Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Number 4 Audio

number 4 audio

Number 4 Audio is importeur van de volgende merken:

Stax "Earspeakers"

De Stax elektrostatische hoofdtelefoon is de aristocraat onder de hoofdtelefoons.

Geproduceerd sinds 1960 en nog steeds met het voorkomen van een oude Engelse Lord. Met de voortgang van de techniek is de weergavekwaliteit, ogenschijnlijk onzichtbaar, steeds weer opnieuw geïnnoveerd.

Zeldzaam fraaie muzikale wondertjes is de goede omschrijving. Prachtige klasse A buizenvoedingen en versterkers behoren tot het concept. Ook solitair op locatie te gebruiken.

Avantgarde Acoustic

Avantgarde Acoustic luidsprekersystemen zijn een combinatie van tijdloze ideeën en innovatieve technische oplossingen.

Het akoestische principe van de hoorn is de basis, het vertalen naar een modern en innovatief product is de uitdaging van Avantgarde.

En wat maakt de luidspreker van Avantgarde Acoustic zo speciaal en ongekend:

“Purity meets Performance”, puurheid en prestatie.HRT Streamers

De grote blinde vlek van de internetgeneratie. Prachtige muziek op de lap top, die via inferieure geluidskaarten naar buiten wordt gebracht. Dit probleem is operabel met een HRT streamer.

Technisch vernuft lost hier het probleem op. Zonder softwarematige interventie. Wereldwijd schitterende recensies zonder enig voorbehoud.

Voor stationaire, portabele en professionele toepassingen.

 

Michell draaitafels

Engels handgemaakte draaitafels met instrumentmakers achtergrond. Precisie fabricage met een 40 jarige historie. Zeldzame, patentdragende, lagerconstructie waarmee een fraaie gelijkloop geen doel maar een eigenschap is geworden.

Spraakmakend design met vele muzikale eigenschappen

Music Hall

Music Hall maakt slechts een paar producten voor stereo weergave. Zeer betaalbaar maar vooral bijzonder van kwaliteit. Het meest bijzondere kenmerk van dit ontwerp is de rust in het geluidsbeeld. U kunt muziek luisteren en ook nog een boek lezen. Dat is nog niet vertoond in deze prijsklasse. Onze dealers kunnen u dat natuurlijk laten horen.

The Funk Firm

Opgericht door de bedenker van de wereldberoemde Pink Triangle draaitafels uit de seventies. Geniale oplossingen voor moeilijke problemen.

Zoals de bekende voetbalheld JC zei: "Je snapt het pas als je het ziet", willen wij hier even neerleggen: "Je weet het pas als je het hoort."

 

Number 4 audio is de officiële importeur van de hierboven genoemde merken. Number 4 audio voert een serienummer registratie van alle apparatuur die zij in Nederland heeft geleverd. Voor uw en onze zekerheid. Garantie en service op deze merken wordt uitsluitend verleend op apparatuur met bij ons bekende serienummers.

 

Number 4 Audio
Number 4 Audio
Postbus 109
5250 AC Vlijmen
Telefoon: 073-5112555
Web: www.number4audio.nl