Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en Belgiė. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Nieuwe Bedienings Apps voor het Bluesound Draadloze High-Res Muzieksysteem

Nieuwe Bedienings Apps voor het Bluesound Draadloze High-Res Muzieksysteem “Drie intuitieve Apps voor Android tablets, Kindle Fire en desktop computers.” Culemborg, 12 September 2014 — Bluesound, het eerste draadloze digitale multi-room systeem dat High Resolution Audio volledig ondersteunt, is nu beschikbaar als App voor de Android tablet en Kindle Fire. Bluesound gebruikers hebben nu nog meer mogelijkheden om eenvoudig overal in huis hoge-resolutie audio te beluisteren met de naadloze integratie van de nieuwe Bluesound Controller App.
Lees verder
 

ANTHEM Integrated 225 geļntegreerde versterker nu in Nederland leverbaar

ANTHEM timmert al meer dan 20 jaar aan de weg met hoogwaardige audioapparatuur. Op de Noord-Amerikaanse markt heeft zij al ruimschoots haar sporen verdiend en behoort zij tot de meest vooruitstrevende en gespecialiseerde elektronicamerken in de audio industrie. Dankzij haar eigenzinnige visie en eigen ontwikkelingen zoals ARC (Anthem Room Correction) weet zij zich te onderscheiden en wint zij inmiddels ook  aan deze kant van de grote plas aan populariteit.

Lees verder
 

Hawinkels-HiFi

Welkom bij Hawinkels-Hifi. Systeem samenstelling op maat. Hawinkels Hifi is dealer van een aantal gerenommeerde merken die zich al vele jaren bewezen hebben met een  goede service en kwaliteit.  Het aantal merken is bewust beperkt gehouden omdat wij bij Hawinkels Hifi het belangrijk vinden dat de muziek- apparatuur inclusief bekabeling goed op elkaar afgestemd moet zijn.

Lees verder
 

iBasso DX 90 en DX50 bij Hawinkels-hifi

De iBasso DX 90 en DX50  klein in formaat , groot in prestaties.  iBasso audio maakt zeer hoogwaardige DAP spelers. De nieuwste spelers zijn de DX90 en de DX50. De Ibasso DX-50 is een fantastische  DAP speler met  een high-end kwaliteit en beschikt over Bit Perfect playback. De muziek formaten tot 24Bit/192kHz worden ondersteund en verzorgd door de 24bits WM8740 Wolfson DAC. De iBasso DX50 beschikt over een 2.4”IPS Screen (320x240) Capacitive Touch Screen, welke zeer gebruiksvriendelijk is.
Lees verder
 

De MAXiiMUS eindelijk in Nederland verkrijgbaar bij Kemp Elektroniks

Eindelijk in Nederland verkrijgbaar: de MAXiiMUS. Kemp Elektroniks heeft de distributie verworven van de revolutionaire producten van Maxii Energii (voorheen Fostac) die in Zwitserland en Duitsland reeds een groot succes zijn. De MAXiiMUS is een high tech apparaat dat alle vormen van elektrosmog in een groot werkgebied grondig aanpakt. Tevens drijft de MAXiiMUS de efficiëntie van elektriciteit op en verhoogt zo haar werkingsgraad.

Lees verder
 

iEar A-V 6-daagse 2014 op 17 18 en 19 - en 24 25 en 26 oktober 2014

iEar' A/V 6-daagse 2014.  In navolging van het succes van de eerste editie in 2013 organiseert iEar' ook dit jaar weer de iEar' A/V 6-daagse en wel op 17,18&19 en 24,25&26 oktober 2014. We hebben 75 luistersessies en workshops in petto vol met primeurs, met vooral de beste producten op het gebied van beeld en geluid; High-End Audio, Home-Theatre en Streaming Audio.
Lees verder
 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Resultaten 181 - 190 van 3721