Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Hi.Fine imp

 Hifine importeur van Accuphase en cabasse

Per 1 Januari 2007 heeft Hi.fine de exclusieve rechten verkregen voor het merk Accuphase. Dit geldt voor de gehele Benelux . Accuphase zal alleen aan dealers geleverd worden. De aftersales service wordt door Audio Service behandeld.

 

 

 

 

ACCUPHASE: Het leven verrijkt door technologie.

Met deze spreuk is Accuphase [accuraat in fase] voor vele jaren representatief in de wereld markt, en behoort tot op de dag van vandaag tot de beste fabrikanten in hoogwaardige komponenten. Vele ontwikkelingen hebben geleid tot de wereld  standaard in de referentie klasse. 1972 was het jaar dat oprichter Jiro Kasuga en zijn ingenieurs verantwoordelijk waren voor het fase correct systeem voor een heldere muziek weergave. Destijds werkten zij bij Trio een onderdeel van Kenwood. Samen met zijn broer en schoonzoon  ontwikkelden zij de eerste FM tuner die destijds sterk opkwam in Japan. Later zou de FM tuner wereldwijd verkocht gaan worden. In 1965 kwamen de eerste transistors versterkers op de markt waaruit later zou blijken dat Accuphase de beste technieken in huis heeft met de meest prachtige meetresultaten met een optimaal luistergenot.     

accuphase    accuphase    

In 1974 werd Accuphase opgericht en verschenen de eerste produkten op de markt. De roemruchte T 100, C 200, P 300 zijn nog steeds legendarisch. Accuphase kenmerkt zich door een warm geluid dat vergeleken kan worden met het echte live geluid waardoor timbre, dynamiek en klankkleur absoluut de werkelijkheid benadert. Gezien bij het bedrijf 40 ingenieurs werken die konstant met de ontwikkeling bezig zijn kan men stellen dat de keuze van de komponenten, levensduur en muzikaliteit dit produkt tot het allerbeste behoort. Internationale doorbraak is dan ook niet uitgebleven en tot nu toe het meest begeerde merk. Vele awards die zij hebben mogen ontvangen, lovende testrapporten enz zijn het sterkste bewijs. Accurate in phase is dan ook terecht door Accuphase waargemaakt. Hoogwaardige technologie die inderdaad uw leven verrijkt.  

accuphaseMuziek is een oase die ons leven verfrist. Muziek kan, opwekken, kalmeren. Het kan ons hart bewegen en ons leven verrijken, welk het doel is, dat wij in Accuphase de Audiotechnologie zoeken. Dit was het idee achter de slagzin " Leven door Technologie verrijkt " dat samen de groep van zeer bekwame Audiospecialisten die tot vandaag bedachten  de succesrijke Accuphase lijn van oorsprong produceert. Het is het  principe achter alle Accuphase componenten wiens hoge rang extravagant kan beschouwd worden Precies zoals er voortreffelijke muzikale instrumenten zijn dat voornamelijk zeer gewaardeerd wordt, geloven wij dat het zelfde in de Audiocomponenten van toepassing is. Dit vormt de basis van ons ontwerp . Het streven naar de reden waarom wij extra waarde hechten in elk van onze componenten en die zo te bouwen dat zij helemaal de verdiensten van handwerk zullen tonen. De naam ACCUPHASE werd door  ACCU  "nauwkeurig" in combinatie toegepast met FASE welke de belangrijkste factor in de Audiotechnologie is. Wij voelen dat dit een passende merknaam is om zo onze producten te beschrijven die in het diepste van de Audiotechnologie doordringt. Onze eindeloze toewijding van kwaliteit vereist een hele hoge graad van verwerking welk ons overtuigt om het gebruik van massaproductie te vermijden. Daarom is productievolume beperkt en ACCUPHASE  in een beperkt aantal  gespecialiseerde winkels te verkrijgen

Produkten Accuphase o.a. : E-213, E-308, E-408,   CX260, C-2000, C-2400, C-2810, P-3000, P-5000, P-7100, A-45, A-60, PX-650, M-8000.

 _______________________________________________________________________

C,EST CABASSE QUI FAIT LA MUSIQUE

Het live gevoel in geluid is het gegeven dat Cabasse 50 jaar deze filosofie uitdraagt en dit absoluut heeft waargemaakt.Innovaties in ontwikkeling en research van hoog rendements luidsprekers heeft de realiteit zeer dichtbij gemaakt.Cabasse is een legende. De kennismaking van deze luidsprekers is zo confronterend dat live-gevoel onuitsprekelijke realiteit is.

Produkten Cabasse:  Xo Series, Io Series, Ki Series, Altura Series, Artis serie, La Sphere.

_______________________________________________________________________

Hi-Fine records

LABEL:Hi-Fine Records BARCODE: 8717092002646 CAT.NR.: 2006-001

LABEL:   Hi-Fine Records

BARCODE: 8717092002646

CAT.NR.: 2006-001

Paul Hattink is de man achter Hatfield's End's "Stonehenge"-cd's die heerlijke instrumentale sympho-lounge van hoge kwaliteit bevatte met verwijzingen naar bands als Vangelis, Pink Floyd, Camel, Mike Oldfield, Enigma en The Alan Parsons Project. Met name progressieve en symphonische muziek-liefhebbers en zeker ook hifi-freaks (de twee cd's kregen waanzinnige recensies in de audio-bladen) waren vol lof. Dit keer gaat Hattink meer op de moderne poppy tour met gebruik van beats, vocalen en samples, waarbij nu ook invloeden van acts als Moby, Yello en Gare du Nord boven komen drijven. Ook geeft Hattink een moderne draai aan klassiekers als "Axel F", "The Model" en "Tubular bells".Uiteraard is de sublieme opnamekwaliteit gebleven en wordt de 'unlimited audio experience' door de eigentijdse tribal- en dans-invloeden er alleen maar spannender op!

Hi.Fine
Postbus 9253
4801 LG Breda
Tel: +31[0]613672768
Fax: +31[0]765204389
E-mail: 
Bank: RABO 128668806.
BIC RABO NL 2U.
IBAN NL81RABO 0128668806
K.v.K Breda Nr 20128363.
BTW nummer : NL0680.12.263.B01

ANWB Routeplanner Europa

Technische dienst
Audio Service BV
Edisonweg 10
6662 NW Elst, GLD
Tel: 0481-377221
Fax: 0481-377567

Skypenaam: hifine1

 
Gerelateerde artikelen:
Producenten
Winkels Friesland
Winkels Gelderland
Winkels Groningen
Winkels Limburg
Winkels Noord Brabant
Winkels Noord Holland
Winkels Overijssel
Winkels Zeeland
Winkels Zuid Holland