Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en Belgiė. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Beta Audio

Beta AudioWelkom, bij Beta Audio, leverancier en importeur van hoogwaardige “High Fidelity” componenten.Beta Audio, leverancier en importeur van hoogwaardige “High Fidelity” componenten.  Beta Audio is meer dan twintig jaar actief op de markt van professionele geluidsweergave. De particuliere muziekliefhebber, die hoge eisen stelt aan haar of zijn geluidsapparatuur kan inmiddels ook bij Beta Audio terecht. Wij zijn onder meer importeur van het Amerikaanse Manley Laboratories (buizenversterkers), Redpoint Audio Design (draaitafels) en het Oostenrijkse WLM (luidsprekers).

Wij zijn onder meer importeur van het Amerikaanse Manley Laboratories, inc en het Oostenrijkse WLM, producenten van respectievelijk buizenversterkers en luidsprekers.Door onze jarenlange ervaring als onderhoud dienstverlener aan de grote radiostations en opnamestudio’s beschikken wij over een ruime (praktijk)ervaring.

Op onze site vindt u alle informatie over ons assortiment. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek één van onze dealers.

Producten:

Manley Labs

Het leveringsprogramma van Manley Labs omvat onder andere voorversterkers, monoblock eindversterkers en de veel geroemde "Stingray" geïntergreerde buizenversterker.
Al deze compnenten zijn volledig gebaseerd op 100% buizentechniek.


Manley Labs staat bekend als toon aangevende producent van hoogwaardige producten op de buizenversterker-markt.

WLM

Het WLM-luidsprekerprogramma bestaat uit een 3-tal series compacte/vloerstaande luidsprekers en 3 typen subwoofers. De luidsprekers zijn in vele houtsoorten leverbaar, waaronder blank kersen.

Door WLM is in huis een revolutionaire zogenaamde Super-PAC technologie ontwikkelt. Deze hoge-tonentechnologie is als optie verkrijgbaar op de Recerence en Signature Series en wordt standaard toegepast op de Gran Viola, Signature Series. Het is mogelijk deze PAC-technologie toe te voegen aan reeds geleverde luidsprekers uit de voornoemde series. Deze ombouw vindt plaats bij ons in Almere en bij een juiste afstemming kunnen wij dit in enkele dagen realiseren, neem hierover contact met ons op als U hier verder over geïnformeerd wilt worden. De mensen van WLM hebben tot doel om luidsprekers te produceren die het muzieksignaal zo weergeven dat het zo dicht mogelijk bij de originele opname blijft. Om dit te bereiken werkt het team van WLM met veel aandacht voor de onderdelen, het bouwproces en uiteindelijk het eindproduct. Luidsprekers van WLM kenmerken zich door de hoge kwaliteit van de behuizing en toepassing van natuurlijke materialen als versterkte papierpulp in de conussen, dempingmateriaal van schapenwol en geselecteerde houtsoorten. De extreem hoge gevoeligheid van 98 dB maakt luidsprekers van WLM uitermate geschikt om te combineren met buizenversterkers.

BetaAudio

Beta Audio
Televisieweg 105
1322 BD ALMERE
Tel. +31(0)36 5350047
Fax. +31(0)36 5261225
E-mail:

KvK nr. : 39057559
BTW nr. : NL 8030 06731