Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Hepta

producten:

Expertise 
De Expertise, het nieuwe topmodel van Hepta.
  
Bariton Subwoofer 
De Bariton is een subwoofer die verhoudingsgewijs kleine afmetingen koppelt aan een grote weergave. Bij 18 Hz wordt een geluidsdruk van 115dB geproduceerd en bij 23 Hz 122dB. De Bariton loopt door tot een instelbare 150 Hz. Ruim voldoende dus voor zowel hifi als meerkanaals weergave.
  
Harmony zuil 
De Harmony zuil kan worden toegepast als hoofdspeaker en als achterspeaker in meerkanaalssets of, aangevuld met een subwoofer, als hoofdspeaker in een hifi stereo systeem
     
Harmony sateliet en Harmony center 
De Harmony satelieten (de twee kleine speakers midden op de foto) hebben een zo groot mogelijk frequentiebereik in een zo klein mogelijk kastje. Ze zijn daardoor uitstekend inzetbaar als achter- of hoofdspeaker in meerkanaals systemen of als satelieten in een satelietsysteem.
De Harmony center (de bovenste speaker op de foto) heeft door toepassing van zogenaamde "custom-built" luidspreker units een perfecte magnetische afscherming en een zeer natuurgetrouwe weergave. De toepassing van deze units heeft geen nadelige gevolgen voor fase-looptijd verschillen ten opzichte van de overige speakers uit de set.
 
Four Tune Excellence is de opvolger van de Four Tune MKII.
De Four Tune Excellence is een basreflex voorzien van een volledig nieuwe luidspreker bezetting en filter. 

Expression, een drieweg systeem, basreflex met daarin drie luidsprekers. Een 2,5 cm dome met een akoustische lens gecompleteerd met een 17 cm woofer. Aan de zijkant is tevens een 17 cm woofer gemonteerd. Voorzien van Ambiance schakelaar 

Gem Excellence, een zeer compacte drie(!) weg met een bijzondere middentonenluidspreker. 
 
Spring Excellence, een tweeweg met een 2,5 cm. geimpregneerde zijden dome en aan de zijkant een 17 cm mid laag. Voorzien van Ambiance schakelaar. 

De Explorer is volledig magnetisch afgeschermd. Deze luidspreker is volledig inzetbaar op elke plek in een meer-kanaals installatie en tevens geschikt voor toepassing in stereo-installaties.
     
Center Ace Excellence, een tweeweg dialoog speaker voor de thuisbioscoop, voorzien van twee 13 cm. woofers en een 20 mm titanium dome tweeter met neodymium magneet.
Ace Excellence, zelfde als de Center Ace, echter niet magnetisch afgeschermd. Geschikt voor de eenvoudiger HIFi installatie of als effect luidspreker in de thuisbioscoop. 
      
De Supercenter, opgebouwd uit een tripple tweeter array en 2 maal 17 centimeter mid-laag speakers, uiteraard magnetisch afgeschermd


Hepta Design Audio
Ooievaarstraat 20-26
1506 XM Zaandam
Tel:075-6173264