Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

AKG K495 NC en AKG K490 NC ruisonderdrukkende koptelefoons jan 2012

De AKG® K495 NC en AKG K490 NC ruisonderdrukkende koptelefoons bieden superieure audioprestaties, zonder gebruik van batterijen. AMSTERDAM, Nederland – januari, 2012 – Met AKG’s nieuwste ruisonderdrukkende koptelefoons geniet je ongestoord van muziek en ander entertainment zonder lawaai van verkeer, treinen, metro’s en vliegtuigen!

Mensen die veel reizen zullen het bovendien op prijs stellen dat elk model is voorzien van een adapter voor in-flightentertainment. Beide AKG-koptelefoons zijn dankzij hun perfecte pasvorm zo comfortabel dat ze gemakkelijk tijdens lange intercontinentale vluchten kunnen worden gedragen.

De actieve ruisonderdrukkende technologieën in de AKG K490 NC en AKG K495 NC worden gevoed via USB. Deze koptelefoons hebben daarom geen batterijen nodig zoals andere modellen, zodat ze slank en draagbaar blijven. Beide modellen laten zich keurig opvouwen in een draagtas, zodat zowel forenzen als reizigers ze voor het dagelijks gebruik eenvoudig kunnen opbergen in koffer, handtas of rugzak.

De AKG K495 NC en AKG K490 NC ruisonderdrukkende koptelefoons

AKG K495 NC, €349 – Deze hoogwaardige actieve ruisonderdrukkende koptelefoon levert hoge kwaliteit audio, wat tot uiting komt in helder geluid binnen elk bereik, van scherpe hoge tonen tot diepe lage tonen. De koptelefoon wordt gevoed via USB – dus geen batterijen – en blijft ook in passieve modus ruis blokkeren, in tegenstelling tot andere ruisonderdrukkende koptelefoons. Deze stijlvolle, over het oor gedragen koptelefoon is voorzien van onderdelen van geborsteld metaal, leren oordoppen en een verstelbare leren hoofdband die zorgt voor een perfecte, comfortabele pasvorm. Dankzij de extra lange audiokabel kan je de koptelefoon makkelijk inpluggen voor gebruik met een vast audio systeem. De K495 NC koptelefoon wordt geleverd met een hoogwaardige draagtas, twee audiokabels, een USB-oplaadadapter en een adapter voor in het vliegtuig.


AKG K490 NC, €249 – De K490 NC is een uitstekend presterende, actieve ruisonderdrukkende koptelefoon. Dit model biedt een buitengewone audiobalans tegen een aantrekkelijke prijs. De koptelefoon wordt gevoed via USB – geen batterijen – en blijft ook in passieve modus ruis blokkeren, in tegenstelling tot andere ruisonderdrukkende koptelefoons. Deze lichtgewicht, over de oren gedragen koptelefoon is verstelbaar en speciaal ontworpen voor langdurig luistergenot. De K490 NC koptelefoon wordt geleverd met een hoogwaardige draagtas, vliegtuigadapter en USB-oplaadkabel.

Beschikbaarheid en ACTUELE prijzen en voor nadere informatie of verkoopadressen, zie http://nl.akg.com

Voor meer informatie: http://nl.akg.com