Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Audiac

Audiac. Eigenlijk willen wij hetzelfde als u: thuis, in onze eigen omgeving, optimaal genieten van onze favoriete muziek en van spannende, romantische of opzienbarende films. Dat is ons uitgangspunt, en daarom werken we uitsluitend samen met fabrikanten die diezelfde wens als basis hebben. Daarom importeren we alleen apparatuur waar u en wij van kunnen genieten. Apparatuur die uniek en vooruitstrevend is. Apparatuur die gemaakt wordt door gedreven, gespecialiseerde producenten die net als wij plezier in hun werk hebben en die altijd nog weer een stapje verder willen. En dat nog doen ook.

wilsonaudio13

Team Audiac. Ons team bestaat uit muziek- en filmliefhebbers. Naar een geweldige nieuwe cd komt iedereen even luisteren, een fantastische nieuwe film wordt vaak met het hele team bekeken. Op dezelfde manier evalueren we de nieuwe apparatuur die bij ons binnenkomt. Alleen zo kunnen we er zeker van zijn dat we u kunnen laten zien en horen wat we zelf graag in huis zouden hebben.

De producten:

De eerste, in 1972 gebouwde Arcam versterker had een geplande productie van vijftig stuks. Het werden er dertigduizend – en de meeste A60’s spelen nog steeds! In de jaren die volgden, groeide Arcam uit tot grootste Engelse versterkerfabrikant en werd het bedrijf de grootste leverancier van versterkers en cd-spelers op hun eigen, altijd kritische thuismarkt. Tegelijkertijd exporteert Arcam naar meer dan vijftig landen.

Arcam heeft zich altijd ten doel gesteld om topkwaliteit voor iedereen bereikbaar te maken. Met dat ideaal voor ogen ontwikkelden de Engelse bouwers een voor een dergelijk gespecialiseerd bedrijf ongekend groot assortiment met apparatuur voor veeleisende muziek- en filmliefhebbers

 

MARK LEVINSON
Mark Levinson Audio Systems is het toonbeeld van een high-end audioproducent. In vrijwel elk opzicht staan de producten van dit in 1972 opgezette bedrijf op een eerste plaats, van klankkwaliteit en degelijkheid tot aan design en oog voor detail. Niet voor niets wordt de belettering bij Mark Levinson niet op de apparatuur gedrukt, maar met laser gegraveerd – voor de eeuwigheid.

Het allerbeste
Bij Mark Levinson Audio Systems is alleen het allerbeste goed genoeg. Daarom word tachtig procent van de door de leverancier al streng geselecteerde eindtransistoren alsnog afgekeurd. Daarom worden de duurste materialen onderzocht op hun geschiktheid voor een nog betere resonantiedemping of warmteafvoer. Daarom is er een fulltime staf van ingenieurs in huis, met expertise op het gebied van digitale elektronica, mechanica, software, productie en industrieel ontwerp.

Referentie
Het resultaat is een net zo kostbare als waardevolle collectie apparatuur waarvan een groot aantal componenten wereldwijd als referentie wordt geaccepteerd, zoals de No31.5 Reference CD Transport en de No32 Reference Preamplifier/Controller. Mark Levinson is onderdeel van de Harman Specialty Group

Onze merken:

Arcam ,Artora,Ayre Acoustics,Cyrus audio,Geneva Lab,JBL Synthesis,Lexicon,Mark Levinson,Olive hifi,Revel,T + A,Thiel,Tivoli Audio,Transparant Cable,Wadia,Wilson Audio.

Audiac Dealers

 
ANWB Routeplanner Europa

Audiac B.V.
Newtonbaan 14
3439NK Nieuwegein
Tel: 030 6049000
Fax: 030 6014714
E-mail:

 
Gerelateerde artikelen:
Producenten