Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Chario luidsprekers vertegenwoordigd door Penhold jan 2012

Wij zijn verheugd mede te kunnen delen dat vanaf heden Penta Electronics in Geldermalsen de bekende Italiaanse luidsprekerfabrikant Chario op de Nederlandse markt zal vertegenwoordigen. Penta is ook verantwoordelijk voor de import en distributie van het Duitse high-end elektronicamerk AVM (Audio Video Manufaktur).

Het merk Chario is voor de Nederlandse markt zeker geen onbekende. Chario is reeds lang actief op deze markt en in menig huiskamer laten deze luidsprekers de luisteraar dan ook  intens genieten van muziek of films.

Chario werd opgericht in 1975 en ziet een natuurlijke weergave van muziek als voornaamste doel. Door voortdurend in te zetten op research en ontwikkeling, waarbij de luisteraar steeds centraal wordt gesteld, heeft Chario kans gezien de weergave steeds naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor valt de relatie tussen kwaliteit en prijs steeds gunstig uit, ondanks het feit dat Chario luidsprekers nog steeds in het thuisland Italië worden geproduceerd!

De psychoakoestiek is voor Chario een belangrijk referentiekader voor de akoestische engineering. Er valt aan muzieksignalen van alles te meten, maar uiteindelijk is het toch het menselijk brein die, van al die complexe luchttrillingen, de sensatie van geluid of muziek te weeg brengt. Het is de menselijke factor die uiteindelijk als maatstaf dient voor de ontwikkeling en beoordeling van het uiteindelijke resultaat. Met een Chario luidspreker weet de luisteraar zich daarom, ook op de lange termijn, verzekerd van een uiterst muzikaal product. Dat het uiterlijk en de uitvoering van de Chario’s ook menigeen weet te bekoren is mooi meegenomen, maar dat kun je wel aan Italianen overlaten.

Voor meer informatie:  


Penta Electonics B.V.
Poppenbouwing 56-58
4191 NZ  Geldermalsen
Tel: 0345-588080
Fax: 0345-588085
www.lookenlisten.nl