Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Durob Audio bv

Durob Audio. Sinds 1975 schrijft Durob Audio voortdurend wereldwijd hifi-geschiedenis ...Het fundament van Durob Audio is de nooit aflatende interesse van Herman van den Dungen voor muziek en techniek. Van jongsaf aan - jukebox in de jongensslaapkamer en allerlei (meestal niet-geslaagde) chemische en elektronische experimenten op de meest vuurgevaarlijke plaatsen- is dat de rode draad in zijn leven en uiteindelijk resulteert dat in zijn eerste zakelijke hifi-activiteiten in 1975, het geboortejaar van Durob Audio.

 In die inmiddels bijna 35-jarige reis door het landschap van muziek en techniek zijn alle facetten die bij zo'n avontuur horen, wel één of meer keer voorbijgekomen. Passie, succes, tegenslag. Vreugde en verdriet. Merken die komen, merken die gaan. Één ding dat echter altijd overeind zal blijven, is het feit dat Durob Audio wereldwijd naam en geschiedenis heeft gemaakt en nog maakt door haar bijdrage aan de internationale high-end industrie.

Durob Audio heeft haar steentje bijgedragen aan het wereldwijd bekend en beroemd maken van merken als Krell, Apogee, Conrad-Johnson, Koetsu, Jadis, Copland, Wilson Audio, Audio Research, Sonus Faber, Oracle, Theta etc. en heeft daarnaast zelf merken als Kiseki, PinPoints, Cogelco, AH! Njoe Tjoeb, PrimaLuna, Mystère het levenslicht doen zien. Wat enthousiasme, een goede neus voor kwaliteit en de wens om de klant na zijn aankoop van de allerbeste service te voorzien tot gevolg heeft, mag duidelijk zijn: Durob Audio 1975, Durob Audio 2009! Zonder onderbreking, maar mét de nodige flexibiliteit zich aan te passen aan nieuwe tijden.

Durob Audio's “master-activity” is altijd de distributie van high-end merken in de BeNeLux geweest, maar daarnaast heeft Herman van den Dungen ook van zich doen spreken op het gebied van “retail” (DÉ HifiWinkels, DÉ HifiStudio, The HifiShop) en produkt-ontwikkeling (PrimaLuna, Mystère, AH! Njoe Tjoeb). Recentelijk zijn de merken BOW Technologies en Thule Audio overgenomen en de komende tijd zal alles gedaan worden om ook deze merken de geschiedenis in te laten gaan als geslaagde voorbeelden van high-end audio topmerken.

 Wij zijn de officieel distributeur van Dartzeel, Proac Loudspeakers en Micromega.

Conrad Johnson www.conradjohnson.com, Copland www.copland.dk, Norma www.normaaudio.com, Solidsteel www.solidsteel.it, Audia www.audia.it, Mystere www.mystere-eu.com, Yter www.laboratorium-yter.com, Vienna Acoustics www.viennaacoustics.at , Shakti www.shakti-innovations.com, Ah! cables www.hifi-planet.com

 Thule Audio

Durob Audio heeft onlangs de bekende audiobedrijven Bow Technologies en Thule Audio opgekocht. In de toekomst zullen de nieuw ontwikkelde apparaten van deze merken ook in onze winkels te vinden zijn.

Durob Audio bv
P.O. Box 109
5250 AC Vlijmen
The Netherlands
www.durob.nl
E-mail: