Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

TOAC imp dist

wp4017c68a.jpgThe Original Audio Company is de exclusieve distributeur van  Eastern Electric voor de BeNeLux. Alle toestellen van Eastern   Electric gebruiken lampen.  Deze keuze is simpel te verklaren door het feit dat buizenbakken nu eenmaal muzikaler klinken dan transistor toestellen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om buizenbakken met enkele eenvoudige handelingen naar eigen smaak te modificeren.

The Original Audio Company (TOAC) kan je helpen met de juiste keuze van buizen en tweaking indien gewenst. Geluid is iets vreemd. Veel factoren hebben invloed op ons gehoor. Geen gehoor is hetzelfde. Kleine aanpassingen kunnen zorgen voor grote veranderingen. Laat ons u helpen met de zoektocht naar het “bijna” perfecte geluid.

wp4143b76e.png

Onze hoogste prioriteit is het verlenen van een goede service! Hoe zetten wij dit om in harde feiten? Wij luisteren, stellen vragen en trachten u voor, tijdens en na de aankoop bij één van onze dealers tevreden te houden. Deze service zal je zeker niet krijgen in de megashops. Wij zijn er vrij zeker van dat u nergens enig ander product zal vinden dat kan concurreren op het vlak van geluidskwaliteit en afwerking en prijs met Eastern Electric..

 Wie of wat is Eastern Electric? Eastern Electric is een audiofabricant uit Hong Kong.   Al jaren is de heer Alex Yeung, ontwerper en vakman, de leading man van Eastern Electric. Zijn ontwikkelingen en ontwerpen worden soms als “puur geniaal” omschreven. Deze ervaring hadden wij ook vanaf het eerste moment dat wij een EE product in handen kregen. Het heeft iets magisch charmant, een hoge aaibaarheidfactor. De finale mokerslag kwam er na het beluisteren van de MiniMax en M520! Wij voelde ons verplicht om Eastern Electric op de markt te brengen in de Benelux.   Eastern Electric wordt nu al vergeleken met “zeer bekende” en twee, drie en soms vier keer duurdere merken. De waarheid mag gezegd worden. Bekijk de reviews in gerenomeerde high-end audio magazines en van kritische klanten. Zonder uitzondering uitzonderlijk goede reviews.

Je mag er zeker van zijn! Eastern Electric is een blijver. Nieuwe EE producten worden binnenkort door TOAC aangekondigd. Stuk voor stuk betaalbaar en het beste op de markt.

Uw collectie heeft een vaart genomen?. Laten wij nu juist daarvoor een mooie oplossing hebben. Wij hebben rekken voor de modale verzamelaars maar ook voor de grote verzamelaars onder jullie. Klik op de knop of afbeelding om kennis te maken met onze geniaal gemaakte rekken voor uw collectie. Stuk voor stuk doeltreffend, oerdegelijk.en betaalbaar.

The Original Audio Company
Zandstraat 58
B-3945 HAM
België
Tel:  +32 (0)13 67.25.87
Fax: +32 (0)13 67.25.87
E-mail: