Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Telos Audio Benelux

Telos AudioWelkom bij Telos Audio Design. Telos vindt haar oorsprong in het verre Oosten als producent van High End Audio kabels. De audiokabels van Telos kenmerken zich door een uitzonderlijke muzikaliteit.

 

Telos Audio is opgericht in 2006 en behoort inmiddels tot een van de toonaangevende Audio merken in het Oosten.  De kabels van Telos hebben een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Dit stop niet bij de fysieke verschijning van de Telos kabels. Deze behoren simpelweg tot de best afgewerkte kabels die er verkrijgbaar zijn, zelfs ongeacht prijs. Met Telos Audio haalt u producten in huis die sieraden in de luisterruimte vormen. Natuurlijk is het niet de uiterlijke verschijning waar het bij audiokabels om gaat. Maar het onderstreept de liefde en bevlogenheid van de makers om iets moois te creeeren.

 Producten: o.a

 De Telos Black Reference Serie


In de Black Reference Serie zit alle technische knowhow van zowel de Golden- als de Platinum Reference serie. Alle kennis en ervaring van de “top of the line” series zijn waar nodig aangepast om een serie te creëren die wat performance uitzonderlijk is in zijn prijsklasse. De Black Reference serie zit op niet minder dan 80% van de performance van de Golden Serie tegen de helft van haar kosten. Dit maakt dat de kabels uit de Black Reference serie een ongekende prijs / kwaliteit vertegenwoordigen.

 De Telos Golden Reference


De Golden Reference is de voormalige "top of the line" serie van Telos Audio. "top of the line" omdat de Golden Reference serie vrijwel alles laat horen. Het muzikale karakter van de Golden Reference serie kom je maar bij heel weinig kabels tegen. Hoewel de klankkarakter hetzelfde is als bij de Black Reference gaat de Golden Reference serie een stuk verder op het gebied van transparantie en stagebuilding. De Golden Reference weet een zeer breed en diepe opbouw neer te zetten waarbij iedere stem in instrument zijn eigen plaats in de ruimte vult. De fijndynamiek en detaillering die deze kabel daar bij laat horen geeft een waargetrouwe indruk als bij de opname heeft plaatsgevonden.

 De Telos Platinum Signature Serie


De Telos Platinum Signature Serie vervangt de Golden Reference als "top of the line" product. De Platinum Signature Serie is gemaakt als werkelijk "state of the Art" product dat voorziet in iedere behoefte van de meest veeleisende audiofiel. De Platinum Serie is gemaakt om het fijnste detail uit de opname te laten horen. Niets ontgaat deze kabels, waardoor ze in staat zijn het realisme van een muzikale prestatie in al haar glorie in een luisterruimte te transformeren.

 

Telos Audio  H.E.P.
Nijverheidsstraat 1
6851 EJ Huissen
Nederland 
Tel: 06-53957919
Contactpersoon Dennis Hegeman
E-mail: