Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Aspera Audio en PS Audio organizeren PS Audio streaming audio demo 28 en 29 jan 3 feb 2012

logo_psaudio

Aspera Audio en PS Audio International organizeren PS Audio streaming audio demonstraties in samenwerking met Multifoon Rotterdam,  Hifi Studio Wilbert in Utrecht, en Hanze Hifi Zwolle.
Paul McGowan van PS Audio komt naar Nederland op 28, 29 januari en 3 februari 2012 om de nieuwste PerfectWave DAC MKII en de Silent Server voor te stellen in avant prèmiere. Hij zal persoonlijk al uw vragen beantwoorden over  de mogelijkheden van Streaming Audio met de PS Audio  PerfectWave DAC MKII en de nieuwste Silent Server.

PerfectWave DAC MKII en Silent Server
Paul McGowan, CEO, stichter en bezieler van PS Audio, komt hoogstpersoonlijk de nieuwe PerfectWave DAC MKII en Silent Server voorstellen aan de Nederlandse audioliefhebber in  primeur voor Europa !

Er zijn drie sessies gepland waarop Paul een presentatie van het PerfectWave Transport (memory player) en de PerfectWave DAC MKII in combinatie met de nieuwe Silent Server geeft. Naast het aansluiten van een NAS laat de netwerkbridge ook toe om een Iphone, Ipod Touch of een Ipad als afstandsbediening te gaan gebruiken. Verder is hij ook beschikbaar om al uw vragen omtrent streaming audio en/of high-end netwerkspelers te beantwoorden.

PerfectWave DAC MKII
De PerfectWave DAC laat toe om muziekbestanden in hoge resolutie vanaf een NAS te spelen met de netwerkbridge, die Paul komt voorstellen. Het mooie aan de PerfectWave DAC is dat hij bestanden in 32 bit 192Khz  kan afspelen en ingangen heeft voor zowat elke digitale toepassing, van USB over SPDIF, Toslink, AES/EBU en natuurlijk de I²S link met het transport. Naast verschillende upsampling frequenties heeft u de mogelijkheid om in NativeX mode te spelen, dit is zonder enige vorm van upsampling, zelfs niet naar 44.1Khz, wat elke CD speler doet.

Daardoor krijgt u een heel natuurlijk, open en analoog klankbeeld. De PWD staat dus voor een open, analoge, natuurlijke weergave van de aangeleverde muziek, zowel van een CD of DVD (via de PWT (I²S) of een ander transport langs de SPDIF of Toslink; als van een NAS, externe harde schijf (via de Netwerkbridge), een computer (via USB) of zelfs rechtstreeks van het internet, zoals internet radio enz., met de MKII nu ook met NativeX!

In tegenstelling tot de meeste streamers zijn de PerfectWave toestellen van PS Audio ontwikkeld vanaf een high-end audio platform en dus niet op basis van een computer platform en dat hoor je!

Locaties en data:

Hifi Studio Wilbert, Korte Jansstraat 11 in Utrecht  op zaterdag 28 januari van 13.00 tot 17.00 uur contact:   - Tel. 030 2319874

Multifoon in het Alexandrium in Rotterdam op zondag 29 januari van 13.00 tot 17.00 uur
contact: – Tel: 010 251 88 88

Hanze Hifi, Oosterlaan 15/16 in Zwolle  op vrijdag 3 februari van 14.00 tot 17.00 uur
contact:   – Tel: 038-4221333
 

Vooraf inschrijven via de respectievelijke winkels is aan te bevelen!

Documentatie:
Een volledige pagina met documentatie, filmpjes, links en reviews is beschikbaar op:

http://www.psaudio.nl/visit_paul.html