Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Servi-Q

Servi-QOver Servi-Q       
Servi-Q werd in 1989 opgericht met als doelstelling als distributeur of agent, exclusief voor de Nederlandse markt, merken van audio-visuele producten te vertegenwoordigen in het hogere marktsegment. De merken en producten moesten een hoogwaardige kwaliteit bieden, specialistisch van aard zijn, een meerwaarde bieden en daar waar mogelijk intelligent zijn met betrekking tot product innovaties en marktvisie. Daarnaast moest Servi-Q borg staan voor goede service, begeleiding en ondersteuning. Vanuit deze doelstelling en om de naam de lading te kunnen laten dekken is de naam Servi-Q (Service-IQ-Quality) ontstaan.

Servi-Q is importeur/distributeur voor de audio-merken Advance Acoustic, Audionet, CocktailAudio, Elac en Metrum Acoustics voor zowel de Nederlandse- als Belgische markt (met uitzondering van Advance Acoustic).

Servi-Q werd in 1989 opgericht met als doelstelling om voor een beperkt aantal merken op te treden als exclusief distributeur/agent voor de Nederlandse markt. Deze merken zouden zo veel mogelijk complementair aan elkaar moeten zijn en zich in het midden- topsegment van de audio/visuele markt moeten bevinden. De merken en producten moesten een hoogwaardige kwaliteit bieden, mogelijk specialistisch van aard zijn, meerwaarde bieden en daar waar mogelijk intelligent zijn met betrekking tot productinnovaties en marktvisie. Daarnaast moest Servi-Q zelf borg staan voor goede begeleiding, ondersteuning en after sales service. Vanuit deze doelstelling en om de naam van het bedrijf de lading te laten dekken is de naam Servi-Q (Service-IQ-Quality) ontstaan.

Servi-Q is door de jaren heen uitgegroeid tot een stabiele partner voor de detailhandel en staan de doelstellingen die in 1989 zijn geformuleerd nog steeds hoog in het vaandel.

 Producten:o.a.

Advance Acoustic
Audionet
CocktailAudio
Elac
Metrum Acoustics

Servi-q
 
SERVI-Q B.V.

Bezoek- en afleveradres:
De Wel 32
3871 MV Hoevelaken
Telefoon: 033-2537193
Fax: 033-2580744
E-mail: Contactformulier

Postadres
Postbus 91
3970CB Hoevelaken

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 8:30 t/m 17:00 uur

Servi-Q B.V. is per 1 februari 2006 aangesteld als de nieuwe vertegenwoordiging voor alle T+A producten. T+A elektroakustik GmbH & Co.KG en Servi-Q hebben zich ten doel gesteld de positie van T+A op de Nederlandse markt te vergroten en uit te breiden.

 

 
Gerelateerde artikelen:
Producenten