Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Mediacenterspecialist

Welkom
bij de Mediacenter Specialist
.

Op onze site willen wij u vertellen wat Mediacenters zijn, onze modellen zoals wij die verkopen, en u kunt zien dat er bij ons zeer veel mogelijk is, en dat komt, doordat wij ze zelf op maat voor u bouwen en samenstellen.Om deze mooie mediacenters mooier over te brengen en te optimaliseren verkopen wij ook speciaal hiervoor mooie TFT schermen.
Verder plaatsen wij alles en regelen wanneer u ook een TFT scherm neemt de zenders in.

Omdat wij zelf de mediacenters bouwen, kunnen we eventuele problemen snel voor u oplossen en voor de schermen geld ook service aan huis. En bij reparatie krijgt u eventueel een scherm van ons te leen. U ziet onze service is zoals wij zeggen prima, zo zijn wij ook groot geworden met RoBoWeb.

Mediacenter Specialist.

Mediacenters
De situatie van nu… De meeste gezinnen hebben op dit moment een videorecorder, een CD-speler, een DVD-speler en een radio- en TV-ontvanger.Ook zullen de meeste gezinnen een redelijk moderne computer thuis hebben staan, met een breedband Internetaansluiting.De computer wordt niet alleen voor schooldoeleinden gebruikt, maar ook om met vrienden en  vriendinnen te ‘chatten’, spelletjes te spelen, muziek te luisteren en soms zelfs hele speelfilms te bekijken.
De Toekomst...
Over een paar jaar zal het heel gewoon zijn dat er een computer in de huiskamer staat. Deze computer zal onder andere te gebruiken zijn als een videorecorder, CD-speler, DVD-speler en radio-ontvanger. Zo’n computer wordt ook wel een Media Center genoemd.Het Media Center is ongeveer net zo groot als een videorecorder en is zo ontworpen dat hij bijna geen geluid maakt.

De bedieding van een Media Center...
Een Media Center kan met één afstandsbediening interactief bediend worden.
Deze afstandsbediening communiceert onder andere met de Media Center in een ‘two-way’-mode. Dit wil zeggen dat de afstandsbediening niet alleen in staat is informatie te verzenden, maar ook in staat is informatie te ontvangen.
Aan gezien de afstandsbediening interactie met zijn aan te sturen apparaten heeft, is deze in staat om alleen die knoppen aan te tonen die voor de gebruiker op dat moment van belang zijn.
Het is ook mogelijk een Media Center te bedienen met behulp van een muis of toetsenbord. Dit zal vooral gemakkelijk zijn als er op het Internet gesurft of als je aan het ‘chatten’ bent.
Het toetsenbord en de muis zijn draadloos aangesloten op de Media Center.
Voor het spelen van videospellen kunnen speciale ‘controllers’ worden aangesloten. Denk hierbij onder andere aan een stuurwiel met rem- én gaspedalen voor een auto-/racespel of een joystick voor een vliegtuigsimulatie.

De uitvoerapparaten van een Media Center…
Als uitvoerapparaat voor beeld zal een LCD TFT (Liquid Crystal Diode Thin film Transistor) – of een plasmascherm worden gebruikt. Het is echter ook mogelijk om een televisie als beeldscherm te gebruiken.

Een versterker zal nog wel nodig zijn, om de extra mooie geluidseffecten te krijgen. De Media Center kan aangesloten worden op de versterker met zijn SPDIF-uitgang (Sony/Philips Digital Interface format).
SPDIF is een standaard om tussen apparaten digitale audio uit te wisselen.
Door het gebruik van de SPDIF-uitgang is het mogelijk om Dolby Digital of DTS (Digital Theatre Systems) geluidseffecten over te brengen naar de versterker.

RoBoweb verkoop echter ook een prachtige 5.1 boxen set waarbij de achterspeakers draadloos zijn. De kwaliteit van deze boxen zijn prima, als u een vrijblijvende demonstratie wilt hebben dan zijn deze speakers ook aangesloten en kunt u zelf oordelen.
Het besturingssysteem van een Media Center…
Het besturingssysteem van een Media Center zal Windows XP Media Center zijn.
Dit is een uitgebreide versie van Windows XP Professional en is speciaal ontworpen voor een Media Center. Hieronder vindt je een aantal schermvoorbeelden om je een kleine impressie te geven hoe Windows XP MCE eruit ziet.

Klik hier om naar een demonstratie te gaan van het besturingssysteem.
De netwerk- en internetverbinding van een Media Center…
De Media Center heeft een  netwerkkaart aan boord. Het is hierdoor mogelijk om de Media Center aan te sluiten op een breedband Internetverbinding.
Als er meerdere computers in huis aanwezig zijn, dan is het mogelijk om een LAN (Local Area Network) te vormen.

Wat biedt een Media Center…
Met behulp van zo’n Media Center kan dan televisie worden gekeken en opgenomen. Radio kan worden beluisterd en opgenomen. CDs kunnen worden afgespeeld en opgenomen. DVD s kunnen worden bekeken en opgenomen. Je kunt op het Internet surfen. Computerspelletjes kunnen worden gespeeld. Enzovoort.

Foto’s
Foto’s kunnen gemakkelijk aan kennissen worden getoond op het beeldscherm, als een gezin een digitale camera heeft. De foto’s kunnen uitgelezen worden met behulp van een ‘smartcardreader’ of door de digitale camera aan te sluiten met behulp van USB (Universal Serial Bus).Je hoeft dus niet meer al je foto’s te laten ontwikkelen om ze te laten zien. Als je een foto toch wilt inlijsten, dan kan je hem digitaal aanleveren bijeen fotozaak of afdrukken met je inkjetprinter op fotopapier.

Televisieboekje
Een televisieboekje wordt overbodig, omdat het uitzendprogramma van alle televisiezenders op Internet gemakkelijk te vinden is. Bij bronnen kan je een internetadres van een digitaal televisieboekje vinden.

Muziek
Muziek die is gedownload kan in de huiskamer worden beluisterd. Bij het luisteren kan zelfs extra informatie worden verkregen uit de CDDB-database.In deze database bevindt zich allerlei informatie, zoals: songteksten, informatie over de zanger(es)/groep, informatie over het album, informatie over het muzieknummer, enzovoorts.

Opnemen van televisieprogramma’s
Het opnemen van televisieprogramma’s wordt een stuk overzichtelijker en eenvoudiger. Je hoeft niet meer een hele videoband door te zoeken naar een stukje vrije ruimte, maar je kunt je televisieprogramma op een harde schijf opslaan, als hier voldoende vrije ruimte aanwezig is.Op het moment dat er een programmawijziging optreedt dan kan de Media Center hiermee rekening houden. De Media Center is namelijk in staat om op het Internet het correcte programma van uit te zenden televisieprogramma te vinden en hieraan haar opnameschema aan te passen.

Delen van schijfruimte
Indien er één of meerdere computers aanwezig zijn, kan de Media Center een gedeelte van haar schijfruimte beschikbaar stellen voor opslag van data van de andere computers.
Timeshift, Een andere mooie functie die een Media Center heeft is de timeshift functie. Deze maakt het voor de gebruiker mogelijk om ook televisieprogramma’s te pauzeren, bijvoorbeeld als hij/zij naar het toilet moet of als de telefoon gaat.

Zolang er vrije ruimte op de harde schijf van de Media Center beschikbaar is, is deze in staat het televisieprogramma te ‘bufferen’. Zodra de gebruiker verder wil kijken, dan wordt de buffer getoond en blijft de Media Center doorgaan met het opslaan van de televisieprogramma in de buffer.