Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Sony Nederland

Sony Nederland
In 1924 werd in een kleine werkplaats in de Amsterdamse Kerkstraat "Brandsteder Spreekmachine Meubelen" opgezet, een klein bedrijf dat zich specialiseerde in het maken van houten kasten voor grammofoons en luidsprekers.

In 1924 werd in een kleine werkplaats in de Amsterdamse Kerkstraat "Brandsteder Spreekmachine Meubelen" opgezet, een klein bedrijf dat zich specialiseerde in het maken van houten kasten voor grammofoons en luidsprekers. Na 1945 werd de televisie geïntroduceerd en "Brandsteder Spreekmachine Meubelen" besloot ook televisies in te bouwen in kasten. Na de Tweede Wereldoorlog werd in Japan Sony opgericht. In 1960 kwam de toenmalige directeur A. Brandsteder in contact met Sony die op dat moment een distributeur zocht voor haar producten in Nederland. In 1961 was het zover; de naam werd gewijzigd in Brandsteder Electronics B.V. en het importeurschap was hiermee een feit. De meubelmakerij werd afgestoten en de firma ging een onzekere toekomst tegemoet met een toen nog onbekend merk: Sony. In 1988 werd het bedrijf een volledige dochteronderneming van Sony Corporation onder de naam Sony Nederland B.V. Met ingang van april 1997 valt Sony Nederland, tezamen met Sony Belgium, onder Sony Benelux B.V.
 
 Sony Nederland is een divisie van Sony Benelux B.V. en is de nationale verkooporganisatie van Sony Electronics voor home, mobile en professional entertainment en solutions. De visie van Sony Nederland is ‘To be preferred’ en men wil dit bereiken door de voorkeur te krijgen door anderen te helpen zich te onderscheiden en succesvol te zijn. .De organisatie bestaat uit 4 platforms: Sales, Marketing, Operations en Finance & Accounting. Het Operations Platform bestaat uit de meerdere afdelingen: Information Systems, General Affairs, Service, Sales Office en Supply Chain/Logistics. De platforms worden ondersteund door de afdelingen Communications en Human Resources.

Vier keer 4K meer details dan Full HD. Laat u overweldigen door diepte en helderheid zoals u nog nooit eerder hebt gezien op een tv-scherm. Met vier keer meer details dan Full HD ervaart u tv op een geheel nieuwe manier.

 

Sony Nederland