Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

AlbumPlayer versie 5.3 uitgebracht jan 2012

In December 2011 is de AlbumPlayer versie 5.3 uitgebracht. De AlbumPlayer is een jukebox type muziekspeler. Waar de meeste muzieksoftware zich in hoofdzaak richt op het organiseren van losse nummers daar is bij de AlbumPlayer aandacht voor het album. Dit is het meest natuurlijke omdat artiesten altijd al hun muziek uitgebracht hebben als albums. Voor vele muziekliefhebbers is het verzamelen van albums nog steeds een groot plezier. De AlbumPlayer draait op PC dat nog steeds het beste platform is om grote muziekcollecties te organiseren maar in combinatie met een touch screen, dezelfde comfortabele type interface biedt zoals we gewend zijn van moderne mobiele apparaten.

Belangrijkste in v5.3 nieuw geïntroduceerde functies zijn:

• Video-ondersteuning om muziekclips toe te voegen aan de collectie van de artiest
• Automatisch ophalen van fotomateriaal van artiesten via Last.fm
• Ondersteuning voor bediening vanaf mobiele apparaten
• Volledige Unicode ondersteuning.

De AlbumPlayer is met name bedoeld voor een touchscreen, maar niet beperkt tot het gebruik daarvan. Met verschillende ‘skin’ keuzes is er altijd een bedieningsplatform te vinden die bij de gebruiker past.

Albumhoezen kunnen getoond worden in neutrale kaders, maar ook als CD-doosjes. Gebruikers die hun LP-collectie op de pc overzetten kunnen de albumhoes in een kader in de vorm van een LP-hoes tonen. Met de introductie van v5.3, zijn filmkaders toegevoegd om eenvoudig muziekclips te onderscheiden van reguliere audio.

Het automatisch ophalen van foto’s van artiesten van Last.fm maakt het gemakkelijk om afbeeldingen te verzamelen van de artiest want naast het album staat ook de artiest centraal in de AlbumPlayer. Samen met de indeling op albumtype (studio, live, compilatie, muziek clip, etc.) en de juiste kaders krijg je een goed georganiseerde overzicht van al het werk van de artiest.

Alle verzamelde artiestenfoto’s zijn ook een basis voor de slideshow-functie waardoor het scherm tot leven komt tijdens het afspelen van de muziek en er geen bedieningen worden uitgevoerd in de AlbumPlayer.

De AlbumPlayer is interessant voor mensen die meer willen dan wat de algemeen bekende muzieksoftware zoals iTunes of WMP te bieden heeft. De AlbumPlayer combineert een aantrekkelijke interface met de hoogst mogelijke audio kwaliteit indien ASIO wordt gebruikt. De Auto DJ functie maakt het gemakkelijk om willekeurig albums of muzieknummers af te spelen vanuit de gehele database op basis van gebruikers criteria. De Party Mode zorgt ervoor dat alle functies voor het bewerken van de database worden verborgen tijdens verjaardagen of feesten. De Party Mode beschermt tegen ongewenst bewerken, maar vereenvoudigt ook de bediening indien een speciale Party Mode skin wordt gebruikt.

De AlbumPlayer is een shareware product waarbij de gebruiker slechts een eenmalige betaling van €29,50 doet waarna iedere nieuwe versie gratis te downloaden is.

Verder is vanaf de Download-sectie van de AlbumPlayer website een demoversie beschikbaar. Op aanvraag kan voor evaluatiedoeleinden ook de volledige versie toegestuurd worden met bijbehorende codes.

Er zijn een aantal afbeeldingen bijgevoegd die gebruikt kunnen worden voor publicatie.

Als u verder vragen hebt, beantwoord ik die graag.

Met vriendelijke groet,

     Peter van der Burg
     Albumon
     E-mail:
     www.albumplayer.com