Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Beter Beeld en Geluid

Beter Beeld & Geluid - een Introductie

Beter Beeld & Geluid is een onderneming voor audio/video advies en custom installation, gestart door Garmt van der Zel en Bjorn Mateijsen. Vanuit onze passie voor muziek en film en onze ervaring in de audio/video branche werd Beter Beeld & Geluid opgericht.

Beter Beeld & Geluid bekijkt de zaken vanaf een andere kant. Centraal staan de wensen van de klant, maar ook de leefsituatie en de ruimte waarin de stereo- of home-cinema installatie komt te staan. Er worden eerst vooral vragen gesteld, waarbij vooralsnog geen keuzes worden gemaakt. Nadat de wensen en het budget zijn samengesteld, wordt nauwkeurig gekeken naar de meest optimale oplossing.


Beter Beeld & Geluid werkt op afspraak, voor meer informatie mail met Garmt of Bjorn.

E-mail:          E-mail:

De filosofie van Beter Beeld & Geluid
Laat jezelf meeslepen naar een wereld waarin dinosaurussen weer bestaan, in luttele seconden naar de andere kant van de wereld en in het centrum van Tokio ontsnappen aan de drukte van alledag. Of een rondvlucht boven New York in de armen van Spiderman: niets is onmogelijk, de magie van de cinema blijft boeien...

Een thuisbioscoop geeft je de gelegenheid om films thuis te ervaren met de impact en betrokkenheid van een commerciële bioscoop. Een combinatie van een prachtig beeld met oog voor de kleinste details, diepte zoals de regisseur het bedoeld heeft en een homogeen en ruimtelijk geluidsbeeld, subtiel en dynamisch, zonder de luidsprekers specifiek te horen.

Ook de wonderlijke reis die in muziek te maken is, staat centraal bij Beter Beeld & Geluid. Muziek moet je raken! Het kan je stil meevoeren met kippenvel op je armen, een glimlach toveren op je gezicht of met tranen in je ogen laten genieten. De soorten muziek zijn persoons- en vaak smaakgebonden. Echter, de componenten die deze emotie op de juiste wijze vertolken zijn een samenspel tussen de ruimte waar deze instaan en de interactie met de luisteraar.

Bij Beter Beeld & Geluid starten we als eerste met veel vragen omtrent de plek waar de stereo of meerkanaals setup komt te staan, wat de luisteraar de meest belangrijke componenten vindt, waarbij het uiterlijk niet vergeten wordt en daarna houden we ons pas bezig met de meest optimale setup conform het vooraf vastgestelde budget.

Beter Beeld & Geluid is ISF & HAA gecertificeerd. ISF staat voor Imaging Science Foundation en houdt zich bezig met beeldstandaardisatie en -calibratie, terwijl HAA staat voor Home Acoustics Alliance, wat het analyseren en optimaliseren van de akoestiek in een bepaalde ruimte behelst.

Garmt van der Zel
Bjorn Mateijsen

Producten:o.a.

AH, Arcam, Auralex, Chord, Creaktiv, JVC-dila, Lavardin, Lexicon, Living Voice, Lyngdorf, Martin Logan, Meridian, Michel Engineering,  Nordost,  PrimaLuna,  Revel, Resolution audio,  Solidsteel, Sonus Faber, Vantage HD, Velodyne, Wilson Benesch.


Beter Beeld en Geluid
Vestiging Hilversum
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
Tel: 035-6215346
Fax: 035-6319785
Routebeschrijving

E-mail:

 

 

 
Gerelateerde artikelen:
Producenten