Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

ARRAY Imp

ARRAY in Nederland via directe verkoop. U kunt in Nederland ARRAY produkten direct af fabriek bestellen. Directe levering betekend dat Array zijn toch al goede prijs/prestatieverhouding nog verder kon verbeteren! Wat onverminderd is gebleven is de zeldzaam hoge geluidskwaliteit van ARRAY high-end audio. Voorheen werden Array produkten verkocht onder de VDH (Van den Hul) merknaam.

Geloof ons niet, geloof de reviewers!.  Natuurlijk schrijft elke fabrikant positief over zichzelf. Dat is dus geen referentie. Daarom is het goed dat er veel reviewers zijn met gouden oren die diverse merken beoordelen. Over ARRAY zijn allen altijd enthousiast. Lees hoe Ruud Jonker eerst de Quartz S-1 beoordeelt in MusicHomeStudio (een van de allerbeste versterkers is die u kunt kopen onder de tienduizend gulden) en later de Obsydian P-1 en Quartz M-1 (de voorbodes van de uiteindelijke realisering van de 'high-end dream') alsmede de GEODE en OPAL (top tien van ´s werelds beste kabels) en Obsydian A-1 (sublieme prijs-kwaliteitsverhouding en state-of-the-art constructie en afwerking). John van der Sluis schreef enthousiast over de P-1 en de M-1 (Aanbevolen dus). Lees hoe internationale reviewers de VDH Array's beoordelen, zoals Sue Kraft in The Absolute Sound (I have never heard a more delightful and airy soundstage from a solid-state amplifier). Lees het enthousiaste verhaal van Holgar Barske in Stereo (Blitzartige Leistungsentfallung, traumhaft durchsichtig, voll auf dem Punkt) en van Michael Vrzal in ImageHiFi (Ich bin begeistert von diesen Verstärkern). Verder 3 enthousiaste reviews in Positive Feedback van Francisco Duran (The designer of these components knows the importance of music over sound), van Ed Morawski (when the first notes leaped into the air I was simply stunned. Never have I heard such clarity!) en Danny Kaey (....hit me with such authority, timing and power that I was amazed).

Fabricage   De rubriek fabricage is uitgebreid met de productie van plaatwerk en frontplaten. U kunt hier nu zien hoe de chassis en kappen, alsmede de dikke aluminium frontplaten worden gefabriceerd. In combinatie met de printpanelenfabricage vindt u deze rubriek hier.

Review PH-1.  Bert Oling beoordeelt de PH-1 in de HVT van 2/2005. Leest u zijn enthousiaste verhaal hier

High-end stereo combineren met Home Theatre. Vele audio liefhebbers worstelen met dit probleem. Home Theatre is leuk om films te bekijken. Het geluid moet goed en indrukwekkend zijn, maar audiofiel is nou ook weer niet nodig (en veel te duur in 5.1). Array beschrijft u in dit verhaal hoe u dit probleem kunt oplossen: een manier om compromisloze high-end stereo te combineren met Home Theatre in 1 systeem.

Array is te beluisteren en te bestellen bij muziek-cd speciaalzaak Prelude in Baarn, Laanstraat 100a. Klik hier voor het bezoeken van de website van Prelude, waar men de Array Obsydian P-1 en de Array Quartz S opgesteld heeft staan om te luisteren naar een verfijnd en uitgebreid aanbod van klassieke muziek.

In vergelijking met de Array Quartz M-1 mono eindversterker heeft de  M-2 versie een 50 maal lagere "memory distortion", een effect dat als eerste ontdekt is door een gerespecteerde concurrent. Array is er in geslaagd om lage memory distortion te combineren met de imaging, transparantie en tonale echtheid waarvoor we al bekend waren. Voor klanten met Mark 1 Array's is een upgrade naar de Mark 2 elektronica mogelijk, informeer hiervoor hier.


ARRAY Technologies VOF
E-mail: