Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
 
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Februari 2014

Groot nieuws: De Lumin Music Familie gaat uitbreiden feb 2014

Groot nieuws: De Lumin Music Familie gaat uitbreiden. De Lumin Music Player A1 is één van de best gereviewde audio producten van 2013. Op de CES in Las Vegas heeft Lumin een voorproefje gegeven van de nieuwe modellen die de komende maanden gaan uitkomen. De Lumin Music familie wordt dit jaar met maar liefst 3 nieuwe Music Players en een Music Library  (NAS special voor high-end audio streaming) uitgebreid.

Lees verder
 

PMC 26 op de Bristol Show 2014

 PMC launch the twenty.26
at Bristol Sound & Vision '14

Be the first to hear the spectacular new twenty.26 at this years Sound & Vision show. The new addition to the hugely popular and global award winning twenty series loudspeaker range will be ‘making music’ throughout the day with exclusive timed presentations.

To ensure all visitors get the chance to hear one of the most transparent loudspeakers available, we will also feature the phenomenal fact.12 from 3.00pm.

 Don't miss out, come and see us - SS Great Britain 2 & 3, Ground Floor.

For the full presentation timetable please click
here

www.bristolshow.co.uk/

 

 

Temporal Coherence op de Cafe Engels show 22 en 23 maart 2014

Ga naar home

“Temporal Coherence” demonsteert haar “Pyramide” systeem op de cafe Engels lente show 2014, aangestuurd door de eigen stuurversterker. Als signaalbron wordt de Denon DCD 2010AE gebruikt en SACD’s van verschillende labels en muziekstijlen worden gespeeld.
Lees verder
 

1 en 2 maart 2014 organiseert Klinkt Beter een opendeur weekend met vier 432 Hz streamers

Je kon reeds lezen dat Klinkt Beter fabrikant geworden is van 432 Hz streamers. Op 1 & 2 maart organiseert Klinkt Beter een opendeur weekend met maar liefst vier 432 Hz streamers, en tevens drie DSD dacs. De nieuwe 432 mini. De 432 mini is een 432 Hz muziekserver en streamer met ripfunctionaliteit, 500 GB opslag goed voor max 1500 cd's en DSD ondersteuning voor maar 799,- . Hij kan direct een USB dac aansturen en simultaan ook muziek in 432 Hz streamen naar de nieuwe SOtM SMS-100 en alle squeezebox & logitech clients.

Lees verder
 

Nieuwe Pioneer hoofdtelefoons met indrukwekkende bass feb 2014

Nieuwe Pioneer hoofdtelefoons met indrukwekkende bass. Pioneer SE-MJ741.  Pioneer voegt twee nieuwe modellen toe aan zijn assortiment 'BASS HEAD'-hoofdtelefoons. De nieuwe, stijlvolle hoofdtelefoons leveren kristalheldere hoge en diepe, krachtige lage tonen. Zo brengen ze trendy muziekliefhebbers dichter bij hun muziek en de dansvloer dankzij een energieke luisterervaring. De nieuwe hoofdtelefoons SE-CL751 en SE-MJ741 benutten de technologie en knowhow die Pioneer heeft opgebouwd bij zijn dj-hoofdtelefoons optimaal om de diepe basgeluiden van dancemuziek weer te geven.
Lees verder
 

Roomperfect met DEQX komt bij u thuis feb 2014

Roomperfect met DEQX.  Velen hebben gehoord over ‘roomperfect’. Maar weinig muziekliefhebbers kennen het uit eigen ervaring. En veel hebben een vooroordeel over frequentieaanpassing en over dsp…. Gewoon eens proberen! Laat AudioSense een demonstratie bij je thuis geven over de mogelijkheden om de kamerakoestiek te corrigeren met DEQX.
Lees verder
 

Antelope Platinum DSD D/A converter bij Streaming4Home in Kamerik zat 22 feb 2014

Zaterdag 22 februari een demodag met Antelope Audio, maker van de indrukwekkende Zodiac Gold DAC heeft de lat hoger gelegd met een hogere specced versie, genaamd de Zodiac Platinum. Helemaal anders en nieuw is DSD upsampling, een functie waarvan Antelope beweert uniek te zijn in deze converter en waarmee je kan upsamplen naar DSD64 of DSD256.
Lees verder
 

FWD HiFi-Dagen met Jan Douwe Kroeske feb 2014

FWD*HiFi-Dagen met Jan Douwe Kroeske. Zaterdag 22 & Zondag 23 februari 2014 Lezingen, demo’s, workshops en scherpe aanbiedingen in de outlet. Gastheer & Ambassadeur: Jan Douwe Kroeske. Locatie: Radio Kootwijk. FWD Magazine en HiFi.nl, de grootste AV-netwerken/media van Nederland en België, hebben in het najaar van 2013 hun krachten gebundeld. Dat deden we niet voor niks. We willen alles op alles zetten om onze gezamenlijke lezers het totaalplaatje van laag-, midden en hoger segment audio- en videoweergave te bieden. Van instap Bluetooth-speakers tot high end-audiosystemen, en van slimme domotica-oplossingen tot de betere OLED-televisies.
Lees verder