Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Furnaud HiFi meubels

Furnaud is fabrikant van hoogwaardige audiomeubelen. Sinds de oprichting in 1999 maken wij meubelen die de geluidkwaliteit van audioapparatuur sterk verbeteren en er qua design mooi uitzien. Oprichter en ontwerper Teun de Boer heeft dit door veel ervaring in het meubelmaker- en audiovak door middel van eigen innovatieve technieken, zoals het Pressand® systeem, mogelijk gemaakt. De diverse producten worden onder de geregistreerde handelsnamen Furnaud® en Pressand® aangeboden.

Pressand® Model 1ST

Dit model maakt gebruik van het Pressand® systeem zoals het oorspronkelijk was bedoeld. Een plateau wordt gedragen door Pressand elementen welke onderling verbonden zijn door aluminium buizen. Het gewicht van een audioapparaat geplaatst op het plateau laat het systeem volledig functioneren.

Het apparaat wordt zowel aan de onderkant als aan de bovenkant volledig ontkoppeld en nadelige resonanties worden tot een minimum gereduceerd. Hierdoor kan het gezien worden als referentiemeubel binnen het assortiment.

Door de modulaire opbouw heeft het vele toepassingsmogelijkheden.


Klik op de bovenstaande afbeelding voor meer...

 

Pressand® Model 2ND

Het model dat een plateau aan de onderkant van de Pressand® elementen heeft. Op deze wijze
is met hetzelfde aantal elementen een extra plateau gerealiseerd. Een modulaire 2ND basis bestaat uit twee plateaus en is mede door deze constructie ook geschikt voor brede uitvoeringen.

 

Pressand® Vario

Bij de Vario wordt een component op verstelbare pootjes op de aluminium frames tussen de Pressand® elementen geplaatst. Deze elementen zijn voorzien van een geleiderail zodat de frames door middel van een klemsysteem traploos in hoogte zijn te verstellen. De aluminium pootjes aan de elementen zijn voorzien van een cone om individueel nivelleren mogelijk te maken.

Het Pressand Vario meubel wordt modulair geleverd met als basis de Vario-C waarbij de bovenste elementen een eenzijdig, naar boven toe, werkend Pressand systeem hebben. Dit meubel kan optioneel als vierpoot of in elk denkbare configuratie worden geleverd.

 

Pressand® VCD (Vario Component Device)

Dit is een compleet Pressand® onderstel in een handzaam formaat met maximale werking van het Pressand principe; een topminimeubel als accessoire. Dit wordt geleverd als driepoot. Door het verwisselbare aluminium frame is het mogelijk om het onderstel , optioneel, tot een vierpoot of tot elke gewenste configuratie en afmeting, uit te bouwen.

Zo is het onder elk type component, vrijstaand of in een meubel, te plaatsen.

 

Pressand® Stands

De behuizingen van de Pressand® elementen voor speakerstands zijn van aluminium
buisprofielen. Door middel van klemsystemen kunnen zij aan aluminium frames worden gemonteerd. Hierdoor zijn zowel stands voor zuil- als monitorluidsprekers te maken.

Leverbaar in drie- en vierpoot versie.

 

Furnaud® Talent

Dit is het eerste Furnaud® audio meubel met hoogwaardige eigenschappen dat standaard geen gebruik maakt van een speciale techniek. Het Talent meubel bestaat uit mdf plateaus welke door middel van klemmen aan aluminium geleiderailprofielen zijn bevestigd. Deze plateaus kunnen allen, uitgezonderd het bovenste plateau, traploos, op de millimeter nauwkeurig worden versteld. De onderkant van deze profielen zijn voorzien van een spike welke nauwkeurige nivellering mogelijk maakt.

De diverse uitbreidingsmogelijkheden en uitvoeringen maken dit tot een uiterst functioneel en praktisch meubel. Zo is het mogelijk om dit meubel tot een volwaardig Pressand meubel op te waarderen.

 outputimg

Hier vindt u een overzicht van
onze dealers in Nederland.

Dealers

Furnaud
Zijlvestweg 21 -
9962 TA Schouwerzijl -
Nederland -
Tel:+31(0)595-497096
Fax:
E-mail: