Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Beter Beeld & Geluid importeur

Harbeth
 
Beter Beeld & Geluid http://www.beterbeeldengeluid.nl Imp voor Harbeth en Wilson Benesch
Looierij 11
4762 AM Zevenbergen   
Tel: 0168-335180  
Fax: 0168-335973 
E-mail:
 

Harbeth HL-P3ES-2Harbeth maakt de muzikaalste monitor speakers ter wereld. Punt. Dat vindt The Absolute Sound ook, die het volgende zei over de nieuwe M30.1: "The new version of Alan Shaw's Harbeth Monitor 30.1, which I am reviewing now, is the best compact two-way speaker system I have ever heard, regardless of design type, cost, or complexity."

Harbeth maakt sinds 1977 monitor speakers in de ware zin van het woord. Hun Monitor modellen worden namelijk al jaren gebruikt door de BBC. Hun huiskamermodellen zijn echter minstens zo interessant en vooral zeer muzikaal en rijk van klank. Wij voeren van het merk de modellen HL-P3ES2, de nieuwe HL-P3ESR , Compact 7ES-3, Monitor 30.1 en Super HL5. De P3ES-2/P3ESR is de kleinste, maar zeker niet minste speaker van het merk. Bent u kleinbehuisd en stelt u prijs op een precieze, maar altijd muzikale en vloeiende klank, is de P3ES-2/P3ESR een uitstekende keuze. De HL Compact 7ES-3 wordt unaniem goed getest. En terecht! Een speaker met een zeer rijke klank, die toch uitstekend laat horen wat de muzikanten precies doen. De Super HL 5 is een absolute sensatie, die het puntige, opzwepende karakter van de HL-P3ES/P3ESR combineert met de rust en rijkheid van de Compact 7 en hier nog een dosis extra dynamiek, ruimtelijkheid en details aan toevoegt! Vooral zijn enorme geluidsbeeld en zijn transparantie overtuigen. De Monitor 30.1 is een verhaal apart. Volgens ons de Harbeth met de meeste muzikale pit en de mooiste klankkleur. De perfecte monitor?

Klik hier voor de nieuwste brochure met alle Harbeth modellen.

Hieronder een aantal interessante reviews:

Harbeth HL Compact 7ES-3
Harbeth HL-P3ES-2
Harbeth Super HL-5

 

 De Filosofie van het Britse merk Wilson Benesch

De naam Wilson Benesch staat synoniem aan innovatief design en het gebruik van geavanceerde high-tech materialen. Het merk zet een standaard waaraan anderen worden afgemeten.

De Wilson Benesch luidsprekers zijn uniek in ieder detail. De term vorm volgt functie is volledig van toepassing: door keuzes in het ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen volgt automatisch een opvallend en smaakvol uitziend geheel.

Wilson Benesch is vooral beroemd door hun gebruik van koolstofvezels in hun behuizingen. Er wordt in het A.C.T. (Advance Composite Technology) model gebruik gemaakt van een gelast metalen frame, waar de behuizing van koolstofvezel in epoxy omheen zit. Door de extreme stijfheid van dit materiaal, worden kastresonanties zo goed als geëlimineerd, wat een zeer gedetailleerd en levendig geluidsbeeld oplevert zonder enige kastkleuring en met een enorme ruimte-afbeelding. De modellen maken allen gebruik van een op specificatie van Wilson Benesch geproduceerde Scanspeak soft-dome tweeter, die naadloos overloopt in één of meerdere door Wilson Benesch zelf ontwikkelde Tactic midden/laag units. Laatsgenoemde drivers zijn gemaakt van polypropyleenvezels, die onder hoge druk en temperatuur worden samengeperst, waardoor het oppervlak hard wordt, maar binnenin het materiaal zijn inwendige demping behoudt.
 
 

Vestiging Hilversum

1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
Tel: 035-6215346
Fax: 035-6319785
Routebeschrijving