Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Atoll Electronique DAC200 - wifi- bij Auee Audio jan 2012

Atoll Electronique DAC200Atoll Electronique DAC200 - wifi- bij Auee Audio. Auee Audio heeft de nieuwe Atoll Electronique DAC200 binnen! Deze zeer hoogwaardige DAC van Atoll Electronique is ook uitgerust met een Wifi ingang en biedt dus ook de mogelijkheid om draadloos te streamen vanaf Iphone, Ipad, Ipod en PC/laptop middels een dongle (point to point verbinding).

De DAC 200 is opgebouwd in standaard-formaat (44cm breed), de hoogte is gelijk aan die  van de DAC100 (6cm) en de diepte 28cm. De knoppen op het front paneel dienen voor het selecteren van de ingangen, het apparaat beschikt ook over een volumeknop (die met een encoder werkt) en is dus ook als voorversterker in te zetten.

Het toestel heeft 8 ingangen (1 wireless (WiFi), 1 asynchrone USB , 1 AES-EBU, 2 Coax, 3 Toslink). 2 digitale uitgangen (Coax en Toslink) + 2 analoge uitgangen (RCA en XLR). Alle digitale ingangen accepteren 24/192 formaat, met uitzondering van de wireless (WiFi) ingang (16/44). Deze laatste kunt u via een dongle draadloos aansluiten op een computer of iPhone / iPad / iPod: een alternatieve technologie voor AirPlay, waarbij de verbinding “point to point”wordt gemaakt, zonder te hoeven inloggen op het WiFi-netwerk. Tot slot is er ook nog een hoofdtelefoonaansluiting aanwezig!

Een high resolution USB-ingang maakt de transmissie van een sampling frequentie van 192 kHz bij een resolutie van 24bits mogelijk. Dit gebeurd asynchroon en is dus zeer belangrijk om een perfecte clocking te bekomen. De datastroom wordt gebufferd om op het exacte tijdstip te overklokken, dit is van cruciaal belang voor de geluidskwaliteit.

De converter is een Burr Brown PCM1792 (24 bits / 192 KHz) met een dynamiek van 129 dB; THD+n<0,0004%. De uitgangen leveren symmetrische stroom die na een uiterst verzorgde behandeling symmetrisch de audio-eindtrappen voeden, eindtrappen zonder tegenreactie (no feedback), MKP technologie voor verbindingscondensatoren.

De DAC200 interface is zeer verzorgd, de bijgeleverde afstandsbediening verzekert controle over volume en bronkeuze. Het volume management kan gebruikt worden om direct een eindversterker te voeden, het volumebeheer kan worden uitgeschakeld naar een vast uitgangsniveau.

Ten slotte op muzikaal gebied vindt u hier alle kwaliteiten van Atoll apparatuur terug: openheid, snelheid, bandbreedte, maar de DAC 200 gaat nog veel verder dan de DAC 100, dit betekent dat Atoll een onvervalste expertise in digitaal/analoog conversie heeft verworven.

High Definition muziekbestanden worden tegenwoordig door muzieksites on line aangeboden met een resolutie van 24bit/192kHz. Dit is een groeiende markt waarvoor de DAC 200 deze nieuwe mogelijkheden perfect weergeeft.

U bent bij deze van harte uitgenodigd om de DAC200 bij ons te komen beluisteren, wel graag op afspraak.

Muzikale groet,
Anton Auee

Auee Audio
Van den Broekstraat 8
3544 MV Utrecht
Tel. +31 (0)627579745
E-mail:
www.auee-audio.nl