Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
 
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Januari 2012

Hifeye een nieuwe telg op de Nederlandse High end Design markt jan 2012

Er is een nieuwe Nederlandse Design luidspreker fabrikant in Nederland. Sinds kort is het bedrijf HIFEYE van Jonathan Stel uit Groningen begonnen met het produceren van een erg fraaie Design luidspreker de WM35-1 .  Jonathan Stel is al jaren werkzaam in de scheepsbouw en houtbewerking en heeft daar een enorme ervaring mee opgedaan. Al jaren liep hij met het idee om zelf eens luidsprekers te gaan bouwen, en vele jaren was hij hevig geinteresseerd in deze apparaten. En nu is het eindelijk zover.

Lees verder
 

Dali Epicon 6 Closer to the Real Thing jan 2012

Dali Epicon 6 detailDali Epicon 6: Closer to the Real Thing. Met de introductie van de EPICON 6 luidspreker wordt de eerste stap gezet voor de opvolging van DALI’s Euphonia serie. Het was met deze serie dat DALI’s kenmerkende Hybride tweeter, een combinatie van dome en ribbon drivers, zijn debuut maakte. Het is daarom vanzelfsprekend dat deze technologie, in nog geraffineerder vorm, is terug te vinden in de EPICON 6.
Lees verder
 

28 en 29 januari 2012 houdt het Engelse Music First Audio een product showcase met oa Guru Qm10

Aanstaand weekend, 28 en 29 januari, houdt het Engelse Music First Audio een product showcase in het Radisson Blu Hotel in Amsterdam. Het MF-team stelt een set samen met alle belangrijke Music First producten die overigens alle met de hand in Hastings worden gemaakt. De Engelsen laten hun producten klinken met Guru QM10 Two luidsprekers, dit vanwege de neutrale klank van de Guru's. Bezoekers kunnen eigen apparatuur meenemen om uit te proberen met Music First componenten. Het Radisson Blu Hotel ligt in het centrum van de stad,  (http://www.radissonblu.com/hotel-amsterdam).
 

Atoll Electronique DAC200 - wifi- bij Auee Audio jan 2012

Atoll Electronique DAC200Atoll Electronique DAC200 - wifi- bij Auee Audio. Auee Audio heeft de nieuwe Atoll Electronique DAC200 binnen! Deze zeer hoogwaardige DAC van Atoll Electronique is ook uitgerust met een Wifi ingang en biedt dus ook de mogelijkheid om draadloos te streamen vanaf Iphone, Ipad, Ipod en PC/laptop middels een dongle (point to point verbinding).
Lees verder
 

Aspera Audio en PS Audio organizeren PS Audio streaming audio demo 28 en 29 jan 3 feb 2012

logo_psaudio

Aspera Audio en PS Audio International organizeren PS Audio streaming audio demonstraties in samenwerking met Multifoon Rotterdam,  Hifi Studio Wilbert in Utrecht, en Hanze Hifi Zwolle.
Paul McGowan van PS Audio komt naar Nederland op 28, 29 januari en 3 februari 2012 om de nieuwste PerfectWave DAC MKII en de Silent Server voor te stellen in avant prèmiere. Hij zal persoonlijk al uw vragen beantwoorden over  de mogelijkheden van Streaming Audio met de PS Audio  PerfectWave DAC MKII en de nieuwste Silent Server.
Lees verder
 

AVM Evolution PA3.2 veelzijdige voorversterker met uitbreidingsmogelijkheden jan 2012

AVM Evolution PA3.2 AVM Evolution PA3.2: veelzijdige voorversterker met uitbreidingsmogelijkheden. Pure muzikale kwaliteit, ontwerp als synthese van elegantie, maar ook functionaliteit en intuïtieve bediening zijn AVM’s benchmarks voor de ontwikkeling van haar hi-fi componenten. De perfecte afwerking van de aluminium behuizing onderstreept de klankmatige kwaliteiten van de toegepaste elektronische schakelingen.
Lees verder
 

Chario luidsprekers vertegenwoordigd door Penhold jan 2012

Wij zijn verheugd mede te kunnen delen dat vanaf heden Penta Electronics in Geldermalsen de bekende Italiaanse luidsprekerfabrikant Chario op de Nederlandse markt zal vertegenwoordigen. Penta is ook verantwoordelijk voor de import en distributie van het Duitse high-end elektronicamerk AVM (Audio Video Manufaktur).

Het merk Chario is voor de Nederlandse markt zeker geen onbekende. Chario is reeds lang actief op deze markt en in menig huiskamer laten deze luidsprekers de luisteraar dan ook  intens genieten van muziek of films.

Chario werd opgericht in 1975 en ziet een natuurlijke weergave van muziek als voornaamste doel. Door voortdurend in te zetten op research en ontwikkeling, waarbij de luisteraar steeds centraal wordt gesteld, heeft Chario kans gezien de weergave steeds naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor valt de relatie tussen kwaliteit en prijs steeds gunstig uit, ondanks het feit dat Chario luidsprekers nog steeds in het thuisland Italië worden geproduceerd!

De psychoakoestiek is voor Chario een belangrijk referentiekader voor de akoestische engineering. Er valt aan muzieksignalen van alles te meten, maar uiteindelijk is het toch het menselijk brein die, van al die complexe luchttrillingen, de sensatie van geluid of muziek te weeg brengt. Het is de menselijke factor die uiteindelijk als maatstaf dient voor de ontwikkeling en beoordeling van het uiteindelijke resultaat. Met een Chario luidspreker weet de luisteraar zich daarom, ook op de lange termijn, verzekerd van een uiterst muzikaal product. Dat het uiterlijk en de uitvoering van de Chario’s ook menigeen weet te bekoren is mooi meegenomen, maar dat kun je wel aan Italianen overlaten.

Voor meer informatie:  


Penta Electonics B.V.
Poppenbouwing 56-58
4191 NZ  Geldermalsen
Tel: 0345-588080
Fax: 0345-588085
www.lookenlisten.nl 

 

Sense of Music dealer van Block Hifi apparatuur jan 2012

Sinds 1988 waren de producenten achter Audio-Block distributeur van verschillende Hifi-producten voor de Duitse markt.  Door alle expertise en ervaringen in het verleden heeft Audio Block besloten een eigen en volwaardig audiomerk op te zetten. Dit is meer dan gelukt. De focus lag op: 

Een lijn te ontwikkelen waarbij het gebruik van de knoppen en de vormgeving van de displays identiek is.

Exact dezelfde kleur behuizingen
Gebruik van hoogwaardige materialen en geen genoegen nemen met minder.
Alle apparatuur moet gemakkelijk door iedereen te bedienen zijn.

De huidige lijn van Audio Block bestaat uit zeer hoogwaardige audio apparatuur, die voor iedereen bereikbaar zijn. Het motto is dan ook: “Audiofiele producten voor iedereen” te maken. Let vooral op de afwerking en de performance van dit schitterende merk.

Block Audio


Alle Block apparatuur is leverbaar in 3 kleuren. Te weten: zwart; zilver en licht antraciet.

Vanaf heden is Sense of Music dealer van Block Hifi apparatuur.

www.senseofmusic.nl

 

Mytek stereo 192 DSD DAC van AudioSense jan 2012

Mystec DAC 192Persbericht januari 2012 Mytek stereo 192 DSD DAC. Een professionele dac die high resolution PCM audio tot en met 192 kHz converteert naar analoog. En behalve PCM ook DSD. De DAC heeft USB audio, fire-wire, AES/EBU, toslink en spdif ingangen. Het geluidsbeeld is zéér high-end. Het merk Mytek is vooral bekend in de studiowereld, waar de AD-converters worden gebruikt voor de opname. Voor monitoring is er ook een stel DA-converters ontwikkeld die in de huiskamer gebruikt kunnen worden. Studiokwaliteit, hoogwaardig geluid en degelijkheid zijn de trefwoorden voor dit merk.
Lees verder
 

Audio Block Distributie bij Music2 januari 2012

Audio Block Distributie bij Music2. Per direct heeft Music2 audio import de Benelux distributie van het Duitse Audio Block op zich genomen. Een logische stap om op deze manier het pakket in één klap uit te breiden en een breder segment van de markt te kunnen bedienen. De producten van Audio Block staan bekend om hun audiofiele kwaliteiten voor een prijs welke niet voor niets de slogun van Audio Block is geworden: Audiofiel Voor Iedereen!  Het pakket behelst o.a. een HDCD-speler, WIFI internet-tuner, geintegreerde-, voor- en eindversterker, een alles-in-één Music Server én een draaitafel. Audio Block is in een paar jaar tijd een top-3 speler op de Duitse markt geworden, wat niet alleen de betrouwbaarheid van de producten aantoont, maar ook welke kwaliteiten zij bieden. Op korte termijn zullen er ook een multifuntionele DAC en luidsprekers worden geïntroduceerd. Voor meer informatie: www.music2.nl -   Music2 audio import Burgemeester van Doornstraat 4 2675 CX - Honselersdijk The Netherlands www.music2.nl -
Lees verder
 

Gydotron Audio miv 17 jan dealer van Ayre Acoustics

Ayre Acoustics Ayre Acoustics is het geesteskind van Charles Hansen, een man met een ongekend openhartige en praktische benadering van zijn vak. Iemand die weinig heel laat van populaire marketingverhalen, en die meetgegevens en wijsheden van anderen aanzienlijk minder belangrijk vindt dan wat hij hoort. Hij wil u dan ook niet naar zijn apparatuur, maar naar muziek laten luisteren.Op technologisch opzicht bewandelt Ayre vaak paden die door andere fabrikanten gemeden worden.
Lees verder
 

Aspera Audio voorbeschouwing Studio Alkmaar show

Voorbeschouwing Studio Alkmaar show. Aspera Audio zal op de AZ show de nieuwste producten voorstellen van PS Audio, WADAX, Acoustic System International en Transmission Audio.
Lees verder
 

Optoma introduceert de nieuwe daglicht projector de HD23…Full HD 1080p jan 2012

Optoma introduceert de nieuwe daglicht projector de HD23…Full HD 1080p voor Home Entertainment. Almere, Januari 2012 – Optoma introduceert vandaag de HD23, een “high brightness” Full HD 1080p home entertainment projector.
De HD23 is de opvolger van de best verkochte HD projector in de markt, de HD20 en HD20-LV.Het nieuwe model  projector koppelt de filmische kunst en erfgoed aan prestaties van de beste digitale projector technologie met een verbeterde 2500 ANSI Lumens helderheid waardoor Full HD weergave in een "lichte" omgeving mogelijk wordt.
Lees verder
 

Tentlabs en Guru Gezamenlijke presentatie op de AZ hifi show 18 en 19 feb 2012

Gezamenlijke presentatie Tentlabs en Guru. Bezoekers van de AZ Hifi Show op 18 en 19 feb  krijgen bij Tentlabs een mooie primeur voorgeschoteld
. Guido Tent demonstreert niet alleen zijn compleet vernieuwde b-Audio lijn, zijn succesvolle b-Dac is ook nog eens verbeterd door Audiomagic upgrades. Dit model is vanaf medio april leverbaar. Dan, tegen de zomer van 2012, brengt Tentlabs de b-Amp M eindversterkers naar de markt. Deze monoblokken sturen in Alkmaar de QM60's aan, de referentiespeakers van het Zweedse Guru.
Lees verder
 

Musical Reality met Europese 3D Primeurs op Studio Alkmaar Audioshow 2012

Musical Reality met Europese 3D Primeurs op Studio Alkmaar Audioshow. De vierde editie van deze show in het AZ Stadion staat voor Musical Reality in het teken van 3D Home Cinema. In de Kees Kistzaal wordt dan ook een van de ruimten geheel als bioscoop ingericht. Vanuit Canada ontvangen we de nieuwe Anthem Statement D2v 3D welke als primeur op de CES is getoond. Deze vormt het hart van een unieke  7.2 3D High-End cinemaopstelling.
Lees verder
 

Calyx Audio nu ook in de Benelux verkrijgbaar jan 2012

calyx coffeeCalix Audio is een onderdeel van het Koreaanse Digital & Analog dat al sinds 1999 digital amplifier chips ontwerpt en produceert voor de hifi industrie. In 2008 besloot D&A haar kennis te gebruiken om onder de naam Calix Audio zelf hoogwaardige audio apparatuur op  de markt te brengen. Calyx richt zich voornamelijk op versterkers en DAC’s en streeft met haar ontwerpen een zo natuurlijk mogelijke weergave van muziek en ruimte na.
Lees verder
 

XTZ Star Quad NLP luidspreker kabel hoge performance lage prijs jan 2011

XTZ Star Quad NLP 2x2,5mm luidsprekerkabel. XTZ luidspreker kabel: hoge performance, lage prijs. Voor diegene die een 2,8 meter high-end luidspreker kabel zoeken van een hoge kwaliteit met een lage prijs, komt XTZ nu met de Star Quad NLP 2x2,5mm luidsprekerkabel. De XTZ luidsprekerkabel heeft een lage inductie en met een hoge performance als het gaat om signaaloverdracht. De XTZ Star Quad kabel maakt gebruik OFC koper met een lage weerstand en lage capaciteit voor een maximale signaaloverdracht met minimale verliezen. De lengte van de kabels is 2,8 meter en de kabels zijn afgemonteerd met bananenpluggen. Een set kabels kost € 80,-. Voor meer informatie: www.intosurround.nl  Flight forum 3542   5657 DW eindhoven

Intosurround

Lees verder
 

AVM Evolution MA 3.2 mono eindversterkers met meer dan 400 Watt per kanaal jan 2012

AVM Evolution MA3.2: mono eindversterkers met meer dan 400 Watt per kanaal.AVM Evolution MA3.2: mono eindversterkers met meer dan 400 Watt per kanaal. Een voor deze klasse zelden gehoorde geluidskwaliteit gecombineerd met een enorm vermogen en een tot minimale afmetingen gereduceerd ontwerp zijn kenmerkend voor de MA3.2. De perfect afgewerkte  en met de hand gebouwde aluminium behuizingen maken van de MA3.2 een fraaie verschijning. Twee MA3.2 mono eindversterkers naast elkaar zijn net zo breed als alle andere high-end componenten uit de ‘Evolution’ serie, zoals de PA3.2 of de CD3.2.
Lees verder
 

Kenwood K-525-BKCompact iPod iPhone Hifi CD systeem jan 2012

Kenwood K-525-BKCompact Hifi CD systeem. Compact en stijlvol, de altijd populaire K-525 speelt muziek vanaf CD, USB-apparaten, externe harde schijven en diverse digitale audio spelers. Met zijn geïntegreerde iPod dock kan de K-525 gemakkelijk aangesloten worden op uw iPod/iPhone. De volledig digitale verwerking elimineert interferentie en reproduceert superieur geluid . Zijn unieke boxvorm en gestroomlijnde ontwerp betekenen dat dit veelzijdige apparaat in ieder interieur past.
Lees verder
 

Pioneer N-50-S jan 2011

Nieuwe spelers leveren een hoge kwaliteitsweergave van bestanden zoals FLAC. Pioneer N-50-S.  Pioneer lanceert twee netwerkaudiospelers van hoge kwaliteit die luisterplezier voortaan een heel nieuwe  dimensie geven. De Pioneer N-50 en N-30 ondersteunen AirPlay van Apple en men kan er muziekbestanden van verschillende bronnen en bestandsformaten mee afspelen, zoals hogeresolutie-audio van 192 kHz/24 bit.
Lees verder
 

Bel Canto, Spendor en Cardas show op 10 en 11 februari bij Hifistudio It Harkstee jan 2011

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari wordt bij Hifistudio It Harkstee in samenwerking met Dimex Reference Audio Equipment een show georganiseerd met Bel Canto, Spendor en Cardas. Tijdens deze  dagen zullen twee combinaties uitgebreid gedemonstreerd worden. In de eerste plaats een set die gezien zijn prijsstelling tot zeer indrukwekkende prestaties in staat is. Onder het motto Klein maar Fijn: de Spendor A3 speakers met Bel Canto C5i geïntegreerde versterker en Bel Canto CD3T transport. Dit alles volledig bekabeld met Cardas De tweede set zal bestaan uit de Spendor's vlaggenschip, de A9 speakers, aangestuurd door Bel Canto Ref500 monoblokken en DAC 3.5 VB/CD3T transport als bron. Ook deze combinatie zal volledig met Cardas worden bekabeld. Showtijden: Vrijdag 10 februari 13-21u en zaterdag 11 februari 11-17u
 
Op de website van Hifistudio It Harkstee   http://www.itharkstee.nl/   vindt u meer informatie
 

Audio Pro ADDON FIVE kleine stijlvolle actieve luidsprekers die overal passen jan 2012

Audio Pro ADDON FIVE – kleine stijlvolle actieve luidsprekers die overal passen. Addon Five zijn geen gewone luidsprekers. Dit zijn ware hifi speakers in zo’n klein formaat dat je je werkplek luid kunt laten rocken. De tijd dat je computer alleen maar een stuk gereedschap was is allang verleden tijd. Tegenwoordig staat de computer centraal in het luisteren naar muziek, elke dag weer. Dus geef je computer de geluidskwaliteit die hij verdient. Het strakke Scandinavische ontwerp en de fantastische
geluidskwaliteit maken de Addon Five jouw computer’s nieuwe beste vriend.
Lees verder
 

AlbumPlayer versie 5.3 uitgebracht jan 2012

In December 2011 is de AlbumPlayer versie 5.3 uitgebracht. De AlbumPlayer is een jukebox type muziekspeler. Waar de meeste muzieksoftware zich in hoofdzaak richt op het organiseren van losse nummers daar is bij de AlbumPlayer aandacht voor het album. Dit is het meest natuurlijke omdat artiesten altijd al hun muziek uitgebracht hebben als albums. Voor vele muziekliefhebbers is het verzamelen van albums nog steeds een groot plezier. De AlbumPlayer draait op PC dat nog steeds het beste platform is om grote muziekcollecties te organiseren maar in combinatie met een touch screen, dezelfde comfortabele type interface biedt zoals we gewend zijn van moderne mobiele apparaten.
Lees verder
 

ProScene EH7500 van Optoma jan 2012

Optoma introduceert haar eerste ProScene Projector Almere, januari 2011 – Optoma kondigt  nu aan; de ProScene EH7500 WUXGA projector die per direct leverbaar is.  Deze  6500 ANSI Lumens projector met dual lamp, verwisselbaar- en uitwisselbaar  lens design is de allereerste in de nieuwe ProScene merk lijn van Optoma. Al meer dan 10 jaar lang is Optoma ook een van de weinige fabrikanten en designers die zich volledig richt op projectoren.
Lees verder