Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

AudioSense DEQX

AudioSense, hét adres voor actieve audio met DEQX. Maatwerk voor in de huiskamer.Afhankelijk van uw wensen en budget wordt een audioset samengesteld die tevens is afgestemd op de grootte van de huiskamer/luisterruimte en de akoustiek.Met een dergelijke audioset is het héél plezierig is om naar muziek te luisteren.AudioSense is importeur van de Australische DEQX, een muzikale toverdoos, maar is ook fabrikant en leverancier van audioproducten die het mogelijk maken een fantastische audio-set te bouwen.Fantastisch qua geluidskwaliteit, muziekbeleving en prijs-kwaliteit-verhouding.AudioSense is het adres waar uw huidige speakers vakkundig omgebouwd worden tot een actief systeem met DEQX.U zult versteld staan hoeveel meer u kunt genieten van u huidige speakersysteem.

Wie of wat is AudioSense?

In 1968 bouwde ik mijn eerste pick-up. Deze maakte ik van papier en karton. Als naald gebruikte ik een speld. De plaatjes die ik hiermee draaide vonden die speld vast minder prettig, maar er kwam geluid uit!
Het is wel bedroevend dat sommige audiosets van nu niet veel beter klinken dan mijn eerste zelfgebouwde pick-up…

Op 21 jarige leeftijd van mijn onderwijscarrière besloot ik tot het oprichten van AudioSense en te gaan doen wat ik niet kan laten en voortzetten wat ik altijd al deed. Ik had inmiddels 35 jaar ervaring in de audio en muziek. Audio: het ontwerpen en bouwen van apparatuur en het sleutelen eraan. Muziek: luisteren maar ook actief deelnemen als muzikant. Ik ben gitarist (jazz, jazzrock, rock etc.) maar ik heb ook sessies en workshops georganiseerd. En natuurlijk hieraan deelgenomen. Ik heb ook een paar jaar gedrumd, wat piano en saxofoon gespeeld, maar de gitaar is mijn instrument. Ik maak zelf opnamen met een portable recorder (Sony minidisc en M-audio microtrack). In 2004 las ik op Internet over het product DEQX maar pas in de zomer van 2006 bestelde ik dit apparaat. Het bleek een product waarvan ik direct wist iets bijzonders in handen te hebben. Het geluid dat ik hiermee verkreeg was zo rijk gedetailleerd, zo gemakkelijk en vrij van stress, zo 'alles laten horend' dat ik hier direct de importeur van wilde worden. Eigenlijk was dit het duwtje dat ik nodig had om AudioSense te starten.
Ik laat het geluid graag aan je horen. Neem zelf ook je favoriete cd's mee (als het maar geen dixieland en geen klarinet-muziek is).

Rudo Meijer, september 2006

AudioSense DEQX service

AudioSense biedt als enige in de wereld de mogelijkheid om een DEQX pdc aan te schaffen zonder de benodigde kennis om deze werkende te krijgen. Dat doet AudioSense namelijk voor u. Het meten van de luidsprekers is specialistisch werk. Voor AudioSense is dat ons vak, voor de luisteraar zonder deze kennis een onmogelijkheid. AudioSense verricht de metingen en kalibratie van de geluidsset bij u thuis en vertelt hoe u het systeem kunt gebruiken. Als om de een of andere reden (b.v. bij een forse verandering van de akoustiek of na de aanschaf van betere versterkers) opnieuw metingen gedaan moeten worden kan AudioSense tegen uurtarief worden ingehuurd.

DEQX

DEQX bevat vele audiocomponenten in één: DAC, voorversterker, uitgebreide digitale toonregeling (equalizer). Bovenal is het een 3-weg actief wisselfilter: laag, midden, hoog.

In te regelen met de DEQX pc-software met ‘foutloze’ microfoon. Ook de kamer-akoustiek kan gecorrigeerd worden.

 AudioSense levert kant en klare DEQX audiosets, volledig ingeregeld. Ook voor ombouw van bestaande high-end luidsprekers van passief naar actief kan je bij AudioSense terecht.

HDP3 achterkant volledig bestukt

Je kunt ook zelf aan de slag en een high-end set opbouwen en de set inregelen. Dit inregelen is specialistisch werk. Toch kan iemand met computervaardigheid en kennis van natuurkunde vrij snel goede resultaten behalen met de DEQX software. AudioSense geeft desgewenst uitleg. In fasen kan men de audioset ‘upgraden’. Beginnend met een stereoset met speaker en kamer-akoustiek correctie via een actieve subwoofer naar uiteindelijk het audiowalhalla:

een compleet actieve high-end audioset.

Een set met DEQX is zo anders, omdat

  • tussen de eindversterkers en de luidsprekerunits geen elektrische componenten zitten maar enkel een snoer waardoor de controle over de luidsprekerkonus vele malen groter is dan bij passieve systemen. Energie uit de versterker is sneller beschikbaar.
  • al de speakers in een DEQX systeem afzonderlijk afgeregeld worden en er een fase-rein systeem verkregen wordt.
  • de luidsprekers volkomen neutraal klinken: je hoort en beleeft dan de muziek zoals deze bedoeld is.
  • je de klankkleur kunt kneden als boetseerklei, met de equalizer die enkel in het digitale domein werkt en daardoor geen faseverschuivingen introduceert.

 

Het geluidsbeeld klinkt zeer snel, gemakkelijk, schoon en transparant.

 

Prijzen van de DEQX – kijk op de website van Audiosense voor de laatste informatie en prijzen.

 

www.AudioSense.nl

 

AudioSense
Rudo meijer
..
Tel: 0317 618021 of 06-29166542
Fax:
E-mail: