Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Van Medevoort imp

FILOSOFIE EN TECHNIEK

  vM STEREO MAIN AMPLIFIERS
Bij een geïntegreerde versterker zijn alle versterkertrappen (lijn- en eindversterkers) in één behuizing samengevoegd. Dit geeft weliswaar een compacter geheel, maar maakt het lastiger de kwaliteit te realiseren zoals die bij diverse separate versterkers haalbaar is. Voornamelijk ruimtegebrek en het niet voldoende kunnen isoleren spelen hierbij een rol.
Audioart heeft die problemen overwonnen en opnieuw verbeteringen doorgevoerd. De verschillende discreet en/of met UcD modules opgebouwde versterkertrappen, direct afgeleid van de losse voor- en eindversterkers, zijn zo doordacht uitgevoerd, dat zij op de meest ideale plaats in het versterkerchassis konden worden gemonteerd. Het gevolg is ondermeer: optimale signaalverwerking en een minimale kans op onderlinge storende beïnvloeding door een nog kortere bedradingslengte. De vM MA460 is voorzien van gebalanceerde eindtrappen, zoals ook toegepast in de vM PA460 eindversterker. Bij bi-amping de beste combinatie.Een geïntegreerde MA-versterker van Van Medevoort vormt nog altijd dé ideale basis voor uw hifi-set.


vM STEREO CONTROL AMPLIFIERS
De belangrijkste functie van een voorversterker is het verzorgen van een adequate spanningsaanpassing tussen signaalbron en eindversterker. De uitgangsspanning van de meeste signaalbronnen is gemiddeld veel te laag. De uitgangsimpedantie van diezelfde signaalbronnen is weer veel te hoog voor een correcte versterkerafsluiting. Kabelinvloeden gaan hierbij een niet te veronachtzamen negatieve rol spelen; zij tasten de frequentiekarakteristiek aan en vervormen het signaal. Om deze twee kanten optimaal op elkaar af te stemmen, de beste afsluitimpedantie voor de meeste bronnen is 50kOhm of hoger, is een goede voorversterker onontbeerlijk.De vM CA control amplifier zorgt voor de ideale aanpassing. Voor stereo, maar natuurlijk ook voor meerkanaals weergave met bijvoorbeeld de vM CA640, die eveneens discreet is opgebouwd.

In de vM CA voorversterkers zijn de diverse versterkertrappen discreet opgebouwd en op een zo gunstig mogelijke plaats in het frame gemonteerd. Het bereikte resultaat is een minimale bedradingslengte en geeft een nog geringere kans op vervorming, mede door voor alle signaalkabels het bekende vM ‘SILVER WIRE’ te gebruiken. Alle individuele versterkertrappen worden apart gevoed met een sublieme, gestabiliseerde voeding en zijn van input tot output 'klasse A'-ingesteld. Crossover-vervorming komt niet voor!

De vM CA450 en de vM CA460 hebben daarnaast een aantal bijzondere technische voorzieningen, zoals die ook zijn toegepast in de zeer exclusieve en prestigieuze vM CAQ referentie voorversterker, te weten:
• extra stabilisatie van de versterkertrappen;
• speciale cascode-techniek;
• drie symmetrische voedingen: één per kanaal en één voor de relaissturing;
• en natuurlijk is voor álle bedrading, ook in de voeding, het befaamde vM 'SILVER WIRE' gebruikt.

vM POWER AMPLIFIERS
Bij alle vM PA eindversterkers zijn de eindtrappen volledig symmetrisch opgebouwd. De mono versterkers zijn naast symmetrisch ook gebalanceerd uitgevoerd. Het versterkerkanaal bestaat dan uit twee complete eindversterkers, één voor de positieve- en één voor de negatieve signaalhelft. Tussen de twee uitgangen (+ en -) wordt de luidspreker aangesloten, en niet, zoals te doen gebruikelijk, tussen uitgang (+) en aarde (0)! De voedingsstroom kan nu het signaal onmogelijk meer beïnvloeden. Daarnaast werken er altijd PNP- en NPN-transistoren samen, die de vooral aan transistor-versterkers toegeschreven harmonische vervorming elimineren. In de grotere klasse ’D’ versterkers, zoals de vM PA460, wordt ook deze gebalanceerde techniek toegepast.

TECHNISCHE INFORMATIE
Bij de echte muziekliefhebbers is de merknaam vM (van Medevoort) een begrip. Dit is onder meer te danken aan de alom geprezen kwaliteiten van de vM versterkerlijn. Kennis van de allerlaatste technologische ontwikkelingen maken het mogelijk deze bestsellers technisch nog verder op te waarderen en hun vormgeving te modelleren naar de eisen van deze tijd. Het design is strak, de bediening functioneel en ergonomisch. Een hoge muzikaliteit is het resultaat van zorgvuldig geselecteerde en gepaarde audiofile componenten in de nieuwste elektronische audioschakelingen.

Audio Art van Medevoort
Herenweg 15
3602 AM Maarssen Nederland.
Tel.: 0346 59 02 90
Fax: 0346 59 01 03
E-mail :
www.audioart.nl
www.vanmedevoort.nl
www.vanmedevoort.com
www.vanmedevoort.eu
www.vanmedevoort.co.uk