Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Analogue Audio products

 OVER ANALOGUE AUDIO PRODUCTS. DE EMOTIE VAN ANALOGE MUZIEKWEERGAVE.  Mijn naam is Wim van Kraanen van ANALOGUE Audio Products, importeur van high-end audio-apparatuur. Wij leveren hoogwaardige analoge of analoog klinkende audioproducten aan dealers in de Benelux, dus niet rechtstreeks aan particulieren.

Onze website is niet een standaardwebsite, met een plaatje en een praatje. Ik heb deze bedoeld en ingericht als een verslag van persoonlijke luisterervaringen, een verwoording van opgedane kennis en vooral een weergave van gepassioneerde muziekbeleving. Het doel? Informatie verschaffen over het bereiken van een zo natuurlijk mogelijk geluid.

Ik val direct met de deur in huis, dan weet u even waar het heen gaat.

Dit is het resultaat van bijna 40 jaar ervaring met geluidsweergave:
1. De bron kan het beste een draaitafel zijn.
2. De kabels kunnen het beste van koperlitze zijn.
3. De versterking kan het beste volledig met buizen gebeuren.
4. De luidsprekers kunnen het beste van het dynamische type zijn.
5.De netkabels moeten van koperlitze zijn gemaakt.
6. De netstroom moet passend gefilterd worden, dus niet teveel en niet te weinig.

Ons gehoor: het ultieme meetinstrument

Deze zes conclusies zijn wat mij betreft komen vast te staan met het meest kritische ‘meetinstrument’:  het gehoor.  Maar de ene persoon hoort toch anders dan de andere persoon? Nee hoor, behoudens gehoorafwijkingen hoort vrijwel iedereen hetzelfde. Alleen wordt hetzelfde geluid soms anders gewaardeerd.
 
Een enkeling houdt van scherp geluid en sommige mensen houden van overdreven bassen. Maar de meeste mensen houden van een beetje warm, dynamisch, ritmisch, vol, evenwichtig, niet scherp, transparant, ruimtelijk en natuurlijk (d.w.z. oorspronkelijk) geluid. Soms wordt het woord "analytisch" in negatieve zin toegepast. Bijvoorbeeld: "de cd-speler klinkt analytisch en de platenspeler niet". Dit is eigenlijk fout, want analytisch behoort te betekenen: net zoals de opname.

Dealers in België en Nederland
 
Wij zijn gevestigd in Nieuwegein en hebben twee luisterruimtes. Toch is het geen winkel waar u zomaar even langs kunt komen om iets te bespreken of beluisteren. Daarvoor zijn onze dealers in Nederland en België; zij onderhouden de contacten en verzorgen de luistersessies voor geïnteresseerden. Pas als het gaat om een specifieke combinatie die uw dealer niet kan laten horen, kunt u via hen een luisterafspraak met ons maken.

OVER BUIZEN EN MATCHEN

SV83 sv300b 300B KT88 Russian
SV83 SV300B 300B KT88 RUSSIAN
         

ANALOGUE Audio Products importeert buizen rechtstreeks uit Rusland, China, Amerika, Zwitserland, Engeland, enz.

We leveren vooral nieuw gefabriceerde buizen, maar van sommige modellen hebben we ook mooie n.o.s.-buizen in voorraad (n.o.s. = de afkorting van new old stock, dus ongebruikte buizen, maar wel oude productie). Onze buizen zijn in sommige gevallen iets duurder dan die van de internetconcurrentie, daar staat tegenover dat onze buizen superieur gematcht zijn. Een extra service daarbovenop is het matchen op de versterker zelf.

Gangbare buizen

We hebben ons vooral toegelegd op de meest gangbare buizen zoals die tegenwoordig in de meeste buizenversterkers worden toegepast. Niet alle buizen zijn hetzelfde! Door ANALOGUE Audio Products geleverde buizen verschillen hoorbaar en meetbaar.

ANALOGUE Audio matcht buizen

Door ANALOGUE Audio Products geleverde buizen verschillen hoorbaar en meetbaar met door anderen geleverde buizen. Onze matchmethodes zijn effectiever en beter toegespitst op de toepassingen die bij elk type buis en versterkerschakeling anders kunnen zijn.

De weergever

Het meest kritische is nog steeds de luidspreker. Via de lucht staat uw oor in direct contact met de conussen van uw luidsprekers. De akoestiek van de luisterruimte is net zo bepalend voor het geluid als de apparaten en de luidsprekers. De luidspreker moet passen in de ruimte. Wij zijn ervan overtuigd dat ook bij de luidspreker de eenvoud zeer belangrijk is. Dus: minimale filtering en zo weinig mogelijk speakers. Liefst eigenlijk slechts een breedbandunit, maar als dit niet kan dan een tweewegsysteem.

Kabels

De kabels komen aan het eind van dit verhaal. Maar de verbindingskabels kunnen beter geen te krappe sluitpost in de installatie zijn. De ketting is zo sterk als alle schakels samen, maar de schakels moeten wel goed verbonden worden. Veel ervaring heeft ons geleerd dat kabels moeten zijn opgebouwd uit zuiver metaal, vaste, niet te dikke kernen (liever geen litze), en geisoleerd zijn met teflon of kapton. De kabel mag niets toevoegen en niets weglaten. De kabel moet wel matchen met de apparatuur. En een beetje tunen is soms onvermijdelijk. Overigens is de kwaliteit van de stekkers bijna even belangrijk als de kwaliteit van de kabels.

Conclusie: Consequent hebben wij geselecteerd met onze filosofie als uitgangspunt. Dit heeft geleid tot een compleet productenprogramma dat er voor velen mooi uitziet en vooral goed klinkt. Wij nodigen u van harte uit om bij verbetering of vervanging van uw set ook onze producten te proberen. Wellicht raakt u net zo verslaafd als wij zelf.

Analogue audio
Gelderlandhaven 2F
3433 PG  Nieuwegein
Tel:030-6044342
E-mail:

Nieuws: 27-06-2009.

BELANGRIJK NIEUWS VOOR EIGENAREN VAN NORTH STAR APPARATUUR! Eind juni 2010 is op ons intiatief de distributie van het merk North Star Design overgedragen aan onze vrienden van het Belgische Hifi Corner.