Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
 
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Februari 2013

Music2 audio import aangesteld als BeNeLux distributeur voor de Reed Tonearmen feb 2013

Distributie REED tonearmen uit Litouwen. Per 1 mei 2013 in Music2 audio import aangesteld als BeNeLux distributeur voor de Reed Tonearmen. Hiermee breidt Music2 wederom haar analoge pakket uit zodat er een nog beter kan worden ingespeeld op uw wensen.
 
Lees verder
 

Von Schweikert Audio UNIVERSE -code-named VR-100XS- Holographic Projection Speaker System feb 2013

Riverside, California, 18 Feb 2013. Von Schweikert Audio Corp kondigt hierbij aan de wereldpremiere van de  UNIVERSE (code-naam VR-100XS) ons Holografische Projectie luidspreker Systeem, in Chicago, 8-10 Maart  2013, Op de Axpona Hi-Fi show in het O’Hare Doubletree Hilton Hotel. Please visit the Othello Room on the mezzanine floor to experience sound that will thrill you.
Lees verder
 

Aspera audio op de Audio show Alkmaar

Wij demonstreren op de AZ show met de PS Audio PerfectWave Dac MKII in streaming modus, met de nieuwste NuWave DAC en het PerfectWave transport van PS Audio. Voor versterking hebben we dit jaar gekozen voor een bloedmooie Italiaanse schone, de Tingsha Grandinote Shinai en speakers van Tingsha Transmission Audio met ribbon technologie.Bekabeling is van Acoustic System (Franck Tchang) om de simpele reden dat er prijs / kwaliteit geen mooiere, natuurlijk klinkende kabel te verkrijgen is.
Lees verder
 

Workshop Creaktiv Systems op Alkmaar Audio Show feb 2013

Workshop Creaktiv Systems op Alkmaar Audio Show. Het Duitse Creaktiv Systems heeft een indrukwekkend pakket van accessoires op de markt gebracht die tot doel hebben elektrosmog te bestrijden. Elektrosmog is een verzamelnaam voor alle elektrische en magnetische velden die de omgeving en werking van beeld- en geluidsapparatuur verstoren. De effecten van deze producten kunnen ronduit spectaculair zijn en bijdragen aan een meer bevredigende beleving van audio.
Lees verder
 

60 jaar Marantz

February, 2013 WWW.MARANTZ.EU
Geachte Marantz-liefhebber,In deze nieuwsbrief nodigen we u uit om onze 60e verjaardag mee te vieren, in een jaar vol verrassingen en speciale jubileumaanbiedingen. We starten het jaar goed met een speciale Consolette aanbieding. Wees als eerste op de hoogte van onze nieuwe, unieke producten en lees meer over onze rijke geschiedenis.
 
Met muzikale groeten, Het Marantz-team because music matters
Lees verder
 

Music2 op Cafe Engels Show 2013 -Analogue Extrema

Music2Audio op de Cafe Engels Show 2013 -Analogue Extrema-:
Tijdens de Cafe Engels Show 2013, welke deze maal is omgedoopt in Analogue Extrema zult u ons verdeeld over 2 kamers terugvinden. Op de 2e verdieping zullen wij u in een grootse ruimte van 100m2 de producten demonstreren van Pluto Audio en Acoustic-Signature, waarbij 1 tafel zal zijn ingericht op mono. Voor velen misschien iets achterhaalds uit vervlogen dagen, maar toch nodigen wij u uit om u te komen verbazen over de enorme dynamiek welke juist met mono mogelijk is.  Van Pluto Audio demonstreren wij u de 12A  Carbon Cobra voorzien van de 6A Greece tonearm en 1A mkIV element.
Lees verder
 

Audio Show Studio Alkmaar 2013 16 en 17 feb

De Audio Show Studio Alkmaar (ASSA) is ontstaan uit de behoefte om meer consumenten kennis te laten maken met de wereld van de High End Audio. De organisatie van de hifi show wordt verzorgd door Studio Alkmaar. Deze winkel is gespecialiseerd in High End Audio en heeft ook apparatuur in de winkel staan van alle deelnemende importeurs. Bewust is gekozen voor een presentatie in het AZ stadion. De organisatie van deze club, de ambiance en de mogelijkheden van de zalen maken dit complex tot een perfecte plek voor een hoogwaardige audio-show.
Lees verder
 

Open dagen bij Hay End Audio op 23 en 24 maart 2013 van 11.00 tot 17.00

Open dagen bij Hay End Audio op 23 en 24 maart 2013 van 11.00 tot 17.00 . Heeft u alles al gehoord? Kom dan écht genieten op de open dagen van Hay-End Audio: een weekend waarin alle ruimte is voor muziek en techniek en waar een ieder met elkaar gezellig ook over audio praat.
U ziet niet alleen de uitgebreide collectie buizenversterkers van Artephonos, Cayin en Dared, maar ook de gloednieuwe betaalbare collectie Peitho luidsprekers van eigen ontwerp.
Lees verder
 

PIEGA wint Stereo Sound Award voor de Coax 90.2 feb 2013

Piega heeft een STEREO SOUND  award gewonnen voor hun prachtige luidspreker de  Piega Coax 90.2
Lees verder
 

AudioPerfect demodag met Focal zaterdag 16 feb 2013

Sedert december 2012 zijn we - in opvolging van Deltavox - regiodealer van het vermaarde Franse luidsprekermerk Focal.  Focal heeft zo'n 5 grote luidsprekerlijnen, naast inbouwproducten.Uit die 5 productlijnen kozen we alvast uit de 2e hoogste reeks, de Electra-reeks, het model 1028 be om permanent in demo te hebben.
Lees verder
 

Gydotron Audio Luistershow Avalon Idea en Ayre van 13h00 tot 21h00 op 9 februari 2013

Gydotron Audio Luistershow Avalon Idea en Ayre van 13h00 tot 21h00 op 9 februari 2013. Deze maal  willen we aan u de Avalon Idea laten beluisteren. De Idea is uitgerust met Avalon’s eigen Neodymium composiet tweeter en een tweetal 7” Nomex Kevlar woofers. De specificaties reppen van een onderste frequentiebereik van 28Hz en dat is voor een compacte speaker van amper 90 centimeter hoog, 22 breed en 25 diep natuurlijk erg aardig.
Lees verder
 

UpFronts custom speaker fronts feb 2013

UpFronts custom speaker fronts. In een handomdraai je speakers het uiterlijk geven dat je zelf wilt; het kan vanaf nu met UpFronts. Gepersonaliseerde speaker fronts die passen bij je persoonlijke stijl, interieur of bedrijf.
 
 
Lees verder
 

KlankBart vanaf heden het aanspreekpunt voor de avielo serie in Nederland feb 2013

Steeds meer installateurs adviseren een avielo videoprojector aan hun klanten wanneer er hoge eisen worden gesteld. Bart van Vreedendaal heeft samen met projectiondesign® besloten dat advies en support beter vanuit een nieuw opgezette organisatie kunnen worden uitgevoerd. Daarom is er het bedrijf KlankBart opgericht, vanaf heden het aanspreekpunt voor de avielo serie in Nederland. Bart van Vreedendaal komt bij Clofis vandaan en heeft in die tijd al ruim 10 jaar gewerkt met de mensen achter projectiondesign® en dus heel veel ervaring met dit mooie merk.
Lees verder
 

Piega TMicro 4 en TMicro 6 feb 2013

Piega T Micro 4Piega TMicro 4 en TMicro 6. Despite minimum dimensions, the new TMicro series loudspeakers will amaze you with an emphatic richness of sound. In interplay with the classical aluminium housing,the neodymium dome and a precisely-matched frequency crossover, we have built loudspeakers which are capable of convincingly playing music as a standalone converter – even with minimum dimensions.
Lees verder