Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Hi-Stands AV meubels

Hi-Stands.  Welkom in de shop voor Audio/Video. De web winkel Hi-Stands is opgezet om een compleet aanbod aan keuzemogelijkheid te creëren op het gebied van audio/video accessoires.Het assortiment bestaat uit alles wat maar te maken heeft met de fine-tuning van beeld en geluid.Wij gaan voor Kwaliteit en een zeer gunstige prijs.Vandaar ook onze ontwikkeling van een audiomeubel op maat!

Waarom Hi-Stands

Hi-stands audio meubilair staat voor een kwaliteits oplossingen voor uw muziek.Bij de planning en de fabricage van onze producten,zorgen we voortdurend  voor een zeer hoge kwaliteit van materialen met een luxueuse uitstraling/ kwaliteit,in combinatie met zeer lage toleranties. Via onze duidelijke visie is het heel eenvoudig, "Uw" droom audio meubel samen te stellen. Dit wordt bereikt door een individuele combinatie van diverse afmetingen en materialen. Onze plateaus zijn standaard verkrijgbaar in 2 varianten.

Variant 1:
Is een standaard plateau zonder akoestische demping. Standaard wenge platen van echt hout fineer. Echter zonder spikes maar met rubber dopjes.

Variant 2:
De plateaus van high fidelity pur met akoestische demping. Standaard beuken platen van echt hout fineer. Met roestvrij stalen spikes. De structuur van het audio meubel is zeer flexibel. U kunt gebruik maken van de elementen afzonderlijk, naast of boven elkaar. Net wat uw ruimte toelaat.

De ongeevenaarde muzikaliteit van de audio racks, veroorzaakt door de bijzondere vorm. Worden bereikt niet alleen middels het audio rack, maar ook middels het special toegepaste legplank (variant 2) die aan de onderkant voorzien is van roestvrij stalen spikes.

Door het gebruik van deze speciale legplank wordt door het gebruik een zeer muzikale prestatie geleverd. Als u geïnteresseerd bent, zullen wij in de selectie van geschikte materialen en vormen met alle plezier helpen. Natuurlijk zijn er veel meer kleuren, ontwerpen en lakken mogelijk.

 Eric Beenhakkers   Hi-Stands

Q100

Reference Plate II

Q200

Reference Plate III

Q300

Reference Plate IV

Q400

Q2000

 

Online web shop

 

Hi-Stands
Venbroek 44
Hapert
5527 BH, Noord Brabant
Nederland
Tel.: 06-38911659
E-mail:
www.hi-stands.eu