Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Iemkeroos Audio

 

Iemke Roos Audio b.v. is voor het eerst ingeschreven bij de KvK in 1969. Toen nog onder de naam Radio Roos. De oprichter van het bedrijf, Iemke Roos, was indertijd werkzaam als geluidstechnicus bij Veronica en was met zijn bedrijf, Radio Roos, het eerste bedrijf dat geluid bij de Veronica Drive Inn show's verzorgde. Sinds begin 70'er jaren is Iemke Roos zich gaan toeleggen op het importeren van Professionele Audio producten. En Iemke Roos Audio één van de "oudste" importeurs van professionele audio apparatuur in Nederland.

In 1988, vlak voor het op véél te jonge leeftijd overlijden van Iemke Roos, is het bedrijf overgegaan in Franse handen en maakte het deel uit van een groep van bedrijven met vestigingen in Frankrijk, België en Engeland.  Sinds maart 2003 is het bedrijf echter weer in Nederlandse handen en opereert Iemke Roos Audio b.v. weer als een geheel zelfstandige onderneming. Alle merken die Iemke Roos Audio importeert worden via een groot aantal dealers in de Nederlandse markt verkocht. Onder onze dealers vind je specialisten op vele vakgebieden zoals Broadcast & Recording, A/V facilitair & Verkoop, High-end Rental companies, Muziekwinkels en Hi-Fi specialisten.

Producten:o.a.

AKG, AUDIO ACC'S, AUVITRAN, BRICASTI, CAMCO, DAS, FINALSCRATCH, FOSTEX, FOSTEX DVD, GENELEC, LA AUDIO, NETCIRA, NEXO, OMNIMOUNT, PICKERING, SABINE, STANTON, SYMETRIX, Violet audio.

Iemke Roos Audio B.V
Kuiperbergweg 20
1101 AG  AMSTERDAM
Tel: + 31 (0) 20 - 697 21 21
Fax: + 31 (0) 20 - 697 42 01
E-mail:

Routebeschrijving:

Snelweg A2 en A1
Afslag A9
Afslag Amsterdam Zuid-Oost (S111)
Metrohalte: Bijlmerstation