Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

ASN AutomoticaTechnologies


Wie is ASN Technologies?

ASN Technologies is een bedrijf, gevestigd in Enschede, met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van in-car entertainment en voertuigbeveiliging. ASN Technologies is een flexibele organisatie, bij wie de technische know-how en hoogstaande service op een voetstuk staan.

De activiteiten van ASN Technologies bestaan uit ontwikkeling, import, distributie en export van producten op het gebied van voertuigbeveiliging, car comfort, in-car entertainment en mobiele telecommunicatie.

Betrouwbare partner
ASN Technologies heeft zich in de loop der tijd bewezen als een uiterst betrouwbare partner voor zowel de talloze zakelijke partners, het wijdvertakte dealernetwerk als particuliere eindgebruikers. ASN Technologies mag talloze prominente bedrijven tot haar klantenbestand rekenen, zoals Daimler-Chrysler Nederland (Mercedes), Pon's Automobielhandel (VW, Audi), Kia Nederland, Geveke (Caterpillar), De Vor (Fendt), Van Hool etcetera.
ASN Technologies heeft alles in huis om de betrouwbaarste voertuigbeveiliging en de meest uitgebreide audio/video-systemen  te verzorgen. Dankzij de grote expertise en de gedetailleerde productkennis kan ASN Technologies aan alle partners de juiste support bieden: van producten, via technische ondersteuning, reparatie en een uitgebreid dealernetwerk tot en met de opleidingen toe. En daarbij kan ASN Technologies bogen op meer dan 15 jaar ervaring.

Alle mogelijke ondersteuning
Wat betreft voertuigbeveiliging voert ASN Technologies in Nederland en Duitsland de vertegenwoordiging van de gerenommeerde producten van Texalarm en MED. De jarenlange ervaring op het gebied van voertuigbeveiliging heeft ASN Technologies ook benut om in eigen beheer  beveiligingsproducten te ontwikkelen. Deze merken ASN Alarm en ASN Tracking & Tracing (ATT) zijn het resultaat van langdurig en grondig onderzoek alsmede intensieve testprocedures. Niet voor niets zijn diverse producten van ASN Technologies bij de SCM (Stichting Certificering Motorvoertuigen) telkens de eerste geweest om een officiële goedkeuring te ontvangen.
Op het gebied van in-car entertainment voert ASN Technologies een groot aantal merken. Naast de import en export van bijvoorbeeld de Amerikaanse caraudiomerken Polk Audio en Hifonics worden in eigen beheer de caraudio producten van Signat ontwikkeld en gedistribueerd in Nederland, Europa en zelfs daarbuiten.

Gezien de technische aard van het productenpalet van ASN Technologies, is de ondersteuning van het gehele verkooptraject van groot belang. Een auto beveiligen betekent immers meer dan zomaar een doosje dat over de toonbank wordt geschoven. De professionele inbouw ervan is minstens zo belangrijk. En als het gaat om beveiliging van auto’s is betrouwbaarheid van zowel product als leverancier essentieel. Een solide en complete partner zoals ASN Technologies is dan ook onmisbaar voor de noodzakelijke ondersteuning.
Dankzij de deskundige technische ondersteuning van de helpdesk, de eigen technische servicedienst en de reparatiedienst kunnen inbouwspecialisten altijd vertrouwen op ASN Technologies. Om het kwaliteitsniveau te onderstrepen organiseert ASN Technologies zelf ook SCM erkende cursussen, die opleiden tot officieel inbouwer van beveiligingssystemen, gespecialiseerd op 12 Volt, 24 Volt of landbouw/werkmaterieel.

Voor de volledige voertuigbeveiliging en in-car entertainment is ASN Technologies dé partner, die zich in de loop der jaren heeft bewezen als de meest stabiele en constante factor in de markt.

Polk Audio, Signat, MB Quart, Sherwood, Dietz, Power dynamics, Backes&Muller.

 

ASN Technologies BV. Enschede.

Autosound b.v.
Euregioweg 330 A 
7532 SN ENSCHEDE
Helpdesk consumenten: 0900-1111276 (€ 0,50/min)

E-mail: