereik gemakkelijk verlagen of verhogen om wat extra pit aan de beats toe te voegen. Het lange snoer, dat aan één kant is bevestigd, kan worden losgemaakt om de hoofdtelefoon gemakkelijker op te bergen.
 
Beschikbaarheid
De SE-MJ721 en SE-MJ751 ‘Bass Head’-hoofdtelefoons zijn beschikbaar vanaf april 2012. www.pioneer.nl