Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Music matters

Het is een eer u te mogen verwelkomen bij Music Matters. Wij doen er alles aan u op een zo comfortabele mogelijke manier rond te leiden en zodoende kennis te laten maken met een scala aan apparatuur en accessoires om het voor u als muziek- en/of filmliefhebber zo overzichtelijk mogelijk te maken. Uiteraard zal de informatie op deze site slechts een aanleiding kunnen zijn om verder te kijken of luisteren bij uw hifi- en videospeciaalzaak!

Music Matters speurt voor u de internationale audio- en videobeurzen af naar nieuwe, leuke innovatieve ontwikkelingen die het kijken en luisteren een stuk aangenamer maken dan het al was. Indien mogelijk halen wij deze naar Nederland en bieden wij die aan de vakhandel in de BeNeLux aan. Als regelmatig bezoeker van deze site zult u gezien hebben dat wij vaak met een nieuw product of zelfs reeks van producten komen; dat is typisch Music Matters: zie ons als een portaal naar die internationale, ongekende mogelijkheden en ontwikkelingen op AV-gebied die ons allen nog dichter brengt bij dat waarvoor de muzikanten, acteurs, producers en regisseurs zoveel moeite voor hebben gedaan!

U zult in onze product-portfolio een wijde reeks vinden van elkaar ontlopende producten. Zo zult u bij ons het neusje van de zalm kunnen vinden als het gaat om analoge loopwerken en bijbehorende Moving Coil elementen. Ook vloeistoffen en een handige dingetje om uw platen en naald schoon te maken ontbreken niet. Maar wij hebben net zo goed het allerlaatste op technologisch gebied zoals DLP projectoren, plasma- en LCD flatscreens alsmede het nieuwste van het nieuwste op radio ontvangst, de DAB radio.

Kortom, kijkt u eens rond bij de diverse merken, laat een berichtje achter via mail of op het forum of bekritizeer de webmaster over zijn (wan-)prestaties, maar hopelijk wordt deze rondrit een begin van een grote glimlach op uw gezicht omdat u gevonden heeft wat u zocht!

Sander Tinnemans

De producten:o.a.

Agile,  Art Vinyl, Audioplan, Aurios,  Beamax, Gallo Acoustics,  MJ Acoustics,  Projectiondesign,  Raysonic,  ZYX.

Music Matters
Cort van der Lindenstraat 8h
2718 SP Zoetermeer
Tel: +31 (0)70 3193936
Fax: +31 (0)70 3193936

Bij deze delen wij u mee dat Music Matters de verdeling van Creek in Nederland overdraagt aan HNNY. Per 1 maart  zullen orders, service en aanvragen via HNNY gaan lopen.

Wij wensen HNNY & Creek zeer veel succes met de bestaande lijn en de introductie van de nieuwe producten.


 
Gerelateerde artikelen:
Producenten