Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Dr Tube

De specialist in reparatie en modificatie van buizenversterkers.
Verkoop van buizen en componenten.Dr. Tube is gespecialiseerd in de reparatie, onderhoud en modificatie van buizenversterkers. Dr.Tube heeft ruime ervaring met het repareren van de volgende merken gitaarversterkers, high-end audioversterkers en andere buizen apparaten:

Ampeg, Bogner, Bradley, Budda, Carlton, Castle, Diezel, Eden, Egmond, Engl, Fender, HiWatt, Hughes & Kettner, Koch, Laney, London City, Marshall, Mesa Boogie, Music Man, Peavey, Peterson, Power City, Rivera, Selmer, Sound City, Stramp, Super City, Vox... Air Tight, AMC, Audio Innovations, Audio Note, Audio Research, Audion, Beard, Conrad Johnson, Copland, Grant, Jadis, Jasmine, Jolida, Leak, Lectron, Lumley, Melody, Musical Fidelity, MosCode, Papworth, Pathos, Philips, Quad, Radford, Sonic Frontiers, Spark, Synthesis, Unison Research... AKG, Hammond, Leslie, Neumann, TL Audio... Dr. Tube verkoopt hedendaagse elektronenbuizen van bekende fabrikanten zoals: JJ, Svetlana, Electro Harmonix, Sovtek & Shuguang. Er is tevens een kleine selectie NOS buizen beschikbaar.

Op het engelstalige www.DrTube.com vindt u ook gitaar buizenversterker schema's en audio buizenversterker schema's en datasheets van populaire buizen.

 


U kunt hier terrecht voor reparaties en modificaties aan alle buizenversterkers (zowel audio als gitaar) en andere analoge audio apparatuur.


Dr.Tube Nederland
Hoofdstraat 31
9525 TD, Drouwenerveen
Tel:0599 - 512 199.
Fax:0599 - 512 004.

De openingstijden van de werkplaats van Dr.Tube Nederland zijn:
- woensdag: 09:00-17:00 uur
- donderdag: 09:00-17:00 uur
- vrijdag: 09:00-17:00 uur

Andere bezoektijden zijn mogelijk maar uitsluitend op afspraak.

Telefonisch spreekuur woensdag tot en met vrijdag van 15:00-17:00 uur.
 

 


U kunt hier terrecht voor reparaties en modificaties aan alle buizen gitaar versterkers en reparaties aan elektrische gitaren.

Dr.Tube Monster
Helmgras 36
2681 XK, Monster
Tel:0174 - 213 110
 

De werkplaats van Dr.Tube Monster is telefonisch bereikbaar op:
- maandag: 17:00-20:30 uur
- woensdag: 09:00-17:00 uur
- zaterdag: 09:00-12:00 uur

De bezoektijden zijn op afspraak.

Mercury Magnetics

Dr.Tube is leverancier van de uitstekende Mercury Magnetics transformatoren en smoorspoelen. Dr.Tube is ook aangesloten bij het Mercury Magnetics Service & Support Network! Dit betekent dat Dr.Tube steeds beter en sneller in kan spelen op specifieke wensen van klanten voor wat betreft de keuze van Mercury Magnetics uitgangs- en voedingstransformatoren en smoorspoelen.

 

 Dr.Tube modificeert & repareert (buizen) gitaar versterkers en andere muziek gerelateerde analoge elektronica. Voor reparaties aan elektrische gitaren wordt u doorverwezen naar Guitar Repair.

Veel voorkomende gitaar versterker modificaties bij Dr.Tube zijn:

Bias mod:
Bij het vervangen van de eindbuizen moet altijd (op enkele uitzondering na) de ruststroom van de eindbuizen (de bias) opnieuw worden afgesteld. Dit is erg belangrijk voor een goede sound en een redelijke levensduur van de eindbuizen. In alle Mesa Boogies, de meeste Peaveys en veel oude Fenders zit geen bias pot. De bias mod behelst het inbouwen van een bias potmeter (om de ruststroom te kunnen instellen) en één of meerdere meetweerstanden om ook daadwerkelijk de ruststroom te kunnen meten.
Master Volume mod:
De wat oudere "klassieke" gitaar amps (denk aan de Marshall 1987/1959 Lead amps b.v.) hebben het manko dat ze pas gaan "scheuren" als ze op 10 staan. Dit is in de praktijk echter niet altijd wenselijk. Een toegevoegde Master Volume regeling kan hier uitkomst bieden. Hierdoor kan de preamp toch overstuurd worden zonder dat de eindtrap op vol vermogen staat te blazen.
Mercury Magnetics mod:
Zie de Mercury Magnetics pagina voor meer informatie over het modificeren van gitaar amps met behulp van deze uitstekende trafo's en spoelen.
Hi Gain mod:
De wat oudere "klassieke" gitaar amps zijn niet echt "scheurijzers" te noemen. Dit kan bij sommige modellen (Marshall 1987, 1959, 2203 & 2204) vrij eenvoudig worden verholpen door een High Gain mod.
Mesa Boogie voedingstrafo mod:
Er zijn nogal wat gitaristen die via eBay, of andere wegen, een Mesa Boogie amp in de Verenigde Staten kopen omdat dit goedkoper is. Het enige probleem hiermee is dat deze Mesa Boogies een 115V voedingstrafo hebben die niet omschakelbaar is naar 230V, dus kunnen deze amps hier niet in het stopkontakt (wandcontactdoos) worden gestoken. Tot voor kort was de enige oplossing een zogenaamde verhuistrafo, wat eigenlijk wel onhandig was. Nu kan Dr.Tube voor haast alle Mesa Boogie amps ook 230V voedingstrafo's leveren!
Heb jij zo'n Amerikaanse Mesa Boogie en je wilt deze laten ombouwen voor gebruik hier in Europa, geef dan het exacte model en het nummmer op de voedingstrafo door en Dr.Tube zal kijken of het mogelijk is om jouw amp om te bouwen. Er zijn een aantal Amerikaanse Mesa Boogie amps die al geschikt zijn voor 230V, maar dat zijn er maar heel weinig.