Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Holland Link

Holland Link richt zich op verkoop en advisering voor  high-end geluidsweergave.

Holland Link richt zich op verkoop en advisering voor  high-end geluidsweergave. En daarbij blijven wij met onze beide benen op de grond staan. Dus geen exotische en onbetaalbare produkten. Maar wèl zaken die erg goed zijn, die echt klasse hebben. En voor een redelijk prijsniveau.Hierbij staat het gezonde verstand bovenaan. Wij vinden dat wij een tevreden klant moeten achterlaten, die met plezier zijn nieuwe aankoop bekijkt en beluistert.

TWEE PRODUKTGROEPEN:
1 - in onze showroom / luisterruimte in Kapelle kunt u de HiFi apparatuur van
Advance Acoustic, CHORD, Bryston, Musical Fidelity, Roksan, NuForce en de luidsprekers van Thiel, Aurum Cantus en Von Schweikert beluisteren en bewonderen. Dit zijn stuk voor stuk ontwerpen van hoog niveau, gerealiseerd door serieuze audio experts. De zwaar gebouwde versterkers en de buizen-eindtrap van de CD-spelers van Advance Acoustic en Musical Fidelity zijn opvallend.

Vinyl-liefhebbers opgelet: wij leveren ook de high-end platenspelers van VYGER, Transrotor, Acoustic Signature en SME plus de befaamde toonarmen van SME en Helius Designs.Perfekte draaitafels zoals de VYGER Baltic, de Transrotor ZET 1 en de "Fat Bob" zijn bij ons in de showroom te bewonderen en te beluisteren.Er zijn speciale info-pagina's voor VYGER en SME. Verder leveren wij pick-up elementen van Benz Micro Switzerland en Van den Hul. Plus step-up trafo's en phonotrappen van Phase Tech, Musical Fidelity, EAR-Yoshino en Cayin-Lyric.

TRANSROTOR ZET-1, ZET-3 en Fat Bob Draaitafels / Platenspelers

Als specialist in draaitafels vinden wij een goede afstelling van uw analoge bron heel belangrijk. Daarom bezorgen wij de bovengenoemde platenspelers bij u thuis (niet in noord-Nederland) en zorgen daar voor een optimale plaatsing en een precieze afstelling van arm en element.
 
2 - in onze webshop www.hollandlink.nl vindt u hoogwaardige komponenten voor hifi. In hoofdzaak LOK, Furutech en Sharkwire audio connectors en banaanstekkers, puur zilver kabel, Harmonic Technology, Nordost/ Wyrewizard plus de Furutech produktlijn voor de stroomvoorziening van hifi-installaties. Deze aktiviteit richt zich op doe-het-zelvers, die veel geld kunnen besparen als zij enige handigheid bezitten.Wij zijn gespecialiseerd in rhodium toepassingen in de HiFi en in puur zilver kabel.
In onze showroom kunnen interlinks en luidsprekerkabels van Nordost, Wyrewizard, Van den Hul en Harmonic Technology worden beoordeeld.

Holland Link is importeur voor:
- VYGER draaitafels. Importeur voor Nederland en België.. Zie ook de website van www.vyger.com


- Helius pick-up armen. Zie onze website in het nederlands voor Helius : http://www.hollandlink.nl/hifi/Helius.htm
- LOK connectors.

Helius Omega pick-up arm / Bras lecteur / Tonarm

Verder zijn wij inmiddels ook dealer voor:
Hifi-apparatuur:
Advance Acoustic
Bryston,
Chord Electronics
Musical Fidelity
NuForce
Roksan
Cayin-Lyric

Luidsprekers:
Thiel
Aurum Cantus
Von Schweikert
Epos

Luidsprekerkabels, interlinks e.d.:
Harmonic Technology
NordOst
Wyrewizard
Van Den Hul
Furutech

Producten:o.a

Rhodium cinch connectors, banaanstekkers + netstekkers, Rhodium plated Cinch / RCA connectors, bananaplugs, spades + IEC, Rhodinierte Cinchstecker, Bananenstecker, Gabelschuhe + Schukostecker, Connecteurs cinch / RCA / secteur, fiches bananes & borniers en Rhodium, LOK + FURUTECH

Holland Link richt zich op verkoop en advisering voor  high-end geluidsweergave. En daarbij blijven wij met onze beide benen op de grond staan

HOLLAND LINK
Van der Biltlaan 37
4421 BB Kapelle (Zld.)
Nederland
Tel:  0113-342290
Fax:
E-mail:

Kamer van Koophandel Middelburg 22057479
BTW ID.nummer: NL060264202B01