Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Aspera Audio voorbeschouwing Studio Alkmaar show

Voorbeschouwing Studio Alkmaar show. Aspera Audio zal op de AZ show de nieuwste producten voorstellen van PS Audio, WADAX, Acoustic System International en Transmission Audio.

Noviteiten:

Nieuwe PS Audio PerfectWave DAC MKII en Silent server
De PerfectWave DAC geintroduceerd in 2009, krijgt een belangrijke upgrade naar de MKII versie.
Een volledig nieuw ontworpen digitaal processor bord, nieuwe software, verbindingskabels en een nieuwe afstandsbediening.
- 192kHz 24 bit asynchronous USB
- NativeX mode
- non-saturated logic data path
- 11 additionele voedingen
- nog lagere jitterwaarden
- nieuwe klokken
- balansregeling
- nieuwe afstandsbediening
- audiograde zekeringen
Alle ingangen genieten voortaan van NativeX, dus nog natuurlijker, analogere weergave van al uw bronnen, of het nu een ouder CD transport betreft of computeraudio via USB

Doorlopende netwerk audio demonstraties
Doorlopende demonstraties met de PerfectWave combo, het PerfectWave Transport, de PerfectWave DAC MKII in combinatie met de netwerk-bridge en de nieuwste Silent Server, bediend met iPhone en/of iPad.

De PerfectWave reeks kreeg net de felbegeerde Product van het jaar Award in Portugal en tal van schitterende reviews in de buitenlandse pers.


Nieuw – Transmission Audio uit Zweden
Alle demonstraties gebeuren met de vernieuwde Transmission Audio ribbon speakers.

Een verbeterde non-ferro akoestische bescherming van de ribbons geeft een nog rustigere, kristalheldere klank eigen aan onze systemen. U moet ze absoluut beluisteren om te kunnen geloven tot wat de nieuwste RibbonTechnologie in staat is!

Het instapmodel, de “kleine” M1i, zorgt al meteen voor fascinatie en verwondering wat er uit een dergelijke boekenplankluidspreker met deze verbazende technologie mogelijk is!


WADAX staat voor de absolute top in high end audio, nooit eerder werd er een product op de markt gebracht dat zo trouw is aan de bron als WADAX. Compromisloos opgebouwd met de beste componenten die momenteel beschikbaar zijn, ondermeer in Zwitserland gefabriceerde printplaten en casework (uit één blok massief vliegtuigaluminium van maar liefst 45 KG), worden alle WADAX producten in Spanje geassembleerd. Voor het tijdloze design werd beroep gedaan op een gerenommeerde designstudio, OCHOA Y DIAZ-LLANOS, met een wereldwijde reputatie.


 Acoustic System International

Alle interconnects, luidsprekerkabels, apparaat voetjes, sugar cubes en akoestische resonatoren zijn natuurlijk van Franck Tchang, de man die high-end audio terug muzikaal maakte.

Aanbeden door de enen, verguisd door anderen slaagt Franck tchang er steeds opnieuw in het high-end wereldje op zijn grondvesten te laten daveren.

Schone stroom van PS Audio
Natuurlijk wordt alle apparatuur aangestuurd door de veelgeprezen PerfectWave P5 en P10 Power Plants, met aanraakscherm en een ingebouwde oscilloscoop waarop je zowel de inkomende als de uitgaande sinus kan monitoren.

De PerfectWave Power Plant 10 levert continu tot 1250 Watt en 70 Ampère geregelde stroom en hij doet dit ongelooflijk snel dankzij zijn ingebouwde reserves, mede daardoor wordt uw set een stuk dynamischer.
De PerfectWave Power Plant P5 heeft dezelfde mogelijkheden als de P10, en levert continu tot 1000 Watt en 50 Ampère geregelde stroom en hij doet dit ongelooflijk snel dankzij zijn ingebouwde reserves, mede daardoor wordt uw set een stuk dynamischer.

Aspera Audio - Exclusive Audio Import
PS Audio - Lyra -WADAX - TW-Acustic (Raven draaitafels) - Acoustic Systems Int. - Franck Tchang - Tri (buizenversterkers)
Bob Graham tone-arms - Lamm - Keith Monk's Record Cleaning Machines - Nanotec Nespa - Audiav (platforms and racks)
Bikschotelaan 263 b11
B-2140 Borgerhout
Belgium
VAT registration: BE-0478 817 437
RPR Antwerpen
www.psaudio.nl

www.aspera-audio.com
+32 47 892 92 29