Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Ned Vereniging voor geluid en beeld registratie

Algemene informatie over de NVG     English text 
Doet u ook meer met uw recorder dan alleen het afspelen van muziek?
Wel eens een klankdia serie gemaakt? Met 2 of meer projectoren?
Wel eens een geluidencompilatie in elkaar gezet? Op de computer?
Weet u hoe u effectdia's kan maken? Dia's met tekst?
Maakt u eigen composities op synthesizer of sampler? Met zelf opgenomen samples of geluidsfragmenten?
Maakt u AV-presentaties of klankdia-series op de computer?
Gaat u met microfoon(s) op stap om concerten, evenementen of (natuur)geluiden op te nemen?
Kortom bent u een geluidsjager, geluidsamateur, fotograaf, klankdiamaker, of werkt u op andere wijze met beeld en geluid?
 
Doe het dan samen met andere hobbyisten en sluit u aan bij de grootste vereniging in Nederland die van geluid en beeld een hobby maakt:

De Nederlandse Vereniging voor Geluid- en Beeldregistratie

NVG logo

Het lidmaatschap biedt:

veel informatie over de hobby
deelname aan regionale activiteiten
deelname aan wedstrijden
gebruik van het geluidenarchief
collectief betaalde BUMA-rechten
collectief betaalde SENA-rechten
4x per jaar de Nieuwsbrief
4x per jaar Diatoon
abonneermogelijkheid op Fonorama

Lid worden?
Het lidmaatschap kost € 29,30 per jaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 oktober t/m 30 september; bij aanmelding als lid betaalt u voor de maanden t/m september naar rato (klik hier voor een overzicht). U krijgt daarbij een introductiekorting van € 4,50 op het eerste jaar. Als u buiten Nederland woont, gelden aangepaste bedragen. Inwoners van België betalen € 36,30 per jaar; woont u elders, informeer in dat geval via naar de lidmaatschapsbijdrage.

U kunt zich via deze website aanmelden als lid.
U kunt ook eerst ons gratis informatiepakket aanvragen, waarin de laatste nummers van de Nieuwsbrief en het blad Diatoon opgenomen zijn, plus een fonorama cd.

Nieuwe leden krijgen de showcase cdrom alsnog thuisgestuurd (zolang de voorraad strekt - er zijn er nog maar een paar).

Historie
Opgericht in 1956 als "Nederlandse Vereniging van Geluidsjagers" is de NVG een landelijke vereniging van individuele leden en regionale groepen met als gemeenschappelijke interesse het op creatieve wijze opnemen en bewerken van geluid. De activiteiten van deze geluidsamateurs omvatten het gehele scala van het maken van documentaires en hoorspelen, het opnemen van geluiden in de natuur tot muziekopnames van hoge kwaliteit.

Veel van onze leden zijn gespecialiseerd in het combineren van geluid met dia's en het vertonen van klankdiareeksen in overvloeitechniek met meerdere projectoren. Om recht te doen aan de vele makers van klankdiaseries is in 1965 de naam van de vereniging aangepast tot wat hij nu is: Nederlandse Vereniging voor Geluid- en Beeldregistratie.

BUMA- en SENA-rechten
Als NVG-lid bent u vrijgesteld van het betalen van BUMA- en SENA-rechten voor gebruikte muziekfragmenten. Uw lidmaatschapskaart maakt hier melding van en kan in geval van controle getoond worden als bewijs dat alle rechten gedekt zijn. Dat is een hele mooie regeling!

Een belangrijk onderdeel van het faciliteitenpakket dat u als NVG-lid voorgeschoteld krijgt, is het arrangement dat de NVG voor al haar individuele leden heeft gesloten met de BUMA, het Bureau Muziek Auteursrechten. Als u als individueel lid, niet-commercieel, in het openbaar optreedt met uw klankdiaseries of geluidsbanden, dan zijn de muziekauteursrechten voor u betaald.

Daarnaast bestaat er ook nog de Stichting SENA, ook wel bekend als de Stichting Naburige Rechten. De SENA houdt zich bezig met de bewaking van de auteursrechten van de uitvoerders en reproducenten van muziek. Want tegenwoordig hebben niet alleen de auteur - bij muziek de componist - maar ook de uitvoerder en zij die de muziek op geluidsdragers verspreiden, recht op (zoals dat heet) een billijke vergoeding. Ook met de SENA heeft de NVG een arrangement voor al haar leden afgesloten. Zo zijn al uw optredens in het openbaar, mits niet commercieel, gedekt voor wat betreft die zogenaamde naburige rechten.

Video
Hoewel onze leden zich ook bezig houden met video-opnamen en de meeste Europese zusterclubs van de NVG deze tak van de hobby ook onder de vleugels hebben genomen, laat de NVG de begeleiding van deze activiteiten graag over aan de collega's van de NOVA. (De Europese zusterclubs en de NOVA zijn bereikbaar via onze links pagina).