Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Musicpoint

Bij de zoektocht naar een systeem, om muziek en film zo hoogwaardig mogelijk te beleven, moeten vaak vele luidsprekers, versterkers, CD/DVD spelers en bekabeling worden bekeken en beluisterd om tot het gewenste resultaat te komen.

Het is het streven van Music Point om als importeur/distributeur een produktenpakket aan te bieden dat dit proces vereenvoudigt. Op basis van onze jarenlange ervaring met het combineren van verschillende componenten voor een breed skala van mensen met verschillende eisen en wensen, menen wij een gedegen voorselektie te kunnen maken.

Zowel de prestaties als ook het design van AV komponenten zijn voor ons belangrijke eisen bij het maken van onze keuzes, waarbij we ook veel belang hechten aan de "built quality" van een produkt.

Zo hebben we gekozen voor de Duitse Audiodata luidsprekers, die volledig voldoen aan de Music Point eisen wat betreft prestaties en kwaliteit van afwerking. Niets is aan het toeval over gelaten, zowel qua kastbouw als qua technisch ontwerp.

Uit het Italie komt het High End luidspreker design van U-Vola, ontworpen door Alessandro Copetti, die één van de meest veelbelovende jonge italiaanse ontwerpers van het moment is. Dit hangende luidsprekersysteem combineert de ideale luidsprekerconstructie met exclusief italiaans design.

Passende komponenten om onze luidsprekers zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen hebben we gevonden bij S.A.T. (Swedish Audio Technology) en Advantage. Wederom produkten waarbij geen compromissen zijn gesloten bij het ontwerp van zowel de binnen- als de buitenkant van de behuizing.

Daarnaast vertegenwoordigen wij Audio Magic Productions in de Benelux. Deze Deense fabrikant van audio meubels heeft kwaliteit eveneens zeer hoog in het vaandel staan en heeft dan ook een aantal zeer hoogwaardige en perfekt afgewerkte meubels in zijn pakket.

Uit Japan komen de benodigde kabels en accesoires van Furutech die nodig zijn om het hifi systeem op de juiste wijze aan te sluiten en zo goed mogelijk te laten presteren. Furutech is een dochteronderneming van Furukawa, de oorspronkelijke patenthouder van het OCC proces, waarmee een uiterst zuivere koperdraad wordt geproduceerd. Furutech maakt in zijn produkten zoveel mogelijk gebruik van het volgens dit proces gemaakte koper, en gaat nog een stap verder, door een Goud of Rhodium laag aan te brengen voor hogere oxidatie-bestendigheid en verbeterde mechanische eigenschappen.

Met ons produktenpakket hebben wij werkelijk van stopcontact tot luidspreker een muzikale oplossing voor u klaar staan.

Producten:o.a.

Advantage,        CD Player S1,   Intergrated Amplifier S100,  Pre Amplifier S2,  Stereo Power Amplifier S150,    Mono Power Amplifier S250.

Audiodata,         Carré, Petite, Partout, Ambiance, Avancé, Sculpture, Soutien, Avancé, Sculpture, Soutien.

Furutech,            Connectors.

U-Vola,                Speakers

Music point
Postbus 89, 2630 AB Nootdorp
Tel: +31 (0)15 3106045
Fax: +31 (0)15 3106046
E-mail: