Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Nieuws Januari

Advance Acoustics introduceert loopwerk MCD 403T en DA converter MDA 503

Friday, 25 January 2008
Advance Acoustics introduceert loopwerk MCD 403T en D/A converter MDA 503.
      
Voor velen is de cd speler de belangrijkste audio bron van de geluidsinstallatie. Door de jaren heen zijn er kostbare collecties aangelegd met vaak bijzondere en zeldzame cd’s. CD verzamelingen met verschillende genres voor verschillende stemmingen en gelegenheden. CD’s met historische opnamen en met audiofiel muziekmateriaal.Hoe dan ook, in een high end audio installatie speelt de cd speler een zeer belangrijke rol, zo niet de belangrijkste. Daarom is het nuttig de geluidskwaliteit van de cd speler op een zo hoog mogelijk niveau te plaatsen.
Lees verder
 

Metz Primus 42 Full HDTV

Thursday, 24 January 2008

Metz Primus 42 Full HDTV

De nieuwe Metz Primus is een duidelijk statement in design en techniek. Niet eerder waren edele materialen als hoogwaardig aluminium en kristalhelder glas gebruikt in zo een geavanceerde LCD televisie als de Primus.De eigentijdse maar toch tijdloze vormgeving schept de verwachting dat het om een bijzondere televisie gaat, en gezien de uitgebreide mogelijkheden is dit meer dan waar. Dat de Primus uiterst fraai is vormgegeven moge duidelijk zijn, maar een mooie buitenkant alleen is niet voldoende!

Lees verder
 

Sony Cyber-shot camera’s herkennen gezichten van volwassenen en kinderen

Thursday, 24 January 2008
Met één klik, twee foto’s voor altijd het beste resultaat

Sony introduceert nieuwe series Cyber-shot camera’s. De nieuwe S-serie met 7,2 megapixel beschikt nu ook over Face Detection, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen kinderen en volwassenen. De nieuwe W-serie heeft een optisch zoombereik tot vijf keer en is tevens beschikbaar met een breedbeeld LCD-scherm en 28 mm groothoeklens. De supercompacte 10,1 megapixel camera DSC-T300 is voor de mooiste foto’s uitgerust met technologie uit de digitale spiegelreflexcamera’s.

Bij de Sony Cyber-Shot camera’s staat gebruiksgemak centraal, de nieuwe camera’s beschikken over Sony’s Face Detection en Smile Shutter, een slimme technologie die ervoor zorgt dat gezichten altijd scherp en lachend op de foto staan. Deze nieuwe versie van Sony’s Face Detection maakt nu onderscheid tussen de glimlach van kinderen en volwassenen en past hierop automatisch de instellingen aan.

Lees verder
 

Nagra VFS een schokabsorberend platform voor Nagra-apparatuur

Thursday, 24 January 2008
Nagra VFS: een schokabsorberend platform voor Nagra-apparatuur.
Elk hifi-apparaat is in meer of mindere mate gevoelig voor trillingen vanuit zijn omgeving. Dit geldt voor apparaten gebaseerd op transistors en nog meer voor apparaten die werken met buizen - vanwege het microfonie-effect - of apparaten met bewegende delen zoals CD-spelers. Hoe hoger de resolutie van je apparatuur, hoe meer zorg er besteed moet worden aan de best mogelijke opstelling van je apparatuur om de trillingen en hun invloed op het eindresultaat te minimaliseren.
Lees verder
 

AVSWITCH-60 LUXE 4 PORT HDMI SELECTOR

Wednesday, 23 January 2008

AVSWITCH-60  LUXE 4 PORT HDMI SELECTOR

Geniet nu optimaal van High Definition multimedia apparatuur met deze zwarte geavanceerde HDMI AV schakelaar. Het kan beelden in de hoogste resolutie (1080i en 1080p) doorgeven aan een LCD- of Plasmascherm. De switch heeft maar liefst 4 aparte 1.3HDMI poorten waar verschillende audio-/video- en gamingapparaten op kunnen worden aangesloten. De 4 extra optische poorten maken het mogelijk om de audio af te spelen via een versterker.

Lees verder
 

Siltech Pantheon luidsprekers

Tuesday, 22 January 2008
Weer een successvolle editie van de CES voor Siltech! Dit jaar hadden we de premiere van onze nieuwe  loudspreker de Pantheon voor een wereldwijd publiek en vierden gelijk ons 25 jarig bestaan. We willen graag iedereen bedanken die ons heeft bezocht in Vegas! Bekijk de links op onze pagina`s voor de eerste artikelen over Siltech op de CES 2008.
Lees verder
 

Energy ESW en ESW-V subwoofers

Tuesday, 22 January 2008

Het Canadese Energy Speaker Systems, onderdeel van de Klipsch Group, introduceert maar liefst vier nieuwe actieve subwoofers.

De punt-één in een 5.1, 6.1 of zelfs 7.1 systeem is één van belangrijkste factoren voor een échte film beleving, zo belangrijk zelfs dat een goede subwoofer menig bezoek aan de bioscoop doet vergeten! Een goede subwoofer moet niet alleen in staat zijn om de laagste tonen weer te geven, maar moet dit ook nog eens snel en zonder vervorming doen. Energy introduceert vier nieuwe subwoofers die allemaal prima in staat zijn om een goede lage tonen weergave te garanderen. De beste modellen zijn terug te vinden in de ESW-V serie, maar ook liefhebbers met een kleiner budget komen aan hun trekken met de ESW modellen. Van beide series zijn er een 8 inch en een 10 inch beschikbaar.

Lees verder
 

Keith Monks Record Cleaning Machines

Thursday, 17 January 2008

De legende is terug!’

Met trots laten Aspera Audio en Keith Monks Audio Works weten dat de legendarische ‘Keith Monks Record Cleaning Machines’ opnieuw leverbaar zijn, de distributie wordt verzekerd door Aspera Audio voor de Benelux en Frankrijk.

Lees verder
 

Ti24 USB buizen miniversterker Cayin Lyric

Tuesday, 15 January 2008
Ti24 USB buizen miniversterker. Een miniversterker volledig met buizen en inclusief USB input
 
Dit is nu niet een hybride versterker (buizen in de voortrap en een IC in de eindtrap), zoals er al meer op de markt zijn, maar een rasechte geintegreerde buizenversterker. De Ti 24 gebruikt 4 stuks muzikale EL84 eindbuizen in klasse AB push-pull in ultralineaire modus. Als voorversterkers doen 2 stuks 12AX7 dienst.
Lees verder
 

Kemp Elektroniks SilClear

Tuesday, 15 January 2008

Kemp Elektroniks houd zich vooral bezig met het lichtnet omdat gebleken is dat dit tegenwoordig zonder de juiste filtering, netkabel, enz. een zeer zwakke schakel is.

Wij hebben de afgelopen 20 jaar zo goed als alle contactverbeteringsmiddelen uitgeprobeerd.
Ze werken bijna allemaal zeer goed, maar als je het proces na een paar maanden weer herhaalt blijkt, dat de contacten door deze middelen niet of nauwelijks geconserveerd worden, ondanks dat dat wel door die fabrikanten beweerd wordt...Eindelijk is het er! SilClear is de eerste zilverhoudende contactverbeteraar, geoptimaliseerd voor een onovertroffen weergave in audio/video installaties
Lees verder
 

Marantz RC9001 remote control

Tuesday, 15 January 2008
Marantz heeft een zeer fraaie nieuwe remote (afstandbediening) met volledige controle over al je AV entertainment, muziek, belichting en natuurlijk ook al je online muziek.  De RC9001 heeft een ergonomie die er niet om liegt. De bedienning is zo gemakkelijk dat of je het nu met 1 of 2 handen wilt doen je alles makkelijk kan bedienen.  Het display heeft een superieur contrast een hoge resolutie en fraaie kleuren. In combinatie met het fraaie dockingstation heeft u een superieur apparaat in huis.
Lees verder
 

Atoll Electronique heeft een nieuwe lijn versterkers de IN50-SE IN80-SE IN100-SE en de PR200

Monday, 14 January 2008
Atoll SE weer een grote stap vooruit !
 
Met plezier delen wij u mee dat Atoll Electronique een nieuwe lijn versterkers op de markt brengt, namelijk de versies IN50 SE, IN80 SE, IN100 SE en de PR200 SE voorversterker.
Lees verder
 

Review Van de Nico Cordewener interlink

Monday, 14 January 2008

Review van de Nico Cordewener (NCA) Goud/zilver interlink.die zich in korte tijd al op veel positieve racties heeft mogen verheugen.   Deze review gaat over Nico's mooiste product, namelijk de zilver/goud uitvoering van zijn NCA interlinks. Deze interlinks zijn wel in 2 uitvoeringen leverbaar,de zilveren en zilver/goud uitvoering.

Vorige week heb ik van Nico Cordewener een interlink toegestuurd gekregen (de RCA zilver/goud) uitvoering om eens lekker aan de tand te voelen en er een eerlijk oordeel over te geven. Of ik "zijn" volledig zelf ontworpen en gefabriceerde interlink wilde uitproberen op mijn installatie. Nou dat wilde ik best doen. Samen met mijn goede vriend Patrick een echte Hifi Liefhebber en qualityhifi medewerker en nog 2 vrienden zijn we er eens goed voor gaan zitten. De set waar we op gingen spelen is mijn eigen set met apparatuur van  o.a. Stello met de  DAC  DA220 MKII en CDT-200 PlayerDussun V6i versterker en Luidsprekers van Xanadu de DS17.  De elektriciteit is verzorgd door Kempelektroniks en  Analog research silver reference de luidsprekerkabels zijn van Audio Nova. We hebben de kabel eerst een weekje laten inspelen.

Lees verder
 

Roth Audio iPod dockingsystem-versterker & iPod Music Centre

Monday, 14 January 2008
Niet iedereen maakt gebruik van gecomprimeerde bestanden als het gaat om iPod of MP3 speler bestanden. Maar als we de geluiden die op diverse fora te beluisteren zijn mogen geloven, zijn de ontwerpers van James Roth Audio de enigen die naar ..Lossless.. muziek luisteren. Dat is natuurlijk niet waar, veel muziekliefhebbers willen hun iPod optimaal gebruiken. En daar hebben we voor gezorgd met de MC4. De ..Music Cocoon.. is dus speciaal ontworpen voor het geniale iPodsysteem van Apple (vandaar ook de duidelijk zichtbare dockingmogelijkheid).
Lees verder
 

Dimex per 1 januari 2008 aangesteld als exclusief distributeur voor de gespecialiseerde AV-dealers e

Thursday, 10 January 2008

Alhoewel het nog niet officeel door Haagtechno gecommuniceerd is, kunnen wij u mededelen dat Dimex per 1 januari 2008 aangesteld is als exclusief distributeur voor de gespecialiseerde AV-dealers en Domotica installateurs van de fantastische Panasonic PT-AE 2000 Full HD projector.
 
De PT-AE 2000 (adviesverkoopprijs € 2799 incl. BTW) zal selectief worden aangeboden ''onder Europees contract''. De voorwaarden sturen wij u op verzoek gaarne toe.
 
Producttraining/cursus
Op maandag 21 januari aanstaande zal er door Panasonic Duitsland in het Haagtechnogebouw te Den Bosch een cursus gegeven worden die volledig aan deze projector gewijd zal zijn. Wij verzoeken u ons zo snel mogelijk te laten weten of u daaraan wilt deelnemen.
 
 
met vriendelijke groet,
 
Dimex Reference AV Equipment BV

http://www.dimex.nl
U kunt ons natuurlijk bellen: 070 - 404 26 47.

Lees verder
 

Ultrasone hoofdtelefoons op TV

Thursday, 10 January 2008

Ultrasone hoofdtelefoons op TV en filmpje op de volgende pagina

De tv uitzending van Omroep Gelderland over Ultrasone is vanaf nu online te zien.

In het stukje wat over gehoorschade gaat, wordt de S-Logic techniek van Ultrasone getest en erkend door een doctor van een universitair audiologisch centrum. Ultrasone is veiliger voor het gehoor. Door de unieke techniek kun je met ultrasone hoofdtelefoons tot twee keer langer van muziek genieten dan met andere hoofdtelefoons is de conclusie. Op youtube  http://www.youtube.com/watch?v=rKbceSnpN2w  is het filmpje te bekijken. Een aanrader!

Meer informatie over Ultrasone kunt u terug vinden op www.crusade-audio.nl .

 

Lees verder
 

Designspeakers voegt speakermerk Waterfall toe aan haar assortiment designluidsprekers

Thursday, 10 January 2008

Designspeakers voegt speakermerk Waterfall toe aan haar assortiment designluidsprekers!

Waterfall is een Frans merk dat glazen luidsprekers maakt. Waterfall maakt zowel glazen vloerstaanders als satellietspeakers voor een home cinema surround opstelling. Het gebruik van glas heeft zowel esthetische als technische voordelen. De speakers zijn ware kameleons; ze nemen elke interieur kleur aan en zelfs de grootste vloerstaanders maken geen massieve indruk

Lees verder
 

HIMP uitnodiging voor de ISE 2008

Wednesday, 09 January 2008

SUNFIRE staat op de ISE 2008. HIMP zal daar ook aanwezig zijn. Wij nodigen iedereen uit om een bezoekje aan onze stand te brengen. Eventuele geintresseerde dealers zijn van harte welkom om alle nieuwe producten van Bob Carver te bekijken. Onder andere zal daar de nieuwe SubRosa on-wall subwoofer worden gepresenteerd. Verder: De opvolgers van de TGP-5 Processor / en de TGR-3 Receiver, de volledige speakerlijn en natuurlijk de zeer succesvolle HRS subwoofer serie.

 

Company

Sunfire

Country

UNITED STATES

Booth Number

L49a

Description

Based in the USA and founded by renowned audio innovator Bob Carver, Sunfire Corp. designs luxury home theater and audio products that deliver exceptional performance and emotional experiences.

Website

www.sunfire.com

Product categories

·  Audio

·  Structured Wiring

·  Home Cinema

·  Wireless Systems

·  Multimedia

·  Control, Interfacing, Distribution

 

Novus Audio vertegenwoordigd Aliante luidsprekers in Nederland

Wednesday, 09 January 2008

Met gepaste trots kunnen wij melden dat Novus Audio het merk Aliante (luidsprekers) vertegenwoordigt in Nederland.
 
Aliante, handgemaakte Italiaanse design luidsprekers. Deze Italiaanse luidsprekers kenmerken zich door een zeer mooie afwerking gecombineerd met een fantastische klank en een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Nu verkrijgbaar in Nederland via Novus Audio.


 
www.novusaudiowebshop.nl
www.novusaudio.nl (klasse D-versterkers)
E-mail:

Lees verder
 

Cisco demonstreert visual networking op CES 2008

Wednesday, 09 January 2008

Cisco demonstreert ‘visual networking’ op CES 2008   Sterke combinatie van video en social networking.

Amsterdam/Las Vegas, 4 januari 2008 - Cisco demonstreert onder de noemer ‘visual networking’ een reeks nieuwe consumentenproducten en prototypen op de International Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, die plaatsvindt van 7-10 januari 2008. Visual Networking combineert streaming digital videotechnologie met social networking-applicaties.

Internetvideo neemt momenteel al veertig procent van het dagelijkse internetverkeer voor zijn rekening. YouTube alleen al ontvangt meer dan 65.000 nieuwe video’s per dag. Deze explosie van professionele en user-generated videocontent, inclusief video voor amusement en communicatie, is nu beschikbaar voor drie typen beeldschermen: TV, PC en mobiele telefoon. Visual networking maakt het mogelijk om videocontent eenvoudig te creëren, aan te passen, op te slaan en aan te leveren via een enkel, geïntegreerd wire-to-wireless netwerk.

Cisco demonstreert op CES ondermeer set-top boxen voor de distributie van digitale videocontent door het hele huis en opslag van muziek, film, programma’s en foto’s. Nieuwe IP set-top boxen maken data, spraak en video beschikbaar via TV, PC, game station, mobiele telefoon en andere apparaten. Daarnaast toont Cisco Connected Home-oplossingen voor serviceproviders; Linksys Media Center Extenders en Wireless-N Dual Band Home Networking technologie, eveneens bedoeld voor een betere beleving van beeld en geluid in de thuisomgeving.

“Video is de volgende golf in de ontwikkeling van het internet,” zegt John Chambers, voorzitter en CEO van Cisco. “Cisco zit in de voorhoede van deze marktovergang en voorziet consumenten van meer keuze, betere contentnavigatie, hogere videokwaliteit en snellere, gepersonaliseerde interactie. Samen met onze partners breiden we het ‘Human Network’ uit met aantrekkelijke visual networking-ervaringen door consumenten digitale content aan te bieden, op manieren die niet eerder mogelijk waren: wanneer, waar en hoe de consument het ook maar wil.”  

Het volledige Engelstalige persbericht is te lezen op: http://newsroom.cisco.com/dlls/2008/prod_010308.html

 

NAD C355BEE versterker het beste verbeteren

Wednesday, 09 January 2008

NAD C355BEE versterker: Het beste verbeteren.

De nieuwe NAD C355BEE versterker volgt de illustere NAD C352 op. Geen geringe taak als je bedenkt dat de C352 door de internationale vakpers unaniem geroemd en geprezen is met lofuitingen zoals “What Hi-Fi Amp-of-the-year” en Hifi Choice’s “Gold Award”. Bij de ontwikkeling van de opvolger was de doelstelling even duidelijk als ambitieus:  Verbeter de C352 op alle fronten: Geluidskwaliteit, specificaties en bedieningsgemak.

Lees verder
 

East West Audio Grote Rogers Speaker Actie

Tuesday, 08 January 2008
East West Audio, heeft alle Rogers modellen en kan deze binnen 48 uur leveren. Kersen of zwart, alle modellen 50% korting. Max. 2 sets per klant, geen inruil. Modellen te bekijken op: http://www.rogershifi.com/ENG/
Lees verder
 

Nagra VPS Phonostage

Tuesday, 08 January 2008
Op de Brussels Hifi Show kon u al een prototype bewonderen en beluisteren en sinds kort is hij ook officieel verkrijgbaar: de nieuwe Nagra VPS phonotrap. Veel high-end voorversterkers ontberen een phonotrap of beschikken, als ze er dan toch één aan boord hebben, over een phonotrap van inferieure kwaliteit. De nieuwe Nagra VPS is ontworpen om deze lacune in te vullen. Deze nieuwe phonotrap is een losse phonotrap met externe voeding in een uitvoering zonder compromissen.
Lees verder